mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Voľný pokec - 

sen

neznámy
neznámy | 4.1.2015 20:38
tak to uz ano, na to som dostatocny magor
neznámy
neznámy | 4.1.2015 21:10
Dá sa dostať niečo do nevedomia, ak už to je raz vytiahnuté do vedomia?
Či ako si to myslela?
neznámy
neznámy | 4.1.2015 21:17
Napríklad vedomé zážitky, ktoré sa potláčajú do nevedomia, lebo nie sú pre dušu strávitelné.
Vo vyhrotenom stave duševné choroby.
neznámy
neznámy | 5.1.2015 15:56
Co se týče schodů, měla jsem v dětství a pubertě hodně snů o tom, že běžím ze schodů nebo do schodů a mám hrozně těžké nohy. Někdy jsem utíkala před někým, něčím, někdy byl silnější strach, nebo že něco nestihnu .. ty schody tam byly vždycky. Ještě jeden sen se mi neustále s obměnami opakoval - jela jsem na kole a ty šlapky byly napevno, takže se mi kroutily nohy, hrozně to bolelo, ale musela jsem "někam" dojet.

Moje sny jsou podobné jako obrazy H. Bosche, proto po probuzení ani neumím úplně dát dohromady nějaký děj nebo příběh, děje se hodně věcí zároveň a obdivuji lidi, kteří si z toho nějaký příběh vytáhnou .. možná i sny má každý jinak rychlé a srozumitelné :)
neznámy
neznámy | 5.1.2015 17:41
to zas moje sny o schodoch byvaju relativne pokojne, teda nekracam po nich lebo by ma niekto/nieco nahanalo, ale len tak, casto aj hodiny, ci uz hore, alebo dole, casto tiez kracam dole schodmi pod vodou

poznam, tiez mavam vacsinou dost surrealisticke sny a deje sa toho prilis ale myslim, ze je to otazka treningu pamate a ze by si casom v nich nasla nejaky dej, len vacsinu toho zabudnes alebo sa ti to zleje dokopy, je sice pravda, ze so zapamatanim snov som problemy nemavala nikdy ale aj tak badam rozdiel po urcitom treningu, kedysi som si pamatala maximalne dva sny za noc, teraz aj sedem takze vzdy je sa kam posunut a skumanie snov ma bavi aj ked absolutne nie takym tym snarovym stylom, aby som sa hrabala v knihach co to znamena a vo vsetkom videla nejake znamenie do buducna, skor takym obdivnym sposobom, ze je niekedy fascinujuce ake vizualne uzasne veci vedia vzniknut v ludskej mysli
neznámy
neznámy | 5.1.2015 22:31
Ja si tiež občas poviem po zobudení....sakra, škoda, že to bol len sen :)
Čo som postrehla ja, tak sú určité obdobia akoby zhustených snov, vždy to bolo pred nejakou väčšou zmenou. A tie aj boli ozaj zaujímavé, nielen vizuálne, ale aj pocitovo.
neznámy
neznámy | 6.1.2015 00:26
bolo by ich dobre nejak zuzitkovat, napr. vo fajnom sci-fi

niekedy naozaj blbnem a spochybnujem, ci su tak neskodne...pred par rokmi som prespala asi 20 hodin z dna a v rychlejsom slede som presnivala vacsinu svojho zivota niekde na inom mieste, v inej dobe.....po zobudeni je to zvlastny pocit ak si v sne dozivala svoj zivot a prezila urcite skusenosti a zrazu sa preberies a uvedomis si, ze tie skusenosti neboli skutocne ale aj tak v tebe nejak zostanu.....su sny, pri ktorych si nie som ista ci som sa prebudila do reality alebo do sna....
vevuska
vevuska » vrchol.vsetkeho | 6.1.2015 17:57
bohužiaľ neviem.... záleží od toho v akom kontexte sa ti to snívalo :) Niekedy je sen o peniazoch v súvislosti s dákou obetou. Ale pokiaľ je to len ako symbolika teda aj v sne, tak je možné, že sa ti pošťastí vo financiách :)
vevuska
vevuska » Gitus | 6.1.2015 17:59
He he.... sexuálne sny... znamená hlavne tvoja túžba :) Túžiš po niečom, alebo po niekom koho vieš, že ho nemôžeš mať. Alebo ho aj môžeš mať, len nemáš odvahu si s ním niečo začať po sexuálnej stránke :)
vevuska
vevuska | 6.1.2015 18:03
to že kráčaš hore po schodoch znamená, že duchovne rastieš. No ak ideš dole po schodoch, znamená, že si sa zamyslela nad sebou. To znamená, že sa pozeráš do svojho vnútra a riešiš to, aká si, svoju povahu a podobne. A to je dobré, pretože ako sa hovorí, nik kto sa nemá rád, nemá rád ani iných. :)
neznámy
neznámy » vevuska | 6.1.2015 18:07
a keby sa jej snivalo, ze ma sex so sestrou? :D
neznámy
neznámy | 6.1.2015 18:31
Čo ja viem, tak v rozbore sna by ti malo viac povedať, aký si z toho mala pocit, ako to čo si videla. Čierna voda je pre mňa tá časť pod nevedomím, kde sa skrýva temná stránka ľudstva. A ľad je miesto, kde tieto sily prechádzajú do prírody, kým ich teplo trochu roztopí a poľudští.
Ako tu už spmenuli, tak možno že tie biele netopiere a bieli ľudia sú niečo čisté a dobré. A neviem ako na teba vplýva spoločenská situácia, ale možno že máš pocit, že dobro je ničené falošnou spravodlivosťou, ktorá bičuje tých, ktorí len žijú v dave a ni sú zlí. A skutočná múdrosť ľudí v habitoch a bielych netopierych citov je väznená pod niečim primálnym, ktoré pestuje svet ako džungľu nespravodlivosti.
A ty sa nemôžeš v takom svete pohnúť. A asi tak to na teba pôsobí.

Mne sa napríklad snívajú obrovské katastrofy, ak mám v živote veľké problémy.
neznámy
neznámy | 6.1.2015 18:37
ani nechcem rozbor, to som pisala, ze ini ludia to aj tak nemozu posudit.....skor som sa chcela podelit, ci sa aj inym snivali take haluze, lebo som bola v tom momente nalomena

i ked ano, zda sa mi, ze vsetko ciste je postupne v tejto spolocnosti zabijane a nie je to dost silne aby sa vedelo branit.....i ked sa to u mna ani velmi nespaja s pocitom nespravodlivosti
vevuska
vevuska | 8.1.2015 11:08
nie je to nič nezvyčajné :D resp. musíš svoju sestru veľmi milovať, keď sa ti toto snívalo :)
neznámy
neznámy » vevuska | 8.1.2015 13:11
pochybujem, ze by mal z toho sna niekto prijemny pocit :p ja nemam sestru
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...