mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Oznamy a akcie - 

Na Tvrdo aby to nebolelo

neznámy
neznámy | 27.9.2015 20:15
zaujímal by ma Váš názor na obsah tohto audio dokumentu a aký máte názor na tohto človeka. myslím, že sú to pre nás dôležité veci na zváženie, pretože situácia sa nás bytostne dotýka a treba hľadať pravdu. je dôležitejšie zamýšľať sa nad vecami teraz a vážne jak by to neskôr malo bolieť

http://cestyksobe.cz/petr-chobot-soucasna-situace-v-evrope/10623
neznámy
neznámy | 27.9.2015 20:23
To je strašne dlhé, to nebudem počúvať....
Daj nejakú skrátenú, textovú verziu.
neznámy
neznámy | 27.9.2015 20:37
myslím, že tu už sedíš dosť dlho nato, aby si si to nemohol vypočuť popri svojej práci. skrátenú verziu nemám. ak ťa to naozaj zaujíma, tak si to vypočuješ
neznámy
neznámy | 27.9.2015 20:54
Božechráň, aby som pracoval....tak si to nevypočujem, no.
neznámy
neznámy | 28.9.2015 01:30
ak to je ten petr chobot, ktory pri samanskom rituale otravil 32 ludi a potom ho zato policia stihala, tak pravdupovediac moc nemam chut pocuvat jeho nazory... asi by som bol z nich otraveny a to by som nemusel skonzumovat ani ziadnu amazonsku bylinu-ROLL-

http://www.czechfreepress.cz/vase-free-zona/petr-chobot-kdyz-promluvi-nebezpecny-psychopat.html
neznámy
neznámy | 28.9.2015 06:04
:)
neznámy
neznámy | 28.9.2015 06:52
Pán Peter Chobot podal katastrofický scenár, čo nás pravdepodobne čaká a na konci dodal, že to dopadne dobre :)
neznámy
neznámy | 28.9.2015 10:01
Ľudia by si hlavne mali uvedomiť, že dokážu aktívne vytvárať svoju budúcnosť v každom okamihu. Každé proroctvo odráža len jednu z časových línií, nejaký konkrétny priebeh udalostí. No tých línií je nekonečno.
Neberiem takéto vyslovené strašiaky vážne. Všetko sa dá s úsilím zmeniť.
neznámy
neznámy | 28.9.2015 14:34
Rozpíš sa viac o tých líniach.
My, ako ľudstvo, máme spoločnú časovú líniu, alebo každý človek má svoju vlastnú?
neznámy
neznámy | 28.9.2015 15:01
presne tak, budúcnosť si tvoríme. Ja si životnú cestu predstavujem obrazne - graficky ako napr.30cm pás štvorčekového papiera, dlhého niekoľko metrov
so štvorčekami napr. 1x1 cm. Na druhom konci siete je bod, kde sa máme dostať. Tá sieť je na rôznych miestach deravá, my prechádzame po tých cestičkách, máme na výber viacero cestičiek, inde je tá sieť roztrhnutá a len jeden špagátik ju spája s ďalším kusom, inde je zase neporušená a potom zase deravá napr. v strede a my musíme prejsť po niektorom z bokov. Uzlíky na sieti sú nejaké naše skúšky. A úsilím, prácou na sebe akokeby sme vytvárali mostíky, cez tieto skúšky a nepríjemnosti. To znamená, že určitým veciam, ktoré tam "máme naplánované" sa môžeme vyhnúť naším úsilím.
Saffiyah
Saffiyah
Saffiyah | 28.9.2015 16:03
Ano, co kdyby si celý svět uvědomil, o čem zpívá John Lenon ve své písni IMAGINE...

http://cestyksobe.cz/john-lenon-imagine/10502
neznámy
neznámy | 29.9.2015 00:02
ako som tak počúvala,,myseľ sem tam prikyvovala a to ,,rozumné,, vo mne šepkalo,,že či je tento človek normálny alebo skôr nie,samozrejme,že nemám v úmysle nikoho uraziť,,ale zamýšľam sa teda-CONFUSED-
neznámy
neznámy | 29.9.2015 10:47
Aj jedno, aj druhé. Len je to dosť komplikovane poprepájané, podľa toho čo sledujem.
Nemusím sa príliš rozpisovať o zákonitostiach, kedy čo človek vysiela, to sa mu dostáva - je to myslím jasné. To je základným východiskom. Ak človek žije v strachu z niečoho, jeho strach sa naplní, lebo sa na ňom pričinil, zvolil si ho.
No zároveň, ak nastane akákoľvek "spoločná časová línia", jednotlivec v nej dokáže za určitých podmienok voľne plávať. Tieto podmienky súvisia s jeho čistotou úmyslov.
Analógia sa dá nájsť v rezonancii - niekoho sa dotkne tá udalosť tým, že v ňom zarezonoval hnev (alebo čokoľvek iné, čo ho stiahlo dole), ale cez niekoho len preletí a nemá sa čoho chytiť.
neznámy
neznámy | 29.9.2015 11:38
Najväčšia sranda ale musí potom nastať, keď nejdeme z bodu A do bodu B, a na cestách nemáme žiadne uzlíky... :) Vtedy môže byť naším cieľom jedine ten štvorčekový papier (proces, v ktorom sa nachádzame, nie udalosť na konci procesu).
neznámy
neznámy | 29.9.2015 13:32
je to dosť zaujímavé čítanie, ale musím povedať, že článok samotný je fakt nenávistný zo strany pisateľa. píše tam veci, ktoré jednak nepatria na verejnosť a jednak ani neverím, že sú pravdivé (z jeho osobného života v mladosti). to čo sa malo udiať s tou otravou a podobné veci, možno to pravda je, ale to bolo v roku 2001. článok je z januára 2014. ako keby niekto potreboval vyťahovať minulosť a z minulosti povyškrabával všetko najhoršie, len aby mu uškodil v súčasnosti. je možné, že je to "expert" na kadečo, aj na prúsery, ale určite by som ho bez hlbšieho poznania jednostranne nezatracoval. je to ako dať pokarhanie ôsmakovi za to čo spravil v druhom ročníku aj napriek tomu, že v už tom čase dostal jedno pokarhanie. tiež je to človek so svojou cestou vývoja, ktorý mohol dostať veľký dar a mocný nástroj. a o tom to práve je. s účinnými nástrojmi a so silou treba vedieť narábať. inak môže človek ublížiť jak druhým, tak aj sebe. "šialenec", alebo doslova "zlý" človek môže mať v sebe taký potenciál a silu, že dokáže pretaviť vlastnú špinu na čisté svetlo (napr. Milarepa). inými, astrologickými slovami - princip pluta.

poznám chalana, ktorého malo viacero ľudí v zuboch - bol neprispôsobivý, bezohladne egocentircký v prejavoch, ukecaný (a ešte aj nahluchlý), ale zároveň mal/má možno väčšie srdce ako my všetci dohromady čo ho poznáme. je druhý raz ženatý, lebo prvé manželstvo to bola vojna, ale myslím, že sa aj zmenil

no ďalej, vrátim sa k článku, ešte píše minimálne jednu nepravdou hanlivú vec:
A ještě drze na svých internetových stránkách nabízí dál neznámé ,,léčivé,, látky a drogy podávané ústy

to mi už pripadá na hranici s trestným právom pre pisateľa, nie P. Chobota

pozeral som si jeho stránky a má musím povedať, že sa mi páčia. aktivity, ktorým sa venuje by sa malo venovať omnoho viacej ľudí. bojuje za záchranu amazónskeho pralesa, usporadúva hromadné meditácie, ktorých sa môžu ľudia zúčastňovať aj z domu za účelom nie len zlepšovania ich vlastného života, ale aj života na planéte (v Európe). a to je presne to čo potrebujeme v dnešnej chaoticky rozbitej dobe - zjednotiť sa a koncentrovať pozitívnu mentálnu energiu! islámisti organizovane ťahajú za jedno lano a v autobusoch sa modlia za smrť prívržencov iných vierovyznaní, názorov a ateistov. to mi už príde ako čierna mágia (v autobuse)
neznámy
neznámy | 29.9.2015 14:23
Tomu vôbec nerozumiem.
Existuje nekonečne veľa časových línii, každá sa odvíja inak a záleží na mne, ktorú si zvolím?
Je to tak?
neznámy
neznámy | 29.9.2015 15:02
:)
neznámy
neznámy | 30.9.2015 01:52
V konečnom dôsledku jo.
neznámy
neznámy | 30.9.2015 11:52
To potom existuje aj rovnaký počet rôznych verzií mňa a aj každej jednej bytosti, podľa toho koľko je časových línií, nie?
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...