mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Voľný pokec - 

partnersky horoskop

neznámy
neznámy | 15.11.2012 17:30
:) zaujimave, dnes som si pozrel tu novu funkciu: kto navstivil tvoj profil a kto si pocital partnersky horoskop spolu s mojim :) normalne mi to vycarilo usmev na tvari :) dost zien, asi 10 si vypocitalo partnersky horoskop s mojim, a to nie je malo, a celkom zname mena na tomto fore :) :) samozrejme ze mi to imponuje, ale niktora z nich sa mi neodvazila napisat povedzme sukromnu spravicku :) ktovie preco to tie zeny robia? pocitaju si partnersky horoskop s cudzim chlapom? Baby preco to robite? :) ved ste uz povydavane, deticky mate, zalozene rodiny... :)
neznámy
neznámy | 15.11.2012 17:39
Asi preto,lebo dnes je to akosi normálne a kdo sa nad tým zamýšla je pozadu-SHAME-Tak isto patrím medzi asi divne zmýšlajúcich a vychovaných,ale ak sa na podobnú tému bavíme v spoločnosti,vychádzam zo svojimi striktnými názormi ako najväčší blbec a puritán:)
neznámy
neznámy | 15.11.2012 17:49
no lebo partnerský horoskop sa dá využiť na oveľa viac vecí ako na to, či je moja venuša v konjukcii s tvojim marsom...
tiež som videla, kto si ho robil so mnou a ja si naň kliknem aj keď potrebujem pozrieť osobu ženského pohlavia...
ale odkedy som sa naučila robiť synastriu v starfisheri, už ma to tak často neprepadá....-BYE-
neznámy
neznámy | 15.11.2012 17:52
Pocuj eqiuno, ja som si tu pocitala partnersky horoskop aj s dcerkou,...co by sme z toho mohli vyvodit? Je to ta zenska zvedavost, preco si s niekym (ne)rozumieme (ci "to tam vidime"). Teda neviem, ako by sa vyjadrili k tomu tvoje "ctitelky", ale nic vazne by som za tym nehladala. Moja statistika je: prevaha muzov, vekovy priemer okolo 40 -LOL- Ale nechcela som ta schladit, maj ten usmev na tvari nadalej...jednoducho si zaujal mozno niecim (pozitivnym, alebo negativnym) :)
neznámy
neznámy | 15.11.2012 17:52
ahoj, no a nenapadlo ťa, že nás môže zaujímať význam konštelácií? :) S každým mužom alebo ženou môžu byť celkom zaujímavé. Aspoň ja sa takto učím. Napríklad ak nemáš so svojou partnerkou aspekt Venuša trigon Mars, tak ho môžeš nájsť v inom partnerskom horoskope aj s významom konštelácie. Ja som si napríklad pozrela aj partnerské horoskopy s niektorými ženami zo zverokruhu. Pretože som zvedavá a touto cestou získavam ďalšie vedomosti. Aspoň v mojom prípade je to takto. Ale keď ty máš taký neodolateľný profil leva so znakom panny a tá hriva. No kto by sa na teba nepozrel. -BIGEYE-
adelaida
adelaida | 15.11.2012 17:55
A co je na tom divného? Jednou ta funkce tady je a je tady proto, aby se využívala. To, že si s tebou někdo udělá partnerský horoskop podle mně nic významného neznačí. Třeba jsi zaujal nějakým příspěvkem v diskuzi. Tak to třeba dělám já. Když má někdo podobné názory a nebo naopak úplně odlišné, tak hledám v partnerském horoskopu aspekty, které to naznačují. A dělám si ho i se ženami:)
neznámy
neznámy | 15.11.2012 18:15
Nerada beru někomu iluze, ale za sebe můžu říct, že partnerský horoskop si dělám s kdekým, ať už mě zaujme, nebo naopak, nebo na mě působí úplně neutrálně, protože jsem zvědavá, jestli ten dojem horoskop potvrdí. Proč bych mu proboha kvůli tomu psala zprávičku?:D Ale jestli s zrovna tebou si nepamatuju.
neznámy
neznámy | 15.11.2012 18:35
No, ale zase dámy, buďte úprimné. Ano? Určite sa nájde aspoň jeden profil muža, na ktorého ste sa radi pozreli cielene, pretože vás niečim zaujal. Aspoň ja teda priznávam, že hej. No nemám odvahu osloviť niekoho prvá, či už ide o ženu alebo muža, aj keď by to malo byť len v rámci priateľstva. Ak niekto slušne napíše, tak aj zo slušnosti odpíšem. Teda snažím sa. ;)
neznámy
neznámy | 15.11.2012 21:00
Úprimne - beriem partnerský horoskop aj ako priateľský horoskop.
Robím si ho z rovnakých dôvodov s mužmi aj so ženami, čisto vzdušný záujem o ľudí. Tak v prvom rade ide o ľudí, ktorí ma niečím zaujali. Nedávno som si ho skúšala robiť aj s novou novou kolegyňou, ktorá mi je sympatická, alebo aj s mojim synom a jedným dievčatkom, ktoré ma má veľmi rado -iba som chcela vedieť, prečo tá malá tak na mne lipne. Alebo naopak, keď mi bol nejaký príspevok či spôsob prejavu úplne cudzí, hľadala som v aspektoch, prečo ma niekoho názor vyvádza z miery.
Pár ráz, priznám sa, som si robila partnerský horoskop len tak z recesie, a to aj s nickmi, ktoré ma ničím nezaujali. Proste som chcela zistiť, prečo mám so slnečnými znameniami, s ktorými by som si mala rozumieť, naopak, napäťové horoskopy a napr. s rybami, s ktorými by som mala byť ako blíženkyňa v kvadratúre, mávam často dobrý horoskop. Chcela som preskúmať, aké aspekty sú ústredné, čistá zvedavosť:)
neznámy
neznámy | 15.11.2012 23:37
:D Naschvál som si klikla ten partnerský horoskop, ked si tu tomu urobil takú reklamu a vyšli mi zaujímavé veci

Mužov rozum zahmlievajú iracionálne predstavy ženy. Často sa vyskytujú medzi partnermi klamstvá, či nedorozumenia. Niekedy kritické zmýšľanie muža potlačuje duchovné túžby a ideály ženy


Neptún v napätí s Venušou

City ženy sú narúšané iluzórnym a nejasným správaním muža, čo jej môže vo vnútri narobiť ozajstný zmätok. Aplikovanie jeho fantázie do milostného života často spôsobí jej zmyslom zmiešané pocity.

Žena nabíja partnerov intelekt energiou, čím výrazne podnecuje jeho myšlienky. On zároveň rozumne usmerňuje jej vášeň. Vždy keď muž o sebe pochybuje, žena ho povzbudí. Tento vzťah je živý, aktívny a progresívny, čo napomáha k dosahovaniu spoločných cieľov.

Myslím, že ženy, pokial by skutočne mali o niekoho záujem, tak by pre ne v istých prípadoch bolo rozumnejšie - na horoskopy neklikať :)-FLOWER--BYE-
neznámy
neznámy | 15.11.2012 23:56
-LOL-

"Myslím, že ženy, pokial by skutočne mali o niekoho záujem, tak by pre ne v istých prípadoch bolo rozumnejšie - na horoskopy neklikať"

to je dobrá rada :)

ak by som dala na partnerský horoskop tak by som s mojim priateľom pred siedmimi rokmi asi ani nezačala rozhovor. veď na čo? keď je tam odvrchu červené more.....

mimochodom, je celkom zaujímavé, že hoci sú tie výklady konštelácii v partnerskom horoskope vcelku dosť výstižné, v podstate aj tak nehovoria nič o tom, či si s niekým konkrétnym rozumiem, pomerne mnoho vysokých červených čísiel to vyrátava s mnohými ľuďmi, s ktorými si výnimočne rozumiem (bez ohľadu na pohlavie)
neznámy
neznámy | 16.11.2012 08:08
Sice jsem se srovnávání horoskopu neúčastnila, ale zase si nemyslím, že pokud to žena udělá, tak toho chlapa chce mít hned doma -COOL-
Třeba ji něčím zaujal a to buď kladně nebo záporně ... pro zajímavost ... ? řekla bych, že tu jsme, abychom se něco naučili, tak to je i jeden ze způsobů.
PS: Zkoušela jsem si partner.horoskop s mým kolegou, kterého rozhodně nechci. Jsem šťastně zadaná. Tak to prostě je. Nehledej v tom víc. -FLOWER-:)
neznámy
neznámy | 16.11.2012 08:41
jaj dievcata :) zaujimave nazory, diki :)
neznámy
neznámy | 16.11.2012 09:14
No vidíš a zase ich máš desať. To bude asi tvoje magické číslo. :D

Ups, ale som to pokazila, som jedenásta. -ROLL-
neznámy
neznámy | 16.11.2012 10:24
Nebude to magické číslo 10 magickým len preto, že je tu 10 žien na jedného chlapa?? :D-LOL-
neznámy
neznámy | 16.11.2012 10:25
A partnerský horoskop s Bradom Pittom sa tu nedá urobiť ?? -SHAME--LOL-
neznámy
neznámy | 16.11.2012 10:42
urcite sa da :) zaregistruj Brada Pitta a nech sa paci :D
neznámy
neznámy | 16.11.2012 10:50
Brad Pitt,

Born: December 18, 1963, 6:31 AM
in: Shawnee (Oklahoma) (United States)
neznámy
neznámy | 16.11.2012 11:03
:D
neznámy
neznámy | 16.11.2012 11:03
Brad je Strelec ajajaaj! Ale nie je moj typ :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...