mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Voľný pokec - 

O možnej príčine smrti Navaľného a hrozných duchovných súvislostiach

smilan
smilan | 10.3.2024 19:50
Existujú veľmi silné indície, že Alexej Navaľnyj zomrel v trestaneckej kolónii za polárnym kruhom na syndróm náhlej zástavy srdca tak, ako naň zomierajú každodenne tisíce bezmenných ľudí po celom svete. Navaľnyj a vrátil z prechádzky, z mrazu do vykúrenej cely, chytil sa za srdce, spadol na zem a zomrel.

Čo je príčina? Asi tušíte! Očkovanie! Navaľnyj bol ako prominentný disident očkovaný západnou mRNA vakcínou a absolvoval tri posilňujúce dávky. Je to teda pravdepodobne len jedna z tisícok obetí očkovania proti covidu.

Existuje štatistika, podľa ktorej v Česku, ale aj v celej EU zomiera po pandémii o 10 percent ľudí viac, ako pred pandémiou. Zomierajú na náhlu zástavu srdca. Tá je dôsledkom očkovania, pretože vakcíny proti covidu neprešli štandardným 12 ročným vývojom, zameraným na odstránenie väčšiny nežiadúcich účinkov. Preto tieto experimentálne vakcíny, masovo aplikované do obyvateľstva počas pandémie, vyvolávajú u časti populácie zápal srdcového svalu a náhlu zástavu srdca. Toľko k viditeľnej a hmatateľnej realite okolo nás, ktorá je samozrejme politikmi a médiami tajená.

A teraz sa pozrime na neviditeľné, hrozné duchovné dôsledky tohto diania. Keď sa to tak vezme, desivou je už skutočnosť, že úplne zbytočne zomiera o 10 percent ľudí viac. Že títo ľudia si svojou naivnou dôverou v odborníkov, v médiá a vo vakcíny skrátili život o celé roky, alebo dokonca o desaťročia. Už toto je dostatočne desivé, avšak duchovné súvislosti tohto diania sú ešte desivejšie.

V závere Biblie v Zjavení Jána, známejšom pod názvom Apokalypsa, sa v kapitole o zemskej šelme píše, že táto šelma bude nútiť ľudí, aby si „všetci, malí aj veľkí, bohatí aj chudobní, slobodní aj otroci dali znak na pravú ruku. A nikto nemohol ani kupovať, ani predávať, keď nemal znak.“

A o jednu stránku ďalej sa v Apokalypse píše: „Hľa biely oblak a na oblaku sedel Niekto, podobný Synovi Človeka. Na hlave mal zlatý veniec a v ruke ostrý kosák. Tu vyšiel z chrámu anjel a volal mohutným hlasom na toho, ktorý sedel na oblaku: „Prilož kosák a rež, lebo prišla hodina žatvy.“ A ten, kto sedel na oblaku, priložil kosák k zemi a zožal zem.“

Čo znamenajú tieto dva citáty z Apokalypsy a ako so sebou vzájomne súvisia?

V Apokalypse ako celku sa píše o súde nad ľudstvom. Píše sa v nej o záverečnej žatve ľudských duší. Tie dobré budú ako pšenica zhromaždené v Pánovej sýpke a tie zlé budú ako plevy spálené v ohni. Toto všetko naznačuje uvedený druhý citát o Synovi Človeka.

Nadchádzajúci čas žatvy budeme môcť spoznať podľa určitých príznakov. Medzi iným aj podľa toho, že šelma bude nútiť ľudí prijať znak na svoju ruku, pretože bez neho nebudú môcť ani kupovať, ani predávať.

K tomu došlo počas pandémie a tieto skutočnosti si mali dať ľudia do vzájomných súvislostí. Preto nám to bolo predsa dané, aby sme to poznali, keď to príde, a aby sme sa dokázali správne zachovať. Aby sme odolali nátlaku šelmy, pretože inak „budeme piť nemiešaného vína Božieho hnevu.“

Všetky uvedené indície nasvedčujú tomu, že v súčasnosti žijeme v dobe Veľkej očisty. Že žijeme v čase žatvy, kedy sa rozhoduje o duchovnom bytí každého z nás. Kedy sa rozhoduje o tom, či sa konečne dokážeme vzchopiť k trvalému chceniu dobrého a čistého v každom okamihu dňa. Či sa dokážeme vzchopiť k láskavému a úcty plnému prístupu voči svojim blížnym. Či sa dokážeme vzchopiť k láske k Bohu, prejavujúcej sa snahou poznávať a naplňovať jeho Vôľu.

V súčasnosti sa rozhoduje o tom, či sa na základe vlastného duchovného obrodenia a očistenia staneme zrnkom pšenice, hodným toho, aby bolo zhromaždené v Pánovej sýpke. Alebo či toto všetko budeme ignorovať a budeme sa zameriavať tak, ako doteraz, iba na hmotné. Iba na hodnoty hmoty, ktorými sú peniaze, zisk, majetky, moc, sláva, kariéra a užívanie si, na základe čoho budeme priradení k plevám a spálení v ohni.

Pšenica, alebo plevy? Nadradenie hodnôt ducha nad hmotu, alebo nadradenie hmotných hodnôt nad ducha? O to dnes ide! O toto sa dnes hrá! O tomto sa dnes rozhoduje! Charakterom svojho súčasného života a jeho hodnotovým zameraním vynáša v dnešnej vážnej dobe očisty rozsudok každý sám nad sebou. Je nesmierne dôležité, aby každý človek, v súčasnosti žijúci na zemi, dokázal urobiť vo svojom živote zásadný obrat smerom k Svetlu, k dobru, k čistote, k láske k blížnym a k Bohu.

Temné sily vedia o týchto skutočnostiach a všemožne sa snažia, aby sa to ľuďom nepodarilo. Mocní nášho sveta, otvorene sa hlásiaci k službe satanskému princípu, donútili obyvateľstvo celej planéty k masívnemu očkovaniu experimentálnymi a neodskúšanými vakcínami. Títo ľudia vytvorili covid, vytvorili pandémiu, vyvinuli vakcíny a nútili obyvateľstvo do vakcinácie.

A to všetko z dvoch dôvodov. Prvým je zámerná depopulácia planéty, ktorú chcú mať sami pre seba, spolu s miliardou otrokov, určených na poskytovanie základného servisu elite.

Druhým, oveľa hrozivejším dôvodom, je temný zámer pripraviť ľudí predčasnou smrťou o čas, aby v prebiehajúcej očiste zeme nestihli uskutočniť svoje duchovné obrátenie. Temnota vie, aká je nesmierne dôležitá každá minúta nášho súčasného života, pretože v nej môžeme učiniť hodnotový obrat smerom k Svetlu, a tým k záchrane vlastného bytia. Predčasná smrť, spôsobená vakcináciou, o túto možnosť mnohých ľudí pripravila. Obrala ich o čas, v ktorom sa mohli duchovne obrodiť. Toto je tá najzákernejšia vec, vykonaná temnom prostredníctvom jeho pozemských prisluhovačov. Podarilo sa ju uskutočniť aj napriek tomu, že sme pred ňou boli varovaní v Apokalypse.

Pozemská smrť nie je tragédia, pretože po nej človek ďalej pokračuje vo svojej existencii. Avšak predčasná smrť v dobe Veľkej očisty zeme, ktorá nás pripraví o možnosť duchovnej premeny k dobrému, čistému a Svetlému, takáto smrť je desivou tragédiou, pretože človeku nesmierne komplikuje možnosť jeho obratu k Svetlu a môže pre neho znamenať nastúpenie cesty do duchovnej záhuby.

Vedomie, že človek je očkovaný, vedomie, že nebol dostatočne duchovne bdelý a podcenil varovanie z Apokalypsy, ktoré ho na to upozorňovalo, vedomie, že bol človek takto zákerne oklamaný temnom, aby bol obratý o drahocenný pozemský čas určený k jeho duchovnému precitnutiu, vedomie tohto všetkého by malo byť pre očkovaných ľudí silným impulzom k zahájeniu duchovnej premeny vlastnej osobnosti, spočívajúcej v urýchlenom obrate už len k dobrému, čistému a Bohu milému. Uskutočnenie takejto duchovnej premeny osobnosti je v dnešnej dobe očisty životne dôležité pre každého z nás, ale pre očkovaných zvášť.

Tieto závažné informácie nie sú sprostredkovávané preto, aby sa šíril strach, ale preto, aby na jednej strane demaskovali zákerné ťahy temna, a na druhej strane aby verejnosti ukázali, ako všetky temné nástrahy prekonať tým, že sa zo všetkých síl upneme k Svetlu.

Žiaľ, ľudia si žijú svoje životy, ponorení do hmotných starostí, a vo svojej duchovnej vlažnosti si myslia, že nijaká výnimočná doba nenastala. Že nenadišla žiadna plnosť času a neprebieha žiadna Veľká očista. Že slová o prorokmi predpovedanom súde nad ľudstvom sú len náboženským výmyslom, ktorý sa nikdy dones nenaplnil, pretože vždy doteraz to boli len plané predpovede.

Ale tentokrát sa mýlia! Hrozne sa mýlia! Súd nad ľudstvom je tu! Je už v plnom prúde v úrovni najvnútornejších pohnútok ľudí a aj súčasné vonkajšie dianie, predpovedané v Apokalypse tomu nasvedčuje.

Buďme si teda toho vedomí! Buďme si vedomí toho, že konečný rozsudok v tomto veľkom všeobecnom triedení ľudstva si vynesie každý sám nad sebou. A to tým, či sa obráti k Bohu, alebo zostane k nemu ľahostajný. Tým, či začne žiť cnostný a čistý život, alebo to bude ignorovať. Tým, či začne jednať s úctou ku všetkým ľuďom, alebo nezačne. Týmto spôsobom každý sám seba buď ospravedlní, alebo odsúdi.

Spamätajme sa preto, uvedomme si vážnosť doby a nestaňme sa svojou duchovnou ľahostajnosťou sami sebe sudcami, ktorí odsúdia svoju dušu do večného zatratenia.

v spolupráci s https://smeromkzivotu.blogspot.com/
simetra
simetra » smilan | 11.3.2024 04:34
Muž se nechal 217krát naočkovat proti covidu a jeho imunitní systém byl v pořádku. Měl vynikající protilatkovou i buněčnou imunitu.
Tento případ pěkně ilustruje, jak nesmyslné jsou námitky antivaxerů, kteří tvrdí, že opakované očkování škodí. Nesmyslem je i jejich varování o "očkování do protilátek", tedy očkování jedinců, kteří již protilátky mají vytvořené. Stejně tak je hloupostí jejich tvrzení, že "v probíhající epidemii se neočkuje". Je tomu přesně naopak. Obojí je ve vakcinologii zcela běžná praxe.
V případě tohoto muže se jedná samozřejmě o extrém. Doporučuji nechat se očkovat proti covidu jedenkrát za rok, a to nejlépe novým typem vakcíny, před sezonou respiračních onemocnění. Je zcela v pořádku nechat se zaočkovat dvakrát ročně, pokud jste covid v daném roce neprodělali. Více bych nedoporučoval. Při nadměrné imunizaci je pravděpodobné, že tělo přestane na očkování reagovat - časté dávky vakcíny jsou tudíž zbytečné. Každé prodělání nemoci obnoví vaši imunitní reakci proti aktuálně kolujícímu viru. Následujících šest měsíců tedy není nutné nechat se očkovat.
Očkování je bezpečné a účinné.
Aktuálně.cz:
"Vědci z univerzity v německém Erlangenu zkoumali vzorky krve u muže, který se nechal více než 200krát naočkovat proti nemoci covid-19. Zjistili, že jeho imunitní systém funguje zcela normálně, píše agentura DPA. Výzkumníci však zdůraznili, že se jedná o ojedinělý případ a že výslovně nedoporučují takový postup opakovat.
Tým výzkumníků z univerzity Friedricha Alexandera v bavorském Erlangenu zkoumal vzorky mužovy krve během několika let.
Vědci zjistili, že jeho imunitní systém nejenže fungoval zcela normálně, ale určité obranné buňky a protilátky proti viru SARS-CoV-2 byly výrazně častější než u lidí, kteří dostali standardní tři očkování. Do té doby nebylo jasné, jak se podobné "hyperočkování", jak to vědecká skupina nazvala, na lidském imunitním systému projeví. Výsledky své studie tým vědců publikoval v odborném časopisu Lancet Infectious Diseases.
Výsledek studie ukázal, že testovaný muž měl velké množství T-buněk proti nemoci covid-19. Jedná se o takzvané efektorové T-buňky, které si "pamatují" prodělané infekce, zabíjejí patogeny, a tak bojují proti viru. Jejich počet byl vyšší než u srovnávací skupiny osob očkovaných trojkombinací vakcín. Vědci nedokázali u těchto efektorových T-buněk zjistit žádnou únavu, byly stejně účinné jako u normálně očkovaných osob.
I 217. očkování, které muž během studie podstoupil, mělo stále efekt. Počet protilátek proti onemocnění covid-19 se v důsledku toho výrazně zvýšil.
"Náš testovaný subjekt byl očkován celkem osmi různými vakcínami, včetně různých dostupných mRNA vakcín," uvedl Schober. "Zjištění, že i přes tuto mimořádnou hypervakcinaci se nevyskytly žádné rozpoznatelné vedlejší účinky, odpovídá dobré obecné snášenlivosti přípravků," dodal.
Vakcinologická společnost i české ministerstvo zdravotnictví doporučují obnovovat očkování hlavně lidem nad 65 let a chronicky nemocným, vhodné je to jednou ročně podobně jako u chřipky na podzim."


https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(24)00134-8/fulltext


https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/muz-se-nechal-217krat-naockovat-proti-covidu-zkoumali-ho-ved/r~ba905056db0111ee9af20cc47ab5f122/?utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0&utm_campaign=Aktualne&fbclid=IwAR11-WosJG5wWG9kgkD4xWW7lNi-w6zJCPLCF5drFb0nkhAr98DlLidrnSw
Ailin
Ailin » simetra | 11.3.2024 07:45
Môj synovec mal aj spolu so svojou priateľkou po očkovaní tri dni v kuse teploty nad 39 stupňov, potom sa to pomaly zlepšovalo, spamätávali sa z toho dva týždne. Kamarátke mojej dcéry po očkovaní ochrnula ruka, začala s ňou hýbať cca po týždni. Aj moja kolegyňa zostala po očkovaní pár dní doma, tiež jej nebolo dobre (ešte aj viac dní). Programátor, s ktorým spolupracujem a rozprávala som sa s ním, mal tiež po druhom očkovaní ťažké stavy a tretie by si nedal ani za nič. To sú skúsenosti z okolia.

Človek bol 217 krát očkovaný v priebehu roka ? ( nechce sa mi ten úbohý zaplatený článok čítať), ale ak to bolo napríklad každý 1až2 dni, je veľmi zvláštne, že by nemal nikdy ani raz takéto nežiadúce účinky. Tie dva dni som vypočítala podľa toho koľko na svete trval očkovací Covid teror. Bolo to od začiatku roku 2021 - 365 dní, do začiatku vojny na Ukrajine 24.2.2022 - 55dní. CCA 420 dní. Kto len verí tomuto článku? Je to na smiech.
Ailin
Ailin » smilan | 11.3.2024 07:57
Navaľnyj bol človek ktorý bol predtým otrávený, ktorý počas svojho života bral steroidy, nevyhýbal sa alkoholu, a mal celkovo podlomené zdravie. Mohol dostať mozgovú príhodu alebo zlyhanie srdca aj z iných príčin, ako bola vakcína. Netuším ako to vyzerá v ruskom väzení, a či sa tam väzni mali možnosť zaočkovať "západnou" vakcínou, ale je to možné, ak bol prominentný väzeň. Aj keby, príčiny mohli byť iné. Zomierajú ľudia, športovci na zlyhanie srdca absolútne zdraví, ktorí boli očkovaní, na tých by sme sa mali zamerať, nie na človeka, ktorého zdravie bolo zdecimované ešte predtým, ako sa dostal do väzenia. Tento článok je len hypotéza.
simetra
simetra » Ailin | 11.3.2024 10:05
Veď keď máte jasno, ja vôbec nemám ambície Vás presviedčať :)

Píše o tom aj The Lancet, napríklad https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S1473-3099(24)00134-8.


Budem sa len opakovať, nikoho nepoznám, kto má následky po očkovaní. A očkovaných poznám veľa. Ale po prekonaní Covidu mali problémy viacerí.

Vlastne...jedna dáma mi písala, ako sa napila z rovnakej fľaše, z ktorej pila jej práve zaočkovaná kamaráka a obe mali následne úplne rovnaké následky. Nuž...


Ale aspoň ihneď nepodliehate každej konšpirácii, ktorú vyprodukuje hocikto. Viď článok od smilana. A áno, snažíte sa rozoberať "na drobné" podané informácie. Záleží len od toho, odkiaľ sa čerpajú zdroje k tomu rozboru.
Magnician
Magnician » smilan | 12.3.2024 21:59
dáš sem vždy článok a nekomunikuješ o čom to je?

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...