mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Ľudská duša - 

psychicke poruchy

neznámy
neznámy | 4.8.2011 16:43
astrologii jsem, milá jano, studoval sám, neměl jsem živého učitele, ale měl štěstí, že jsem se dostával ke kvalitní literatuře v angličtině a francouzštině

Mám astrologickou poradnu v Praze, ale pracuju jenom formou osobní konzultace, už ani žiaden skype, len zočivoči
Ona
Ona | 4.8.2011 17:49
Astronell tvrdí to isté čo Vy dr. Faustrol - tiež pracuje len formou osobnej konzultácie.
neznámy
neznámy | 4.8.2011 17:54
teda to som dobre asi prestrelila prosim vas poslala som vam mail.jana.
neznámy
neznámy | 5.8.2011 17:43
dnes som bola u chemickeho doktora pre svoje pirulky ak poznate dajakeho osvieteneho , ktory by vedel vyriesit problem dp/dr uvitam kazdu pomoc.jana.-CRY-
neznámy
neznámy | 5.8.2011 18:12
ja poznam:))) a si to TY:)
neznámy
neznámy | 5.8.2011 19:07
ha ha ha ja som neni ty milacku ty si mala stastie alebo si to jednucho dokazala chod na tu stranku co som tipisala a napis tam vsetkym tvoju teoriu a uvidis tie reakcie, skodka, vandicka -srandicka-NOOO--NOOO--NOOO--NOOO--NOOO-
neznámy
neznámy | 6.8.2011 07:21
viem, roznosili by ma ako skodlivu zver..preto musim posobit takto zaskodnicky a individualne:D-LOL-
neznámy
neznámy | 6.8.2011 07:24
tento panacik je riadne neprirodzeny:D
neznámy
neznámy | 6.8.2011 19:20
myslis toho smajlika no vandicka čo nabehni na stranku a nieco skus napisat co sa tomu tak branis oni ta potrebuju.-ROLL--ROLL--ROLL-
neznámy
neznámy | 1.3.2012 13:49
a takto niektorí chytrí ľudia dokážu zarábať peniaze. stačilo použiť (zneužiť) slovo joga vo svojich "ozdravujúcich" aktivitách -LOL- :

http://najmama.aktuality.sk/clanok/229227/video-sokujuce-lietanie-babatiek-je-spat-preco-to-len-tie-mamy-dovolia/
neznámy
neznámy | 1.3.2012 16:28
trafeni ludia...za mreze patria -NOOO-
neznámy
neznámy | 1.3.2012 16:32
ked si predstavim, ze by mi tak niekto "ozdravoval" deti...asi by som mu ruky obtrhala....preco tu nie je taky dobre nasr..y smajlik?
neznámy
neznámy | 20.3.2012 14:36
tak nejakého osvieteného :) hľadám i ja, no v našich končinách to nie je jednoduché
vysadiť lieky sama bolo náročné, (mám za sebou 14 rokov intenzívnej liečby neuroleptikami, antipsychotikami, antidepresívami, anxiolitikami a dalšími doplnkovými liekmi, ktoré riešili, dalšie problémy, ktoré vznikali v dôsledku nezmyseleného užívania tých predošlých, dostala som im terapeutický zásah prúdom :) ) úspešne som ich vysadila pred tromi rokmi, no problémy pre ktoré som ich začala užívať, celý ten čas nik neriešil a logicky teda nezmizli, a tak malé dávky niečoho som znovu občas brala, rok neberiem nič, no stále som nenašla niekoho kto by mi pomohol nájsť a vyriešiť základný problém... toto nie je niečo čo by dokázal človek úspešne vyriešiť sám...
teraz som objavila túto stránku http://www.cchr.sk/about/
http://www.youtube.com/user/cchrsk
toto su však varovania prečo lieky nebrať, ale ako vyriešiť skutočné problémy bez nich, to už je iná otázka, zaujalo ma rozprávanie pjéra v tejto debate s dušekom v dušeK z 24.2.2012, kde opisuje priebeh vlastnej psychozy (je to až od 168.minúty)
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10000000034-duse-k/212251000300020-duse-k/video/
myslím že ľudia ako je on tu sú, len na niekoho natrafiť....
neznámy
neznámy | 22.3.2012 18:27
Prave som dopozerala druhu, zaujimavejsiu cast DuseK, priblizne od 100 minuty, kde Pjer la Sez rozprava o comsi co nazval duchovnym prebudenim, ci osvietenim, co u neho prebiehalo aj dost dramaticky, ked sam upadol do psychozy.
Vyslovil naozaj vela zaujimavych myslienok, ale vo mne zarezonovalo asi najviac toto.

"Kdys k Vam proudi duchovni energie, tak Vy ji muzete cist bud pres sve ego, nebo pres svoji bytost. A to je teda radikalni rozdil.
Kdys proudi pres ego, dochazi k bludum, ktere jsou bud vyvysne, nebo ukorne.
...Duchovni energie, je nesformovatelna a my ji chceme napasovat do toho ega..."

Kde je silne ego, stat sa moze cokolvek. Pripad mojej znamej to potvrdzuje. Ona asi pred 2 rokmi ochorela na schizofreniu. My sme predtym hodne komunikovali o veciach, ktore su za hranicou bezneho sveta, rozpravali sme sa o duchovne a preberali sme spolu rozne temy. Potom sme na isty cas stratili kontakt. Raz sa mi potom ozvala, ze sa citi zle, ze stratila pocit naplnenia a obklopila sa priatelkami, ktore ju tahaju dolu. Potom dlho nic, az sa mi ozvala, ze ona uz ma vhlad, ze vidi a pozna vsetko duchovne. Rozpravala mi veci, nebudem ich tu opisovat, ktore vlastne predstavovali prave tie bludy vyvysne. Neviem ako je na tom teraz, ale prajem jej, sebe a vlastne vsetkym, aby duchovna energia zacala prudit ku kazdemu az vtedy, ked jeho ego nebude mat tu moc, aby si ju prisposobilo na svoj obraz. A este jednu dolezitu vec, aby sme nemali strach. :)
Hoci cesta kazdej bytosti je ina a niektori si musia prejst aj svojim osobnym peklom ako Pjer La Sez. Aj tak raz vsetci dojdeme do toho isteho bodu, je to jedno ako.
Najhorsie je ostat normalnym, lebo to sme este ani nezacali. :D
neznámy
neznámy | 22.3.2012 21:54
takisto cez ego nemusia prechadzat len velikasske bludy, ktorymi si vkladame schopnosti nadpozemskosti, ale aj opacne, ked svoje ego chceme ubit, znicit, ked sa citime tymi najmizernejsimi ludmi na svete a za takych sa aj pokladame, vtedy tiez prichadzaju bludy. Nase ego by nemalo byt na vyslni ale nemalo by byt ani ubite. Ostat normalnym je niekedy zaroven aj najtazsie nielen najhorsie, lebo nenormalnost je niekedy povazovana aj za modny trend a cim viac vystrednosti tym lepsie. Viest normalny obycajny zivot tak, aby bol zaroven aj farebny, no nemusi byt kriklavy, nie je jednoduche.:)
neznámy
neznámy | 27.3.2012 23:22
A este jednu dolezitu vec, aby sme nemali strach. - to si presne trafila, keď som po prvý raz počula, že protipólom lásky je strach, znelo to čudne, v našich končinách je to netradičný pohľad, ale keď sa na ktorúkoľvek negatívnu stránku ľudskej povahy pozriem hlbšie, vždy je to len ďalšia forma strachu, a práve strach z toho že sme nemilovaní a opustení sa často pretaví do týchto extrémov, keď človek uverí tomu že si lásku (nemyslím čisto partnerskú) nezaslúži, prípadne keď uverí tomu že je výnimočnejší než ostatní....
nájsť stred a vyváženosť je v tomto nezmyslami preplnenom svete často veľmi náročné, a ja osobne mám dojem, že skutočne mnoho ľudí v snahe ostať normálnymi, normálnymi ešte ani nezačali byť....
neznámy
neznámy | 27.3.2012 23:40
uran v 1. dome a v blízkosti s ascendentom, to je v mojom horoskope, čo by mohlo poukazovať na moju "genialitu" :D
neznámy
neznámy | 15.4.2012 12:59
Pri neharmonickej väzbe saturna na neptun,môžu vznikať psychotické poruchy osobnosti akými sú maniodepresia,paranoia,v niektorých prípadoch aj schizofrenia..
..celkovo ak je poškodené neptúnske a saturnské pole,tz.aj 12.a 10.dom...saturn v rybe,alebo v 12.dome,alebo neptun v 10.dome+vzájomne v napätovom aspekte


Každá aspektovaná väzba saturna na neptun,vedie človeka k poznaniu,a pri neharmonickej aspektácii saturn tomuto rozvoju poznania(nadsaturnskému,nadzmyslovému-neptúnskemu) bráni,a preto je tento proces prežívaný ako utrpenie...a aby sa toto utrpenie zmiernilo,človek môže používať k rozšíreniu kapacity denného vedomia drogy,alkohol,alebo iné formy náruživostí..ako útek do nereálnych predstáv a iracionálneho života..

Ale samozrejme,táto téma sa môže aktivovať až niejakým neharmonickým tranzitom na daný aspekt,napr.konjunkciou na neptun,alebo saturn...saturnom napríklad..

Celkovo tento aspekt neharmonický funguje ako neschopnosť prežívať vedomé vedomie..a neschopnosť prevziať zodpovednosť za svoj život..
alebo ešte môže byť,že človek vyhľadáva takých ľudí,ktorí potrebujú pomoc,kedy človek vlastne náruživo pomáha druhým..akože sa snaží iluzionárne zachrániť všetkých,celý svet.
neznámy
neznámy | 15.4.2012 13:31
Budu psát o člověku, který má psych. poruchy a je si toho sám dost dobře vědom, je pod farmaky a o to mi jde.
Přesně na něj sedí i tvůj poslední odstavec. Je možná jiná varianta než farmaka?
Má někdo zkušenost s tím, jak překonat deprese bez léků? Vím, že pokud je to vůbec možné, je to jistě těžké...
Díky za každou možnost, informaci, poznatek...
neznámy
neznámy | 15.4.2012 13:51
Aha, tak strach - to bude ono, nakonec strach máme všichni, i bez depresí, ale může to přejít asi až k té depresi.
Oj! Děkuju :-)
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...