mesiac
Utorok, 5.11.2024
Meniny má Imrich

Voľný pokec - 

Pluto -

fiohattu
fiohattu | 17.10.2024 13:16
Ahojte, pomaličky ale isto sa Pluto presúva natrvalo do Vodnára,
od roku 2008 celkom "pekný" čas pobudlo v Kozorožcovi,
a zisťujem, že za tie roky celkom brutálne prebehlo mojím 1-2. domom,
samozrejme, stále mi pôjde 2 domom, ale už v inej kvalite.

aké sú Vaše skúsenosti s Plutom v Kozorožcovi ?
Jardine
Jardine » fiohattu | 20.10.2024 23:04
Nejnáročnější období v mém životě. Všechno jakoby ztěžklo, zadrhlo se, spousta krizí. Pluto tranzitoval přes můj Ascendent a většinu planet, včetně Slunce v Beranu. Velká zkouška všeho, co vydržím. Snad se s přechodem do Vodnáře uleví.
suhail
suhail » Jardine | 23.10.2024 08:13
Přechod pluta přes asc, aspekty na osobní planety mě čekají. Vliv konce 12 domu pociťují silné poslední roky
Je to tlak....
A všímám si toho, že vliv pluta prvním domem je častý u osob se zabývající duchovnem, esoterikou.....
Ailin
Ailin » fiohattu | 23.10.2024 10:47
Bolo to dlhé obdobie a i keď v počiatku mi Pluto tvorilo trigón na Slnko, neskôr na Venušu, vôbec sa mi to obdobie nezdalo pozitívne. Až neskôr som si uvedomila, že ma Pluto chcelo transformovať k väčšej samostatnosti a k väčšej nezávislosti. Pluto mi prechádzalo 4. domom čo nakoniec pretransformovalo celý domov a presťahovanie sa do vlastného bytu. Posledné 2 roky boli - (a pár týždňov ešte budú) poznamenané kvadratúrou Pluta z piateho domu na Urán, čo mi prinieslo starosti s deťmi a dá sa povedať, že aj veľké pochopenie, že nie všetko sa dá ovplyvniť svojím osobným príkladom a životom.
Jardine
Jardine » Ailin | 23.10.2024 11:26
@Ailin: Rozumím Vám, já mám kromě dobíhající kvadratury Pluta na Slunce ještě stále probíhající kvadraturu Pluta na Uran a také to jde celé přes moje dospívající děti a krizové situace kolem jejich duševního zdraví, navzdory mým celoživotním snahám být jim dobrou mámou a vytvářet jim harmonický domov. Najednou zjišťuji, že některé věci jdou mimo moji kontrolu a že ne všechny jejich boje za ně můžu řešit, jakkoli bych chtěla. Je to fakt náročné.
Ailin
Ailin » Jardine | 23.10.2024 14:16
Takto nejako to cítim a prechádzam si tým, aj ja.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...