mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Voľný pokec - 

Skoda tohoto webu a hlavne fora...najdise.cz !@$*$@$*@$&

neznámy
neznámy | 15.4.2012 11:20
nedalo sa nevsimnut co sa tu udialo za posledne dni, je to strach a hroza! Ludia z Najdise.cz to tu zasrali nezmyselnymi prispevkami a vsetko prinosne co tu bolo, bolo odrolovane do neznama. Podla mojho skromneho nazoru by bolo super, keby sa ludia z Najdise.cz vratili tam odkial prisli a nezasierali to tu zvastami a prazdnymi recami, o ktore tu nikto nestoji. Myslel som si nazaciatok ze budu prinosom pre tento web, no vidim ze opak sa stal pravdou. Nic pozoruhodne do diskusii nepriniesli, iba zacali toto unikatne forum zasierat uplnymi nezmyslami. Skutocne, po dlhom uvazovani musim prejavit svoj nazor, ze by bolo najlepsie keby sa ludia z Najdise.cz stratili odtialto tak rychlo ako prisli. Aky nazor mate na tento jav, co sa tu udial vy ostatni?
neznámy
neznámy | 15.4.2012 11:23
-SAD- Dík za slušné hodnocení! -SAD- I já ti přeju hezkou neděli!-BYE-
neznámy
neznámy | 15.4.2012 11:28
Sa nehnevaj, ale ked si na toto prisiel po dlhom uvazovani, tak by som si dovolil ta poslat spat uvazovat ...

Moj nazor co som pisal do ineho vlakna:

Hm, pravdupovediac neviem presne co riesite .. mne priselci nevadia nijak. Je tu 20 novych spamerskych tem, opticky som presiel nazvy, neotvoril ani jednu, u par som skukol posledny prispevok (kedze sa to da bez otvarania) a prescroloval na tlacidla k predoslej strane a tam su zname vlakna. Viem koho prispevky hladam, trva to akurat minutu-dva dlhsie ... ti co tu chodime dlhsie, pozname sa, mame "name recognition" ...
Inak je fakt, ze forum nie je stavane na intenzivny spaming, neexistuje sledovanie tem ani hladanie prispevkov podla uzivatela. To je na rudim a rastovi aby nieco vymysleli.
Tak alebo onak tuna vzdy bol i spam, zaujimave vlakno bolo zo stastim tak kazde stvrte. Aspon z mojho pohladu ... Samozrejme, pokial tu za 3 dni vyrastie strana novych vlakien typu "Juchu Najdisaci" a "Ahoj, kto tu je?" tak sa z toho marasu nik nevyhrabe. To sa ale nestane. A to z jednoducheho dovodu: toto je prichod, zaciatok, zzivanie sa s novym prostredim a konsolidacia skupiny. Staci sa rozpamatat aky bordel som tu spravil ja, ked som to objavil minuleho roku. Vsetci boli na vetvy, ze zakladam 4 temy denne :-) Bol to sice iny level ale po tyzdni to kazdemu riadne liezlo na nervy. Co sa teda da cakat ked tu pride trebars 100 aktivnych ludi? Ja uz zakladam tiez tak jedno nove vlakno mesacne, takze ak tomu dame cas ukludni sa to. Netreba robit zavery o buducom tyzdni na zaklade minuleho, lepsie je pockat si jak to bude vyzerat.

Čítajte viac: http://www.zverokruh.sk/forum/volny-pokec/zdejsi-horoskop/?pagenum=3#post_9123#ixzz1s6FFHfYk
neznámy
neznámy | 15.4.2012 11:31
Asi není jednoduché pochopit že jsme vyhnanci tedy v uvozovkách a potřebujeme trošku času na aklimatizaci..
Proč hned soudit a vyhazovat ?Tady je hodně dobrých a milých lidí mezi námi a aniž jste nás poznali blíže hned tak na tvrdo?
To už proč-BLUSH-?
neznámy
neznámy | 15.4.2012 11:32
Všetko sa dá povedať aj veľmi slušným spôsobom a treba aj trpezlivosť. Nikto nezistí, či niekto je prínosom, alebo nie je, za dva - tri dni. Ešte sa len učia, ako byť na cudzom fóre, pretože väčšina z nich, myslím, na žiadne iné, okrem Najdise, nechodila.
neznámy
neznámy | 15.4.2012 11:36
:) Ahoj Pepo, jsem ráda,že nejsem sama,kdo tu kritiku vidí tak černě a tvrdě. Udělali jsme snad někomu něco?
Přeju Ti hezký den,pevné nervy a hodně sil...DRŽ SE !-THUMBSUP--FLOWER--BYE-
neznámy
neznámy | 15.4.2012 11:44
Ahoj, chápu tě a chápu Najdisáky. Moc se mi líbí, že tady někteří mají nadhled a porozumění. Jak tu někdo píše, ano, nechodili jsme nikam jinam než na Najdise a najednou je pryč. Chápu ale tvé rozhořčení nad naším vstupem. Myslím, že spousta Najdisáků by se také čílilo, kdyby přišla invaze tam. Takže měj trpělivost, prosím. Jde o prvotní euforii, zmatenost a svým způsobem i radost, že jste nás přijali...Přeji ti hezký den-FLOWER-:)
neznámy
neznámy | 15.4.2012 11:50
:) ten niekto, kto to "porozumenie" napísal, bol aj na najdise :)
neznámy
neznámy | 15.4.2012 11:50
myslím,že to nebude až také zlé,ako to na prvý pohľad vyzerá -YES-
opadnú emócie,hlavne smútok a bezmoc,pretože my sme predsa len na najdise tvorili rodinu /so všetkým,čo k tomu patrí-s dobrým aj so zlým/ ,opadne eufória z toho,že sme sa mali kam uchýliť a potom snáď budeme mať možnosť ukázať ,čo v nás je a dovolím si tvrdiť- byť prínosom pre zverokruhácku komunitu.

Bolo by fajn,keby sa tie naše diskusie dali zmazať a mohli by sme prispievať trebárs len do tej poslednej.Chápem,že je to neprehľadné a pre ostatných nudné.Vďaka za pri chýlenie.-BOW-
-FLOWER-
neznámy
neznámy | 15.4.2012 11:51
Jo?-ROLL-:)
neznámy
neznámy | 15.4.2012 11:54
nic sa neukludni shutter, ver mi, bude to tu este horsie. sledoval som asi pol roka aj najdise.cz a necudujem sa adminovi najdise.cz, ze im zacal mazat vlakna a prispevky. ja na jeho mieste by som urobil to iste. za cely tyzden tunak nikto z nich nepriniesol nic konstruktivne, ziadny zapis co sa tyka astrologie, iba prazdne reci, zahlcujuce server a odrolovavanie zmysluplnych tem a vlakien daleko nakoniec do neznama. Je mi luto ze kvalitna robota ludi co to tu dali dohromady a aj sem prispievali prichadza uplne navnivoc. dufam ze kompetentni sa zbadaju a zacnu konat. a tymto vyzyvam vsetkych novopriselcov z najdise.cz aby prestali spamovat, ked nemaju nic k teme astrologie aby si drzali usta na uzde, pripadne aby TAK MASOVO AKO PRISLI - ABY ODISLI TAM, ODKIAL PRISLI. vdaka za porozumenie.
neznámy
neznámy | 15.4.2012 11:58
Nechcela som zakladať novú tému kvôli tomu, čo sa tu deje, hoci som chcela vyjadriť ako to celé vnímam ja. Ale som rada, že tu tá téma je.
Z jednoduchého dôvodu, v ktorejkoľvek inej téme by môj hlas zmizol behom 5minút do stratena. Proste, bolo by to prevalcované.
Ja som na tejto stránke 2, alebo 3 roky a nikde inde nie som registrovaná. Bola som istý čas na fb, ale nič mi to nedávalo, tak som sa odhlásila.
Zverokruh bol pre mňa útočisko v záplave masovosti, prázdnoty, ktorá ako veľká NIČOTA ovláda tento svet čoraz viac a viac.
Našla som tu ľudí, o akých som ani nedúfala, že vôbec sú, skutočných a pravdivých. A nesmierne mi pomohli rásť a učiť sa.
Ale bohužiaľ, bolo len otázkou času, keď NIČOTA zaútočí aj na nás.
Toto fórum nie je technicky dokonalé, prišelcom nedáva možnosti, ktoré mali, ale nebojte sa admin to iste porieši, aby vás tu bolo v tom istom čase registrovaných hoci aj 200 a prebiehali tu súčastne kvantá ničnehovoriacich, sladkých slov, plných "lásky", "svetla" a umelosti.
Pre mňa toto fórum stratilo všetko, pre čo som sem chodila a prečo som sa tu cítila dobre.
Odhlasovať sa nebudem, nechcem aby moje príspevky niesli meno Anonym.
Ale nemám tu už prečo ostať. A je mi z toho nesmierne smutno.

Shuter: A teba tiež chápem, z tvojho pohľadu je to samozrejme OK.
neznámy
neznámy | 15.4.2012 11:59
-BLUSH-
mám pocit,že zle sleduješ,možno nezakladáme nové témy,ale pridávame sa do tých vzniknutých.Asi by si si mal všímať aj Slovákov /sú totiž hrozne zamaskovaní:D-WALL--BYE-
neznámy
neznámy | 15.4.2012 12:01
Pozeram v akom si znameni,lev.Pysny,sebecky a prchky.To su nase negativity.Ukaz tu lepsiu nasu stranku,myslim,ze je prospesnejsia.:)
neznámy
neznámy | 15.4.2012 12:02
tak toto je presne ten rozdiel medzi čechmi a slovákmi,vážení-SHAME--CRY--KISS--CRY--BYE-
neznámy
neznámy | 15.4.2012 12:04
Skoda,ze sa chces takto postavit k tomu.Zaujala ma tvoja diskusia o dusi,intuiicii a tvojich pocitov.akurat som chcela nanu reagovat.Ze tvoje pocity su tvoje ja,tvoja dusa,ktora ta vedie na tvoju cestu,pre ktoru sa rozhodla,ked prisla sem na zem
neznámy
neznámy | 15.4.2012 12:09
to správanie mi pripomína stádo oviec. trošku by som brzdil emócie a zapojil najskôr mozoček :).
Inak pohoda. Mám nadhľad. Len ma trošku prekvapilo, že ľudia s hlbším povedomím akí sa koncentrujú v takejto komunite sa správajú tak pudovo. Eufória či neznášanlivosť ale nieje na mieste.
Navrhoval by som sa všetkým dotknutým spamätať a prepnúť na vyspelejší level. Lebo mi rozum zastavuje nad tou nekonštruktívnou debatou.
neznámy
neznámy | 15.4.2012 12:15
Ospravedlní to ten hledací manevr a rozkoukáváni se ne cizím územi...
Jistě se to nějak zklidní a vystříbří.Díky za názor!-BYE-
neznámy
neznámy | 15.4.2012 12:25
lenže o tom to je. každý vie kde je problém. a predsa sa nikto nesnažil zvoliť iný prístup, ktorý nerozčuluje domácich :). je to zaujímavé správanie -YES-. skôr to prisudzujem nie hladaciemu manévru ale naozaj tým kobylkám, ktoré si trúfajú len v silnej opore svojho mraku. potom nemajú nad sebou úplnú kontrolu.
no narozdiel od kobyliek, ktoré ničia tu nič také nehrozí. všetko sa utrasie a vždy sa to dá napraviť.
postačuje sa len držať pravidla: Nerob druhým to čo nechceš aby robili tebe. Tento princíp sa narušil.
neznámy
neznámy | 15.4.2012 12:27
moznoze to bude tym prebiehajucim kvadratom jupitera na mars v 12 dome, niet sa comu cudovat :)
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...