mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Oznamy a akcie - 

Stretnutia v Nitre

neznámy
neznámy | 17.9.2012 19:01
Ahojte ľudkovia z Nitry a okolia.Máme za sebou prvé neformálne stretnutie a dohodli sme sa,že sa budeme stretávať pravidelne.Všetci,ktorí máte záujem o debaty v kruhu ľudí zaujímajúcich sa o duchovné vedy, ste vítaní.Radi medzi sebou privítame Vás,ktorí máte vedomosti a skúsenosti,ktoré súvisia s danou tématikou a ste ochotní ich podať ďalej.Píšte na mail hana@cislazivota.sk.S pozdravom Hana-BYE-
neznámy
neznámy | 18.9.2012 17:41
A hlavne čítať, študovať, vzdelávať sa, chodiť na prednášky, debatovať,
vypisovať do diskusných blogov ...

...a zrazu ...je celý život v prdeli...

vieme síce odpovedať na každú duchovnú otázku - hlavu máme nabitú
teóriami, ale prakticky sme rovnaký ako na začiatku...


Všechny zdi, o které si hlavu rozbíjíš, jsou.........

.................VE TVÉ HLAVĚ ......!!!
neznámy
neznámy | 18.9.2012 18:13
Tvoja osobná skúsenosť? :D
neznámy
neznámy | 18.9.2012 18:16
zvláštne, že nechtiac práve robíš práve to, čo kritizuješ......
-FLOWER-;)
neznámy
neznámy | 18.9.2012 19:29
Zdravím Ťa Slavomír.Dosť dobre nerozumiem Tvojmu príspevku,lebo som si všimla pozvánku na Oshove meditácie a preto mi to nejde akosi dohromady.Možno si momentálne viac zadýchaný ,ale to sa nám stáva každému občas.Osho bol aj mojim literárnym učiteľom a porozumieť mu,mi dalo zabrať.Mám preštudované hádam všetky jeho prednášky-a posunul ma kus ďalej.Dnes už vyhranene nepatrím ani k jednému učiteľovi,ale som vďačná zároveň všetkým.Máš pravdu v tom,že teória je o ničom ...ak si prst nepopáliš,nevieš,že oheň páli.Moja radosť zo života prekvitla v momente,keď som sa naučila rozumieť slovu "duchovno".Preboha veď to nie je uletená duchárina,ak sa chceš učiť spoznávať svoj duchovný život,rozumieť poslaniu pre ktoré si prišiel na túto zem.Je to z môjho pohľadu dozretie a odovzdávanie radosti z poznania ďalej.Práve o tom sú moje stretnutia s ľuďmi - ako spojiť racionálny a iracionálny svet v jedno a nespoliehať sa len na prosby,modlidby,meditácie ,ale s týmto všetkým vedieť naložiť,zúžitkovať to pre život.Ak nevojdeš do svojho vnútra,môžeš s hrôzou zistiť v jednu chvíľu,že život je pr....li.
neznámy
neznámy | 18.9.2012 22:12
...spolieham sa len na prosby,meditácie,modlitby, organizujem meditačné stretnutia
na ktorých sa nedebatuje, nešpekuluje, nespájajú sa výmysly dokopy...

...ale čo najviac sa pracuje s emóciami, pohybom, prežívaním, radosťou, súcitom...
...intenzívne meditácie na duchovné srdce... intuícia...


POCHOPIŤ - UNDERSTAND - anglicky aj v sanskrite to je ZÍSŤ DOLU -

- z hlavy do SRDCA - najkratšia cesta /30 cm/, ktorá môže trvať
tisíce rokov...
neznámy
neznámy | 19.9.2012 07:00
nahanas klientov, hana? :)
neznámy
neznámy | 19.9.2012 08:44
ahoj slavomir,
z tvojich príspevkov ususdzujem, že ty už máš tú tisícročnú cestu do svojho srdca za sebou. blahoželám ti. tiež by som chcela. mojich tisíc pokusov vždy na niečom stroskotá a preto viem, aké je to ťažké, ale neprestanem to robiť, lebo občas sa tam na pár sekúnd dostanem a nepoznám krajší pocit.
na stretnutie s hanahanou sa už preto veľmi teším, možno to bude človek, ktorý mi niečím pomôže, aby som dokázala urobiť ďalší krok na tej tisícročnej ceste. na tomto portáli je ešte kopec iných, ktorí už toto urobili a som moc rada, že sa s nimi stretávam a považujem ich za svojich priateľov -YES-

eqino: hanahane želám kopec spokojných klientov, aj ty?
neznámy
neznámy | 19.9.2012 10:45
Pár slov k finančným otázkam - keď tu padlo slovo klienti:

Za výuku duchovných učení sa NEPLATÍ, uhrádzajú sa len prevádzkové náklady -
- napr.prenájom miestnosti, platí aj lektor.

Želám veľa úspechov všetkým podnikateľom v ezoterickom biznise !

Slavo
neznámy
neznámy | 19.9.2012 10:55
to ti povedalo srdce? lebo aj ten človek, čo to učí, musí z niečoho žiť...vieš, keby som bola taká namakaná a mohla byť lektorkou, povedala by som doma deťom: milé deti, ideme sa napásť, lebo to čo robím, sa nesmie robiť za peniaze! a potom sa presťahujeme pod most, lebo ja som osvietená?

namasté
neznámy
neznámy | 19.9.2012 17:51
Keby bola Hana taka strasne duchovna, ako o sebe tvrdi, tak by takymto sposobom nenahanala klientov pre svoj biznis. Kukal som aj jej web. Moje hodnotenie je ze je strasne amatersky co sa tyka obsahu, ba az sarlatansky. Aspon tak to posobi na mna. Nic v zlom. Co sa tyka stretavok, tak ludia zo zverokruhu sa uz stretavaju na svojich stretavkach a nenahovaraju sa na biznis. Dostal som zoparkrat aj pozvanku, no bohuzial sa mi nepodarilo dostavit, ci uz z financnych alebo casovych dovodov. Snad mi to bude v buducnosti vychadzat. A musim ti povedat ze takisto moj nazor je ze mi tie stretavky pani Hany pridu ako reklama na jej biznis. A toto nie je web kde by sa takto obchodovalo. Preco si pani alebo slecna Hana nezaplati napriklad banner na tomto, pripadne inom webe? Musim uviest aj priklad ako by sa to malo robit, napriklad taky Rudi, Astronell, Sokrates25, Dr. Faustroll a ini odtialto poskytuju rady aj bez naroku na financie, co si nesmierne vazim a som im za to vdacny. Na druhej strane si uvedomujem ze som im dlznikom, no nikdy nevies ako to tomu-ktoremu cloveku vratim, co sa prihodi v buducnosti. Nic v zlom, ale bol by som rad keby pani Hana svoje obchodne aktivity prevadzala a praktikovala na inom mieste alebo inaksim sposobom. Dufam ze som ju neurazil, ale ze sa zbada a bude podla toho konat. A ver mi mila via scientia, ze moja intuicia ma neklame, a nikdy nesklamala, co sa tyka poznavania ludi a ich charakterov.
neznámy
neznámy | 19.9.2012 18:04
via scentia,vystihla si to pekne.Je tento internet predsa len vecička...sa teším na každý názor a nemusí mi lichotiť-naopak každý opačný, zároveň mi položí otázku.Na tú si hľadám odpoveď.Toto už mám vysporiadané."nesúhlasím s vašim názorom,ale budem sa byť za to,aby ste ho mohli vysloviť "-tak nejako to povedal Woltaire za mňa...s tým tvojim súhlasím.;)
neznámy
neznámy | 19.9.2012 18:12
z tohto usudzujem equino, že hanu osobne nepoznáš. a už máš o nej jasný obraz. ja si počkám na osobné stretnutie s ňou a nechám sa niesť. z toho, že sem hana vyvesila oznam, že sa chce stretávať tento web nijako nezneužila si myslím, tu sa vyvesujú horšie veci, že smilan? a andy atď a mne to ako bizniss nepripadá, ale možno sa mýlim.
zúčastňujem sa už tých stretávok, ktoré spomínaš a sú to svetlé chvíle v mojom živote, tak som chcela spoznať aj hanu, možno by sa k nám zaradila a na poslednej stretávke som sa tešila aj na teba, že ťa spoznám, ale ako píšeš, ti to nevyšlo, dúfam, že nabudúce to jupiter zariadi a budeme si túto tému môcť lepšie dovysvetľovať -COOL-

bývalá ebana
neznámy
neznámy | 19.9.2012 18:22
ten voltér mi je nejaký sympatický, hihi. asi s ním súhlasím, inak by som sa netešila na stretnutie s equinom. ak teda príde....
raz som sa tu chytila s jedným pánom a dopadlo to super. teraz je to môj kamarát.
-PUH-
neznámy
neznámy | 19.9.2012 19:07
Ebana ne-ebana, moj nazor to na tuto vec sa nemeni, toto diskusne forum nie je reklamny platok, a to nech si Hana uvedomi. Ludia to tu krvopotne naprogramovali, vypocitali, vytestovali, platia hosting. Nepredali to tu ked im prisla ponuka. Ludia tu prispievaju svojimi vedomostami, skusenostami, buduju toto forum. A z nicoho nic pride Hana a zavesi si sem skrytu reklamu. Tak to uz kde sme? Ako radovy uzivate s tymto nesuhlasim.

Ale myslim si osobne, ze po tychto par prispevkoch uz Hana nebude mat odvahu na tom stretnuti lanarit ludi na jej numerologicke a terapeuticke sedenia za prachy. Aspon dufam ze je inteligentna natolko. Takze co som dosiahnut chcel, som aj dosiahol sa zda :) Nakoniec sa celkom zbadala, citujem: Je tento internet predsa len vecička..

Aby bolo jasne o co mi ide: Nesuhlasim s vyuzivanim cudzej prace, cudzieho majetku na svoj vlastny financny zisk. Toto si tu zatial nedovolil nikto a dufam ze ani si nikto dovolovat nebude.

Inac proti Hane nic nemam, ale celkovo numerologia mi pride ako sarlatanstvo a zavadzanie ludi. A hlavne ked sa spaja s akousi terapiou. To je uz nacisto hotove :)
a na stretavku sa snad dostanem konecne.

eq.
neznámy
neznámy | 19.9.2012 19:22
V niecom mas pravdu.Nase cisla v datume nam ukazuju charakteristiku,ake mame danosti,ktore sme si sem priniesli a co si mame rozvijat na nasej ceste.Den,mesiac a rok narodenia nam hovoria kto sme a zivotne cislo je aky smer sa uberat.Nechodila som na ziadne kurzy,stacilo mi zoparkrat si precitat a vypocut a pochopila som.Tam sa aj spocitava a vlastne je to hra s cislami.Ja nemam pravo tu rozoberat a financiach to uz je na kazdom a kto je zato ochotny platit.Hodne mu to moze pomoct takze nad tym sa nebudem zamyslat.Len zase v meditaciach je viac ako cisla tam najde vsetko co potrebuje a najde odpovede pre svoju cestu.Tam sa otvaraju kanaly na svoje dary,je to o energii s ktorou moze pracovat.Stisit mysel a uvolnit telo a je to o dusi.Spojit sa so svojou dusou,svojim vyssim ja, s vesmirom s bohom..Meditacia a modlidby maju velku silu ak pochopi o com to je.Darmo bude vediet o svojom datume narodenia,ked to nebude vediet realizovat.Pocuvam v tv,ktori vykladaju numerologiu ale aj tak sa riadia co im povedala.Ak chce pochopit a zistit kto je tak musi pracovat na sebe celkom.Numerologia napovie ale to je malo pre svoj rozvoj tu na zemi.Duchovno je cesta lasky,pochopenia,respektu,pokory,sucitu a to nas uci na nasej ceste.Nase skusenosti a skusky nam ukazuju,kde este mame zapracovat a zaroven nas to aj uci.Ak niekto ma dar a jeho dusa si dala plan,ze bude nimi pomahat tak urcite by sa malo zaplatit.Tam musi byt rovnovaha kolko das a kolko zoberes.Duchovno je o pravyvh hodnotach nasho bytia tu na zemi.Ezoterika je o daroch,ktore mozu popritom odovdzavat ale hodne sa skor naucili.Teraz bohuzial vecsina si z toho urobili biznis.Lenze ver tomu,ze ti,ktori ju takto zneuzili tak si budu zodpovedat.Nemyslim teraz konkretne teba,myslim to vseobecne.
neznámy
neznámy | 19.9.2012 19:27
...z mojej strany niet nepriateľstva,len mi pobehuje po mysli ten vtip:chodí chlap nervózne po byte a mrmle si,"ten sused je taký blbec,určite by mi to kladivo nepožičal"...stupňuje ,"je to debil,lakomec ,..nič od neho nechcem".Vyjde von z bytu zazvoní susedovi a keď mu ten otvor, zreve na neho-"se.iem vám na vaše kladivo.neviem prečo ma napadlo práve toto...to sú asi tie volné asociácie:-)
neznámy
neznámy | 19.9.2012 19:38
Ja meditujem skoro kazdy den a viem co myslis.Lenze niekto rad medituje sam a niekomu vyhovuju skupinove meditacie.Mam za sebou obe ale tiez tam musi byt opatrny.Lebo staci,ked niekto ma v sebe viac negat a tazsie obdobie,moze sa napojit a tam uz potrebujes dobru ochranu.Viem co hovorim,lebo sme to zazili na vlastnej kozi.Ked sme si mysleli,ze sme pod ochranou a nakoniec viaceri mali problem.Teraz robim intenzivne meditacie,ze niekedy musim po meditacii si este polezat.Len ta silna energia,ktora prechadza cezo mna.Su rozne meditacie a zalezi na kazdom,ktoru si vyberie.Preto nechaj na kazdom a ked sa nepridaju,to neznamena,ze nemedituju.Urcite sa najdu kto bude mat zaujem,lebo meditacie nam pomahaju najst seba a mozme sa dozvediet kto sme.Otvaraju sa nam dary a zaroven vieme sa napojit na vesmir a bozsku energiu.Nasa dusa a nase vyssie ja nas povedu na nasej ceste a pomahaju nam
neznámy
neznámy | 19.9.2012 19:51
-ROFL-:D:)-ROFL-
neznámy
neznámy | 19.9.2012 19:54
-CONFUSED--BIGEYE-
no dobre, ok, v poho
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...