mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Voľný pokec - 

VOLBY 29.2.2020

neznámy
neznámy » simetra | 12.2.2020 14:01
Koho idem volit? Skor idem volit proti niekomu. Nie je tam nikto komu by som veril ci mal o nom ideali.

Idem volit v prvom rade proti mafianskej organizacii Smer. Dalej volim proti jeho spojencom ako je SNS,Kollar, Kotleba a Harabin. Urcite bych nikdy nevolil ani KDH, ale viem privret oci ak bude koalicii, lebo problem slovenska je v prvom rade mafia. Kocnerom sa to nekonci, on bol len vykonavaci panacik, tam su o dost horsi v pozadi, ktorych tak ludia nepoznaju. Kocnera hodili cez palubu a system ide dalej, len je trosku uz okliesteny, len trosku...

Neviem koho volit ale bude to niekto z opozicie z potencialom nad 5%
emanuel
emanuel » nikav | 12.2.2020 14:22
lenže proroctvá Vangy sú už tak prevrátené,že im súčastným interpretáciám neverím
Gitus
Gitus » nikav | 12.2.2020 18:00
To je dobra sprostosť.
Zachrana nepríde, zo ziadneho smeru :D, musíme sa sami zachránit.
Uz sa zobudte, ludiaaaaaa!
neznámy
neznámy » astonm | 12.2.2020 20:47
Ľahko si môžeme porovnať HDP na hlavu. Áno Švajčiarsko je ďaleko pred Ruskom ale aj pred USA a Čínou. A Čína je v HDP na obyvateľa ďaleko za Ruskom. Ja napríklad Čínu považujem za veľmoc. Ale ďakujem za to, že tam nemusím žiť. Ďakujem aj za to, že nemusím žiť napríklad v Saudskej Arábii, kde majú všetko, len nie slobodu. A mimochodom vyššie HDP ako Nemecko alebo Francúzsko, alebo veľká Británia. Nie je Amerika len dobrá a Rusko zlé. Jedno je isté Američania nikdy tak netrpeli ako Rusi. Verím, že raz sa tam udeje určitý duchovný prerod a ľudia sa tam posunú veľmi vpred. My ďakujme za Gorbacova, ktorý nám (všetkým krajinám vo východnom bloku) dovolil ísť slobodnou cestou. Je pravda, že prevrat si v 89 urobili komunisti aby mohli všetko rozkradnut a previesť do súkromných rúk. Kto tu nastolil túto politickú kultúru bol Mečiar, za ním nasledoval Dzurinda, ktorý sprivatizoval dokonca aj strategické podniky, a Smer a nikto nebol za svoje vládnutie nikdy zodpovedný. Dnes ani nie je koho voliť. Naposledy som snáď videla čestného politika v 92, keď zomrel Dubček. Ktovie ako by to dopadlo, keby nás v 68 Brežnev nenapadol. Vtedy sme myslím boli pripravení na slobodu. Neverím nikomu z vládnej koalície, ale neverím vôbec ani Kiskovi a PS. Matoviča a jeho správanie nemusím aj keď si ho vážim ako hľadača pravdy. Ach, ach...
emanuel
emanuel | 13.2.2020 03:52
pod toto sa podpisujem veľmi dobre a pravdivo napísané
milan08
milan08 » marcie | 13.2.2020 05:24
budu musiet!
Gitus
Gitus | 13.2.2020 09:13
Tak potom ti vyhovuje stav, v akom sa nasa krajina nachadza, a chces ju v nom ponechat.
Inak by sisi urcite nasla niekoho, koho by si volit mohla.
Je tam plno sikovnych ľudí, ktorí by maju dobre napady
Ci uz ochrana prirody(aspom toto treba volit, ked uz nic ine!!!!) , skolstvo, zdravonictvo.
Volby niesu vztah.
Volby su prilezitost.
Treba im dat sancu, a oni nam bud dokazu ze sme volili dobre, alebo sa sami potopila.
Nie je koho volit vyznieva arogatne a hlupo.
Jezis kristus asi kandidovať nebude, bohuzial.
nikav
nikav » emanuel | 13.2.2020 11:50
Dobré vedieť pred voľbami. Téma juvenilnej justície akoby zaspala. Nie je to pravda, tu

sa to dozviete

https://www.youtube.com/watch?v=ngEaUdAE04o
Gitus
Gitus » nikav | 13.2.2020 11:59
Este vecisa sprostost. Dakujeme!
nikav
nikav » Gitus | 13.2.2020 12:22
To video si si nepozrela, nemala si čas! Neďakuj v mene ostatných, bude to zaujímať

tých rozumnejších od teba. -NOSMILE-
Gitus
Gitus » nikav | 13.2.2020 12:38
Pozrela som si. Aby sa nejaka stara zakomplexovana zena povazovala za hlas ludu??
Mne nevadia homosexuálne manzelstva a ani adopcie. Aj to je rodina!! A urcite nam kradnu deti taketo pary, urcite..
Kolko je opustenych deti v domovoch, to vas nezaujima? Este budete aj zakazovat zene ist na potrat, ak sa tak rozhodne!???
To co si dovolujete??
Tam nech strikuju babicky ked im uz rozum neslúži.
A vy co si davate, ake lieky? Treba sa poradit s lekarom.
neznámy
neznámy » nikav | 13.2.2020 13:14
Nerozumiem, ako téma juvenilnej justície v Nórsku súvisí s voľbami na Slovensku. Je to mimo tému, preto iba táto jediná krátka reakcia:
Netreba veriť všetkému, čo ľudia natárajú. Nepoznám prípad, kedy by sa niekto úprimne priznal, že jemu alebo jeho rodine odobrali dieťa kvôli alkoholu, drogám, zanedbávaniu a týraniu detí. Veď také ani neexistuje! V našej úžasnej tradičnej rodine! :)
astonm
astonm | 13.2.2020 13:27
Alis, mám z tvojho komentára pocit, že si mi nie celkom dobre rozumela. Ja HDP nepovažujem za to najdôležitejšie o čo treba usilovať. Tak som to ani nenapísal. Ja len tvrdím, že HDP je len akýmsi odrazom toho, ako štát narába zo svojim prírodným a ľudským bohatstvom. A keďže HDP sa mení len pozvoľna a určite nie skokovo, tak to číslo pomerne výrečne odzrkadľuje, ako sú politici tej ktorej krajiny schopní zveľaďovať jej bohatstvo. A tu, Ruskí politici, prepadávajú už celé storočie. Píšeš, že Rusi trpeli viac ako Američania. Tak to súhlasím. Ale treba povedať aj "B". To obrovské utrpenie si s budovateľským nadšením spôsobovali zväčša úplne sami. A zato naozaj nikto iný nemôže, len oni sami. Samozrejme okrem utrpenia v druhej svetovej. A v ich obrodu veľmi neverím. Mal som možnosť pracovne diskutovať v prvej polovici 90 tich rokov s tromi akademikmi z Lomonosovovej univerzity aj o politike. Boli to síce páni z oblasti matematiky a ekonómie (oblasť strategických analýz), ale musím povedať, že sme všetci zúčastnení zostali vo veľkých rozpakoch. Oni naozaj boli vnútorne presvedčení, že Rusi, ako národ, majú právo a skoro až povinnosť, si podrobiť každého, kto nemá silu sa im brániť. Od nás chceli spoluprácu tipu: "Dajte nám čo máte a my, ak to bude k niečomu, prídeme zas." Nič nedostali a ani už neprišli. Ja viem, je to len jedna nepodarená skúsenosť, ale predsa len o niečom vypovedá. Chcem tým len povedať, že ak je len v jednej tretine prípadov, takýto nadradený prístup k okoliu, tak obroda je skoro nemožná. Na obrodu potrebuješ oveľa viac pokory a sebareflexie. A tú na Ruskej strane zatiaľ nevidieť ani pod mikroskopom.
Ale v jednom s tebou naprosto súhlasím. Sloboda je skutočná hodnota, ktorá jediná dokáže posunúť krajinu dopredu. Ak píšem o slobode, nemám samozrejme na mysli anarchiu. A preto ma prekvapuje, keď píšeš na jednej strane o dôležitosti slobody a na druhej strane, že nemáš koho voliť. Som si istý, že vo zvoliteľnom pásme je zopár strán, ktoré majú v programe rozvoj slobody a nie jej okliešťovanie. Tak držím palce.
nikav
nikav | 13.2.2020 15:54
Ani ty nemáš čas pozrieť ponúknuté video? Hovorí tam žena ako v jej rodine, bolo odobrané dieťa a sú tam opísané neblahé skúsenosti so súčasnými vrcholovými politikmi menovite, ktorí mohli pomôcť riešiť situáciu, ale nepomohli. Sú ale štáty, ktoré nekašlú na svojich občanov, ako je to u nás.
nikav
nikav » Gitus | 13.2.2020 16:02
Chcela som byť slušná, napriek tomu, že tvoje slová sú plné jedu. Lieky potrebuješ ty,
aby ťa neporazilo.
Gitus
Gitus » nikav | 13.2.2020 16:07
Mila pani, hlavne to vase svate videjko, co ste sem zavesili, je plne jedu a nenavisti voci vsetkym ludom, ktorí su iní.

Este sa aj skryvate za boha......?
Boh by toto nikdy nechcel.
Ochrana rodiny? Kto urcil co je rodina, vy?
Ja sa aspom nehram na svatu panbickarku a pritom som zakerna....
nikav
nikav » Gitus | 13.2.2020 16:11
Je pekné, že si sebakritická. Daj si pauzu, potrebuješ ju. -COFFEE-
Gitus
Gitus » nikav | 13.2.2020 16:33
Hadam ste si nemysleli ze sem zavesite takuto mega sprostost a nikto sa neozve.
neznámy
neznámy » nikav | 13.2.2020 17:37
1. Je to subjektívna výpoveď ženy, jej skúsenosť nie je úplne bezprostredná, hlavnými aktérmi sú jej syn a nevesta. Vo videu absentujú argumenty druhej strany, sociálnych pracovníkov a úradov, rovnako pohľad nestranného odborníka. Preto si video nemôže nárokovať na objektivitu.

2. cit. "Ani ty nemáš čas pozrieť ponúknuté video?" Reagujem, takže som pozerala.
Buď taká dobrá a nepodsúvaj. Takýto spôsob komunikácie, podsúvanie, sa radí k manipulatívnej komunikácii (či už sa deje vedome alebo nevedome).
neznámy
neznámy » Gitus | 13.2.2020 22:46
Od začiatku čo máme slobodné voľby sme dotlaceni k tomu, aby sme skôr volili proti niekomu, ako za niekoho. Pre mňa je to ťažká voľba, ja možno nevidím to čo vidíš ty. Napriklad na tom videu som videla ženu plnú bolesti. Tak veľkej bolesti, že to z nej vytiahlo pre niekoho tie najhoršie vlastnosti. Vzbudzovala vo mne súcit a je strašné prísť o vnučku, či vnučika, nieto o dieťa. Nesúhlasím s tým aby viedli túto krajinu zlodeji, ale nemôžem súhlasiť ani s tým, aby sme upadli do neslobody a totality, kde nemôže človek povedať, čo si myslí a automaticky je označený za arogantného alebo chorého.
Stránka:
< 3 4 5 6 7 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...