mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Ľudská duša - 

ZA OPONOU

neznámy
neznámy | 2.9.2013 17:53
Toto mam odlozene v maily uz dlhy cas, zaujalo ma to. Je to od baby co vidi astral:

"Aj ja som sa pred niekoľkými rokmi snažila veci takto vysvetliť a zožala som hrozné kopance, dokonca celé spiknutie. No a pritom som aj ja vyskúšala rôzne veci, ale ja som veci videla od malička a preto ked som ešte iac rozvinula svoje schopností, videla som, že nič sa nestratí. Naozaj som videla u jednej liečiteľky ako ona si nad lampou očisťuje ruky a ja som videla energiu tej choroby ako sa vznáša a hľada niekoho. Odrazu - zrejme mi to bolo až nanútené, som videla ľudí, ktorí všetci tvrdili, že treba odpúšťať a milovať všetkých a ja som ich v zlomku sekundy videla ako hrozných netvorov, uvedomila som si, že je to v nich a bujnie a čaká na príhodnú chvíľku, aby zautočilo. Videla som toľké veci a chcela som iba varovať, že človek je príliš nedokonalý tvor a nevie čo robí. Na pomoc nam vždy prídu tí, ktorí tiež nevedia čo činia. Nie sú na takom stupni vývoja, aby to dokazali rozoznať. Sú ako malé deti, chcú sa pohrať a sú šťastní že pomohli, ale nevidia dôsledky. Či chceme alebo nechceme, žijeme v iluzornom klamstve a vedome tam chceme byť / česť výnimkam/. "
neznámy
neznámy | 2.9.2013 18:00
Takze, ako z toho von?
Ona
Ona | 2.9.2013 20:23
Asi je velmi dolezite, aby sme pri svojej cinnosti neznasilnovali okolnosti - pretoze : kto znasilnuje okolnosti, toho okolnosti znasilnia.
:)
neznámy
neznámy | 2.9.2013 23:38
Myslím, že je to vpořádku, takto přece vidíme sami sebe v druhých. Nějaký čas si uvědomuji, když s někým mluvím na nějaké téma, že je to o něčem, co sama přehlížím, opomíjím nebo jinak nevnímám. Dobře to už připomenula jinde 12ti letá dívenka Xibalba. Napsala něco ve smyslu (píšu svými slovy, jak jsem pobrala) : " Vy, co radíte druhým, přečtěte si po sobě, je to rada vám samotným".

.. na pomoc nám vždy přijdou takoví, kteří nám mají co předat. O nedokonalosti nebo stupni vývoje to není, to jsme k tomu přidali my sami
neznámy
neznámy | 3.9.2013 12:13
Hmmm,zajímavý pohled na věc:)
neznámy
neznámy | 4.9.2013 08:42
-CONFUSED-nějak nechápu,co se dotyčná snaží sdělit??=je to vytrženo z nějakého kontextu?....

k tomu -co je tu napsáno bych řekla snad jen,že každý vidí jen to,co je schopen ze svého hlediska uvidět...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...