mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Voľný pokec - 

Pôvod a význam mena

neznámy
neznámy | 11.9.2013 21:15
Andrea 5. Január


Pôvod mena je z gréckeho Andreas, čo znamená statná, odvážna, mužná.

Mimoriadne žieňa so strhujúcimi reakciami. Nedôvera, prefíkanosť a irónia sú jej povahovými črtami. V oblasti módy uprednostňuje extravagantné kúsky. Má zmysel pre farebnosť a neraz Vás upúta svojim zo dňa na deň zmeneným výzorom. Veru s týmto typom si neužijete veľa pokoja. Zbožňuje rôzne vedné odbory, moderné jazyky, ktoré neskôr môže uplatniť ako letuška, tlmočníčka, alebo hosteska. Blízky je jej aj obchod, či diplomacia.

Andrea sa nám v reálnom živote môže zdať ako vážna osôbka, ale na druhej strane je bláznivá, plná radosti zo života a bláznivých nápadov. V priateľstve býva povrchná.

V partnerskom vzťahu to býva s ňou zložité. Často krát, sama nevie čo od vzťahu očakávať. Túži po tom, aby ju muž miloval takú aká je, hoci sama občas nevie aká je. Najviac tým trpí jej sexualita. Avšak muž s ktorým sa rozhodne kráčať spoločnou cestou života s ňou zažije najrozkošnejšie chvíle.

Typickou farbou tohto mena je oranžová.

Osobnosť: Vôňa zeme.

Numerologia mena Andrea 154951

Všeobecná charakteristika:
Vaše typické črty sú tolerantnosť, ušľachtilosť a nezištnosť, máte schopnosť prispôsobovať sa a porozumieť druhým. Dokážete potlačiť svoje vlastné túžby a ochotne pomáhať druhým. K svojmu okoliu ste milý a spokojnosť iných je pre vás snáď dôležitejšia, ako vaša vlastná. Naučte sa však povzniesť nad malichernosťami a ukážte, že máte bohatý duševný svet, ktorý dokážete uplatniť aj v zložitých životných situáciách. V partnerstve sú pre vás priority úprimnosť a oddanosť, no môže sa stať, že city viac vyžadujete, než dávate. Nie z ľahostajnosti, ale preto, že väčšinou vaša myseľ blúdi niekde inde, ste tak trochu zasnený človek. Snažte sa v živote nájsť rovnováhu a čím ústretovejšie sa budete správať k ostatným, tým vyššia bude vaša duševná hodnota. Budete sa cítiť lepšie a len tak dosiahnete kľud a šťastie.

Osobné čislo - vyjadruje podstatu človeka:
U Vás predstavuje chuť poznať nepoznané a predtucha.

Dedičné čislo - hovorí o tom, ktorá zo zdedených vlastností u človeka prevláda:
U Vás to predstavuje bilancia.

Vibračné čislo - charakterizuje pôsobenie človeka a jeho vplyv na okolie:
O Vás hovorí, že Vašou silnou stránkou je trpezlivosť, veľkorysosť a nezištnosť. Máte radi presnosť. Ste prispôsobivý a viete pochopiť. Výzvou je pre Vás jedine vysnená predstava, za ktorú ste ochotný bojovať, inak nie ste veľmi aktívny. Radi snívate o neuskutočniteľných veciach, a veľakrát Vás to unesie ďaleko od skutočnosti. V citoch ste veľmi otvorený a vľúdny, ale od partnera očakávate viac ako dávate. Túžite po harmónii, ak ju nenachádzate, stáva sa z Vás človek emočne a myšlienkovo nestály.

Intímne čislo - hovorí o túžbach a snoch:
O Vás prezrádza, že túžite po harmónii a slobode. Máte vysoké pracovné tempo. Obľubujete zmenu a všetko nové a nepoznané. Nemáte radi stereotyp a nudu.

Charakterové čislo - vypovedá o charaktere človeka:
U Vás predstavuje cieľavedomosť, vytrvalosť, výsledky sa dostavujú pomalšie.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...