mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Príroda a zmysly - 

bestia

neznámy
neznámy | 25.4.2016 14:01
Ludkovia, zblaznim sa uz fakt! Nas prid*bly sused nam v piatok rano vzal nasho milovaneho ani nie rocneho kocurika a vypustil na frekventovanej ceste vzdialenej cca 5 km od nasho domu kde ho zrazilo auto, malinky nikdy nikomu nic nespravil, chudacik, toto bola pre neho cista smrt ked ho tam vypustil. Ja sa idem zblaznit od zialu, cela rodina placeme a on sa nam hajzel smeje do ksichtu, kedze nemame ziadne dokazy. Co je toto za cloveka?! Predtym nam jeho rodina otravila psov, 2 roky dozadu otravil ocinovu macicku a my jediny dokaz co mame, je potvrdenie od zverolekara, ze to bola otrava. Zamerne si tento hajzel vybral tohto kocurika a predtym tu macicku, obe boli milacikovia mojho ocina, ktory nam minuly rok skoro umrel na infarkt a tento kocurik spaval pri nom na vankusi a dodaval mu energiu a ked nahodou zacal chrapat tak ho zacal jemne hryzkat aby ho zobudil........ Preco????? -CRY-
Ten sviniar je narodeny 7.7.1964, kedy bude za toto konecne pykat?! Ako toto hviezdy dopustia?! :)-CRY-
neznámy
neznámy | 25.4.2016 15:42
a nemůže mu jít manžel prijebať?
lak
lak | 25.4.2016 15:45
-LOL-
neznámy
neznámy | 25.4.2016 15:57
To mi je ľúto ak sa vám toto deje. Ako ste na to prišli, že vám kocúrika odniesol sused a kde ho vypustil? Našli ste ho zrazeného? Alebo ako sa to odohralo?
Myslím aj tie minulé prípady otrávenia zvierat a tak.
Bavili ste sa o tom so susedom, ktorý to robí? Myslím tak normálne ľudsky.
Viem že vzájomná nevraživosť medzi susedmi občas býva, ale určite by sa to dalo riešiť nejakým rozhovorom a snahou. Nejako sa mi nechce veriť, že by to bola len nejaká jednostranná nevraživosť a pomstychtivosť, alebo nenávisť voči zvieratám... netušíš, prečo sa vám to deje?
neznámy
neznámy | 26.4.2016 07:28
Hej, nasli sme ho zrazeneho chvilu na to ako on siel autom prec :(
On je psychicky chory a nema rad zvierata ale to ho neospravedlnuje....aj svojej matke odniesol psa do lesa lebo sa ho chcel zbavit a neratal, ze ho ludia najdu :( Och, dufam, ze vsetko sa mu to vrati aspon 100 nasobne
neznámy
neznámy | 26.4.2016 11:10
nevrátí. proč by mělo. není žádný takový zákon. to si jenom lidi vymysleli z důvodů potřeby klamné satisfakce. lidi se klamou falešnými fikcemi a hajzlíci úřadujou.
přáními 100 násobného navrácení zlého zatěžujeme jen svoji vlastní psýché negacemi. taková je realita.
marcie
marcie | 26.4.2016 11:28
súhlasím, priať niekomu niečo zlé je veľmi zlé pre toho, kto to robí !!! -NOOO-
neznámy
neznámy | 26.4.2016 11:39
Ty jo, v takové situaci asi jedině nějakou ochranu a zkusit zjistit proč se to děje právě vám. Chápu, že tě to bolí, ale přát mu 100 násobné vrácení, to by se ti nemuselo vyplatit. Tam zřejmě bude u vás něco, co rezonuje se sousedem.
Možná by neuškodily rodinné konstelace. Mohla bys zkusit i sebekonstelační experiment, ale nevím jak jsi zkušená a nakolik by ses na to cítila, protože se obávám, že za chováním souseda bude něco hodně brutálního, co bys sama (kdyby ses ponořila a nacítila) nemusela zvládnout úplně v pohodě.
Člověk se ze své podstaty z 99% takhle nechová, tam bude něco hlubokého v rodové linii. Bůhví co si zažil. To ho samozřejmě neomlouvá, ale možná, že kdybys (minimálně ty) viděla, co může být příčinou, mohlo by se to rozvolnit, protože bys ho pochopila. Ale samozřejmě to nemusí fungovat...
Nejmenší, co můžeš udělat je si to uspořádat v sobě, i když je to těžké. Udělat malý rituál, vykouřit i mentálně všechna negativní místa jak v domě, na pozemku, tak i v mysli a emocích. Akorát co cítím je, určitě nehrát stejnou kartou nenávisti, to cítím v téhle situaci velice nebezpečně! Toť můj názor a pocit.
neznámy
neznámy | 26.4.2016 11:46
A němeli jste někdy nějakého "zajímavého" předka v rodině? Někoho nenávistného nebo někoho na kom se stala nějaká velká křivda? Nemyslím, že tyhle věci by se děly kdyby to nějakým způsobem nezrcadlilo něco u vás! Víš, že vzájemně si něco ukazujete. Jeho třeba dráždí něco, co vidí u vás.... to jsou ale jen dohady jelikož nikoho z vás neznám.
neznámy
neznámy | 26.4.2016 11:49
My sme sa doteraz snazili k nemu spravat normalne, nevsimat si ho vobec, akoby tam ani nebyval, ignorovali sme ho a neviem z coho prameni toto jeho zle a nevysvetlitelne chovanie lebo taketo spravanie normalny, citlivy clovek nepochopi...a "vykourit" cim? salviou? ci ako prosim?
neznámy
neznámy | 26.4.2016 11:51
Necham si poradit, co mi odporucite.....urcite neklesnem na jeho uroven a nezacnem ublizovat, to by som v zivote nedokazala...ja ani muche neviem ublizit :(
neznámy
neznámy | 26.4.2016 11:52
vykouřit ho slzným plynem. případně dymogamem anebo yperitem pokud to nezabere. -ROLL-
http://www.antik-zlin.cz/fotky13017/fotos/_vyr_3716DSCN5789.jpg
neznámy
neznámy | 26.4.2016 11:54
tak to máš blbé pak tě budou ovádi žrát pořád. -NOSMILE-
marcie
marcie | 26.4.2016 12:27
tak ma napadlo, či práve to nie je kameň úrazu - totižto je normálne správať sa "normálne" k susedovi - vôbec si ho nevšímať, akoby tam nebol, ignorovať ho? ... potom sa on "pripomenie" a snaží sa upozorniť a nadviazať "kontakt" takýmto spôsobom ... ;)
neznámy
neznámy » marcie | 26.4.2016 12:30
ono nie je ani tak podstatne ako sa k nemu spravaju navonok, ale ako sa k nemu spravaju vo svojom vnutri...
keby ho skutocne ignorovali aj vnutorne, nema sa jeho energia coho zachytit...
(aspon mne to tak funguje)
stale plati - premenou seba menime svet a toto ma naucil moj havo :)
marcie
marcie | 26.4.2016 12:35
áno, tvoj havo je osvietený, pošli foto;) ( to myslím úplne vážne!), myslela som to práve tak, že sused je dôležitý človek, ktorý by rozhodne nemal byť ignorovaný, nemyslíš? ;)
neznámy
neznámy » marcie | 26.4.2016 12:38
ved som ju aj volala maly budha :)
marcie
marcie | 26.4.2016 12:40
ja som k tomu došla neviem na základe čoho, ale viem, že jediné, čo môžem zmeniť, je sama seba, svoj postoj a tým ovplyvním všetko :)
neznámy
neznámy » marcie | 26.4.2016 13:10
Hmm, tak akoze pozdravime sa ale ja neviem preco, on je taky strasne zavistlivy a kazdemu vsetko cela jeho rodina zavidia a ohovaraju ale do oci nikdy nepovedia...takze nasi sa nejak prestali s nimi aj stykat no a ako pises, on sa nam takto pripomina :/
neznámy
neznámy | 26.4.2016 15:52
To je mi tě moc líto... Vcelku s tím zřejmě nemůžeš nic moc dělat, vnitřně ho ignorovat můžeš, ale na faktech, která se odehrávají, to mnoho nezmění. Když to udělal své matce, je zřejmě šábnutej... S tou rodinou promluvit můžete zkusit, ale já osobně mám špatnou zkušenost, když se "někdo zasekne", tak logika, argumenty, jdou úplně stranou.
Já mám ty nepřátele v kolečku a vím, že to musím prostě přijmout, nic jinýho. - Mně ničejí věčně auto,už mě otravuje parkovat pokaždé za jiným bukem... Řeč nejde dát, vše popřou. U tebe je to horší, že se ten blbec zaměřil na zvířata, ne věci.
Já bych rozhodně zkusila za nimi jít (s mužem neb jiným chlapem) a promluvit si... A když by to nešlo, ach jo, nevím. Klid uvnitř ti nevrátí kocoura. (Já když vezu děti, musím pokaždé nejdřív k pumpě nafouknout pneumatiky.)
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...