mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Príroda a zmysly - 

Zemské čakry - energetické miesta

Antonidas
Antonidas | 24.10.2013 00:04
Zem ako žijci organizmus má energetické miesta ,ktoré vedia energeticky dobyť ľudskú bytosť. Celkom zaujímavá stránka o zemských čakrách
http://www.earthchakras.org/Locations.php
Boli sme blízko takého jedného miesta ,neďaleko Slovenska v Maďarsku,konkrétne v Pilišských horách v dedine Dobogókö. Maďari tvrdia, že je tam srdcová čakra zeme. Energiu na tom mieste nepopieram, miesto je úžasné s krásnym výhľadom na okolité pohorie a tečuci Dunaj. Odporúčam tam výlet po horách. Pripomenulo mi to Lurdy ,tiež magické miesto,kde duša a telo pookreje. Ktoré miesta predstavujú zemské čakry? Myslím si, že horeuvedená stránka mi je v tomto bližšia ako Doboģókö, hoc tam nepopieram magickosť miesta,ktoré ocenil aj Dalajláma v 96 roku. Hoc by ma potešilo mať na dosah miesto zemskej srdcovej čakry. Aké miesto na Zemi Vás fascinovalo ,uchvátilo. Ktoré zemské čakry sú podľa vás.
neznámy
neznámy » Antonidas | 24.10.2013 01:01
tusim ze pozustatky Lemurie, jako treba Mauricius nebo Havai

v Ceske Republice bych urcite vybrala casti Prahy a Olomouce, nebo Opavy
Antonidas
Antonidas | 24.10.2013 22:29
Asi tak nejak, ako je východná časť Kuby pozostatok bájnej Atlantídy. Objavené mestá v hlbinách oceánu. Praha ako mesto alchymistov ma tiež svoje čaro. Ma láka spoznať pravdu ohľadom týchto miest. Celkom zaujímavý fakt ohľadom hory Kailas v Tibete (predstavuje 7 zemskú čakru) je doteraz nedobytná hora. Ktoré miesto v Prahe je také top na návštevu.
neznámy
neznámy
neznámy » Antonidas | 26.10.2013 15:43
Toto považujem za tak trochu blbosť, ktorá pramení z prehnaného lokálpatrionizmu. :)
Celá zem má schopnosť nabíjať ľudské bytosti pozitívnou energiou a krásnych, silných miest je toľko, že tých čakier by bolo nespočítazeľné množstvo.
Zem a príroda je čistá energia a človek má úžasnú schopnosť prísť neustále s niečím novým, čím ju ničí.
neznámy
neznámy | 26.10.2013 18:14
Přibližně před 234455699985431123467800000000000 lety byla Země součást velikého obra.Tato část byla levé varle. Tento obr se jmenoval Galox a z tohoto nazvu je odvozena galaxie.Potom co se jednou Galox nadýchal hrubého hvězdného prachu ,tak kýchnul a rozpadl se na kusy.S těchto kusů vznikla současná sluneční soustava.Je úplně logické odkud pochází černá díra.

Z tohoto je jasně prokazatelné že Země má jen první čakru a zlomek ocasu druhé čakry.
neznámy
neznámy | 26.10.2013 18:28
Tak ď za vysvetlenie. -ROLL--ROLL--ROLL-
neznámy
neznámy | 26.10.2013 18:36
I co se týče tvaru země,tak je trochu šišatá.Neni to dokonalá sférická plocha.
Meridian zeme se spise podobá elipse,kdy vedlejší osa je přibližně 0.85 velikosti hlavní osy.
I z tohoto důvodu se postupně velice nepatrně mění kynematika pohybu okolo slunce.

Z toho i vyplývají postupné změny klimatu a možnost přepólování.
Antonidas
Antonidas | 26.10.2013 20:34
A ešte mi povedz že Galox bol první čech a picnu se :D
Nehádam sa,Zem je tak trochu šišatá, a prepólovanie zemských pólov hrozí
Antonidas
Antonidas | 26.10.2013 20:44
No ,je to tiež o lokál patriotizme, je to v povahe maďarov - blízko Slovenska a žiadny štítok po slovensky. Huť ,slovenská dedina a tiež žiadne vysvetlivky po slovensky - sú tam krásne zrúcaniny paulínskeho kláštora.
Všetko vôkol je energia. Ale mám na mysli miesta,kde sa človek nabehá a neunaví sa, necíti nič,akoby sa doňho vlievala energia.Neviem, či by som nazbieral energiu v Osvietimi a podobných miestach.
Saffiyah
Saffiyah | 27.10.2013 10:36
Co teprve gravitační model Země:
http://www.spaces.sk/2012/11/esa-novy-geoid-pomocou-sondy-goce/

Krásný obrázek, dám si ho na plochu :)
Antonidas
Antonidas » Antonidas | 10.11.2013 22:52
Pripajam mapku valu obrov ,ktoru osobne dávam do súvisu s Dobogoko (a okolim)....urcita suvislost tu je, len nedava zmysel ,kto ako a preco
http://sclabonia.sk/wp-content/uploads/2012/04/Slovenska-Zem-a-Val-Obrov.jpg
neznámy
neznámy » Antonidas | 11.11.2013 00:19
Tak v praze určitě strřed Václavského náměstí po celé dylce a Karlův most, Vyšehrad. Nevím zda jsou tam čakry země, ale energie je tam užastná až máš nohy přilepeny k zemi a špatně se chodí, spíš nohama šouráš, je to překrásne to cítit, nejsiněji v období adventu a vánoc. Mně jinak skvěle nabíjí pobyt v přírodě.
moon_sun_stars
moon_sun_stars » Antonidas | 13.11.2013 23:11
Možno to je od veci, ale pre mňa bolo tajuplné, ba priam aj magiské miesto dedinka Litmanová. A vnej samozrejme hora Zvir. Kde ako každý (aj ked niektorí nevedia) sa zjavila Panna Mária.
Na mňa to tak zvláštne pôsobilo. Bola som tam aj so silne vieriacou kamoškou aj s dvomi čo nie sú až tak silne veriace. V oboch prípadoch to bolo iné, každá to prežívala inak, každá po svojom.
Ale jednoznačne by sa mi páčilo keby som tam bola len ja sama, prípadne s milovanou osobou.
Je tam aj jedna socha tej Márie, ako živá, myslím, že je aj v životnej veľkosti, je tam za sklom, ak som sa ňu pozrela akoby ma volala k sebe bolo to veľmi silné až mi vyhrkkli slzy.

A potom to druhé bolo také zvláštne jedno magické stretnutie ..., ktoré mi zmenilo život ...

ps: prepáč, za odkloneneie sa od témy
neznámy
neznámy » Antonidas | 15.11.2013 11:25
Aj mne toto celkom dáva zmysel - podľa mňa sú aj tie spomínané miesta prislúchajúce energiám jednotlivých čakier. Lurdy sú naozaj "silné" miesto a človeka ich návšteva očarí na zvyšok života. Podobný pocit som mala aj vo Fatime, ale je zaujímavé, že vo Vatikáne nie. Určite to bude aj energiou ľudí, ktorí sa v daných lokalitách vyskytujú - teda energia väčšiny. Lurdy sú plné veriacich a prosiacich ľudí - tých, ktorí sa tam predovšetkým rozprávajú s Bohom (modlia a prosia) a vo Vatikáne sa rieši najmä biznis - i keď duchovný a tiež cestovný ruch.
Ľudia bývajú "očarení" aj návštevou Stonehenge - to sa považuje miesto liečenia minulosti a tá energia tam vraj stále je.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...