mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Voľný pokec - 

Facebook je zvlastne miesto

neznámy
neznámy | 27.6.2014 17:16
Mam na to uplne odlisny nazor ako Ty... kopu veci, co robia ludia je jednoducho zbytocnych, pripadne zbytocne komplikovanych a pritom sa da zivot tak nadherne zjednodusit, asi tolko k tomu.
Prepac, nie som moc na tieto filozoficke diskusie, ja len pisem svoj nazor a nechce sa mi o tom polemyzovat, nie som na tieto slovne natahovania a unavuje ma diskutovat o niektorych veciach, nic v zlom. ;)
neznámy
neznámy | 28.6.2014 01:24
Prepac? Omlouvas se asi sama sobe.

Drzim Ti v Tvem vnitrnim boji palce.
neznámy
neznámy | 29.6.2014 18:26
Facebook tajne experimentoval na ľuďoch, zmenil im emócie

http://tech.sme.sk/c/7259039/facebook-tajne-experimentoval-na-ludoch-zmenil-im-emocie.html
neznámy
neznámy | 29.6.2014 18:40
Heh,ďakujem... Podobne aj ja Tebe,iste to mas ťažké. :)
neznámy
neznámy | 29.6.2014 18:54
co?-WINKIE-
neznámy
neznámy | 29.6.2014 20:33
neznámy
neznámy | 29.6.2014 23:59
Hm, velmi zamestnani ludia nemaju cas komunikovat na socisalnych sietach vobec, a velakrat o h.....
na PC
a poplatky u vas maju vsetci, I na kavu a cigarety....a alhohol...
neznámy
neznámy | 30.6.2014 00:03
Myslím si,že právě velmi zaměstnaní lidé,jsou na sociálních sítích jako doma.Nemají totiž čas být jinde.:)
Proto raději komunikují o hov...,než vůbec o ničem...;)
neznámy
neznámy | 30.6.2014 00:05
Chceš mi tím naznačit,že si tajemství béééé mimo ohrádku odneseš do virtuálního nebe????Jak sobecké....-WINKIE-
neznámy
neznámy | 30.6.2014 00:15
Posudzujem podla ludi, ktorych poznam u nas. Zo mna si robia p....l, ze ma to bavi a najdem sicas. Oni, ti druhi, radsej sportuju, treba celu sobotu hraju golf a v nedelu si vyrazia s rodinou na vylet. Praktizujem I ja, uz.:)
neznámy
neznámy | 30.6.2014 00:32
Dle mého se dá stihnout všechno,třeba teď bych asi nikoho z těch,kdo tu momentálně chrní v peřinách nevytáhla na golf ani kdybych se rozkrájela.:D:D:D
neznámy
neznámy | 30.6.2014 00:44
Kdo chrni neni na netu taky:D
neznámy
neznámy | 30.6.2014 00:54
No co když?Někdo je on line i když spí....-LOL-
Dogi
Dogi | 30.6.2014 10:56
Ja tam som. Považujem sa za priemerne aktívnu na FB. Nepatrím k tým čo majú veľa stoviek či viac ako tisíc "priateľov" (poznám aj takých). Dôvody sú v zásade štyri:
1. Kontakt s reálnymi priateľmi v zahraničí.
2. Informácie o seminároch , campoch a videá z bojových umení, čomu sa venujem. K tomu aj informácie o práci majstrov, učiteľov, prípadne dobrých žiakov bojových umení. Mojej školy, ale aj iných škôl. Za účelom môjho vzdelávania a informovanosti.
3. Organizovanie žiakov mojej školy v rámci skupiny. Na tento účel to slúži skvele. Info o tréningoch, interné videá na tréning doma. Mám túto prácu na starosti. Atď.
4. Reklama mojej školy.
Ide o to, čo od facebooku človek očakáva a ako ho používa. Reálny život to nie je. Ale ako nástroj môže slúžiť skvele.
neznámy
neznámy | 4.8.2014 17:05
pro mě je facebook důležitý a kromě jinýho je i praktický,nejlepší možný kontakt se svými blízkými co žijí tak dalekko a není možnost častěji takovou dálku cestovat a vidět se osobně..
neznámy
neznámy | 20.8.2014 17:29
fb negatívne zasahuje súkromie, ukladá aj zmazané údaje; začína to vadiť čoraz viac ľudom a mnohí z toho dôvodu na ňom nie sú alebo zrušili konto a riešia to napr.:
http://tech.sme.sk/c/6626710/rakusky-student-zaluje-facebook-a-rozputal-antikampan.html
neznámy
neznámy | 20.8.2014 21:05
Mne FB nevadí, ani nijaká iná stránka, keď nemám chuť, nechodím tam. A na aký účel ho iní využivájú, to je každého osobná vec. Rozprávala som sa napr. s jedným chlapcom s telesným postinutím, ktorý mi povedal, že sa už dlho takto s nikým neporozprával. Tvrdil, že nemá priateľov, celý čas trávi doma na počítači, lebo keď si niekde vyjde von, rovesníci sa mu vyhýbajú a kvôli výzoru ho vnímajú ako nejaké monštrum. Netvrdím, že je to zdravé, kompenzovať to sedením za počítačom, ale pre niektorých ľudí je to záchrana, poznám viacerých handicapovaných ľudí, ktorí takúto komunikáciu využívajú. Napr. v našom meste chcú zrušiť stredné školy pre deti s telesným postihnutím a zaradiť ich do normálnych tried. Na jednej strane sa mi to zdá ako skvelý nápad, ale keď počúvam niektorých mladistvých, občas zapochybujem. Každý potrebuje spoločnosť.
Moja dobrá priateľka má sestru s dawnovym syndrómom, ktorá má 56 rokov, myslím, že by sa tak krásneho veku dožila práve preto, lebo ju vozila kamoška tri razy do týždňa za kamarátkou s podobným postihnutím. Porozumenie sa dá nájsť aj na FB, aspoň pokiaľ ide o telesne postihnutých a vozíčkarov.

Mne osobne vyhovuje napr. aj rýchle získanie komtaktov, keď som stratila telefón a potrebovala som urýchlene nejaké materiály od bývalých spolužiačiek, na FB som ich našla.
Podobne informácie ohľadom kultúrneho života: koncerty, festivali, možnosť výberu z širšieho okolia...takisto ako propagčné médium pre hudobníkov a umelcov má tiež svoje opodstatnie. Ľudia, ktorí majú uzavretý okruh záujmov predsa nie sú nútení registrovať sa, nie je dôvod neznášať...
neznámy
neznámy | 20.8.2014 21:15
A obmedzenia má aj FB, pokiaľ viem, sociálne siete sú kontrolované. Je síce pravda, že mládež občas zneužíva sociálne stránky na zbytočné drby, často aj na šikanovanie, ale poznám situáciu, ktorá sa odkryla skrze FB a vyriešilo sa aj nepovšimnuté šikonovanie v škole. Odhalil to FB. A drby plácajú deti aj vonku, medzi sebou. Predčasom som sa nabúrala na FB synovi, nechtiac, pípal mu mobil - správy, čosi som stlačila a zazrela som tam slovo, ktoré mi vyrazilo dych. Viem, že sa to nepatrí, ale prečítala som - kontrola do istej miery musí byť. Dnes sú oveľa väčšie hrozby, o ktorých by som inak nevedela, takto som aspoň vedela, o čom sa s ním treba vážne porozprávať.
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 21.8.2014 11:11
Pekne napisane, suhlasim...len verejne nic sukromne nezdielat a nebrat si stovky "kamaratov"....niekolko zien bolo v UK a USA zavrazdenych...naleteli roznym psychopatom, stalkerom...-NOSMILE-
neznámy
neznámy | 21.8.2014 11:52
tiež mi píšu všelijakí muži...neviem po anglicky,ale keby že som možno trochu viac labilnejšia,tak mi to polichotí:D
a teším sa,že deti facebooku neprepadli.Ja som ho dlho odmietala,ale zistila som,že sa tam zdieľa veľa zaujímavých informácií,článkov,videí či akcií a tak to tam mám ako úložisko informácií-ukladám si ich-zdieľaním-a keď mám čas,tak si to pozriem.A tiež tam dávam fotky vecí-čo vyrábam,je to taká moja virtuálna galéria-aj keď stránku mám inde.Mám pocit,že som snáď ani jedno priateľstvo nenavrhla ja.Tieto virtuálne priateľstvá mi nesedia.Ani tu.Keď toho človeka osobne nepoznám,tak mu nemôžem ponúkať priateľstvo...akurát tak,aby mohol zdielať moje fotky a tak.
Stránka:
1 2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...