mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Voľný pokec - 

domaca pyramida a idianske teepee

neznámy
neznámy | 11.1.2012 12:05
Tak raz som mal taku moznost ,spat v domacej pyramide,mam s toho zaujimave zazitky,taktiez ked som spaval v teepee som mal podobne krasne,po zobudeni som sa citil znovuzrodeny ako keby moja dusa sa konecne vratila na svoje miesto, oslnila ma obrovska energia ,uplne cista mysel,absolutne som vedel presne co mam robit ,neboli tam ziadne pochybnosti, citil som sa ako male dieta,uplne cisty novy cloviecik,az som zasol no
,nieco nadherne,vrelo doporucujem kazdemu,netreba o tom pochybovat,taka jednoducha zalezitost z takymi neobycajnymi vlastnostami.mate niekto podobne zazitky?
Ona
Ona | 11.1.2012 23:07
Ja som o tych domacich pyramidach tiez uz vela pocula - keby som mohla tak by som si taku pyramidu aj postavila. Jantchi - neviete nahodou ake rozmery ma mat ta domaca pyramida alebo to indianske teepee? - a z akeho materialu to je postavene?
vevuska
vevuska | 6.2.2012 18:43
Ono ... nenadarmo spali indiáni pod prístreškom zvaným Teepee. Prijímali lepšie pozitívnu energiu či už vo svoj prospech, alebo keď zasadala rada starších a potrebovali sa poradiť. Ja som tiež mala možnosť pobudnúť pod Teepee, vtedy som chodila do školy do Zvolena a lesníci takéto prístrešie raz postavili a bolo to super. Vedela by som si predstaviť spávať pod takým Teepee.
neznámy

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...