mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Voľný pokec - 

Mobbing v zamestnani

neznámy
neznámy | 29.9.2016 08:27
Mate nejaku vlastnu skusenost, alebo viete o niekom, kto bol v zamestnani, psychicky tyrani?
Mne sa to stalo pred par rokmi.Nastupil som do noveho zamestnania, mimo mojho oboru vzdelania.Praca ma bavila, ziskal som nove vedomosti.Z radoveho zamestnanca som postupil na veduceho partie, a cakalo ma dalsie povysenie.Ale nastupil nejaky novy zamestnanec, ktory mal konexie poriadne vysoko, a vsetko bolo zrazu inak.Zacal kolotoc intring, ze som neschopny na svoju poziciu, ze nezvladam pracu s ludmi, neplnim si pracovne povinnosti atd.Postupne ma to zacalo viac a viac psychicky vycerpavat, tak som sa rozhodol dat po 8 rokoch v tej firme vypoved.
neznámy
neznámy | 29.9.2016 11:19
veru zažila som a tiež som to riešila zmenou zamestnania,,,,,a dobre som spravila,,ten pokoj a mier bol na nezaplatenie:)
neznámy
neznámy | 29.9.2016 12:09
Taky jsem zažil mobing. Nakonec vyměnili mého nedřízeného.-WINKIE-
neznámy
neznámy | 29.9.2016 12:20
zažila som a po určitej dobe odišla
neznámy
neznámy | 29.9.2016 12:29
Mne toho času můj šéf "zavalil" spoustou práce. Tak jsem výzvu přijal, práci rozdělal, a zašel za jednatelem firmy. Jednateli jsem oznámil že "buď já a nebo on". jednatel se mne zeptal, jestli mi jde o jeho místo? Řekl jsem že ne, že jen chci aby mi nepřekážel v práci kterou s plným nasazením dělám pro firmu. Pak jsem ještě podotkl, že po lidech v dílně těžko může chtít výkony, když mu ten lempl" můj vedoucí" dělá všude jen ostudu. Vedoucího přesunuli na jinou pozici a mne nechali dělat mou práci.
Pokud jsem dělal strategický projekt, měl jsem dokonce ke všemu "volnou ruku":)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...