mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Ľudská duša - 

NACHÁDZATE?

neznámy
neznámy | 7.7.2011 07:51
ja tomu napriklad az tak uplne nerozumiem, mohla by si vysvetlit, ako to chapes ty? Ty?:)
neznámy
neznámy | 7.7.2011 07:51
nemusis odpovedat hned tak zrana, po kavicke to ide lepsie...no co ja s nacatou nocou?:)iba ze by v norme disciplinovanosti a v rytme striedmosti som isla zacinat svoj den, tam kde zacina vas sen..alebo to bolo naopak?
neznámy
neznámy | 7.7.2011 20:43
takze, predsa len mozeme nieco urobit? dar prichadza ako odmena, ale v spravne necasovanom obdobi?alebo uz prisiel, a my ho nechavame cakat predo dvermi...takze mozeme byt nestastni a skruseni, ze neprichadza, ale pre oci si nevidime?
neznámy
neznámy | 7.7.2011 20:46
toto uplne nechapem, ako myslis, ze sa modlis, aby si vedela, preco sa mas modlit? a daj pozor na to, co si zelas?
neznámy
neznámy | 7.7.2011 20:59
v rýchlosti vandi ( ja len tak môžem ): daj pozor na to, čo si želáš pokračuje takto: lebo by sa ti to mohlo splniť. výklad: lebo deje sa to, čomu uveríme. a pre čo ( nie prečo ) sa mám modliť znamená: pozor ako to formuluješ, lebo sa ti to opakujem môže splniť....to tak ozaj z rýchlika. ale myslím, že toto všetko už poznáš....
jo a zuzke like, bo aj zatvorené nádoby sú hodné naplnenia!!! ;)
neznámy
neznámy | 7.7.2011 21:42
Momentálne cítim slovný deficit, takže hoci by som rada slovami vyjadrila ako to myslím, chýbajú mi. Kdesi sa podeli.
Keď nájdem, napíšem. :)
neznámy
neznámy | 7.7.2011 23:36
Myslím že je fuk, ak sa kto modlí, každý si môžeme vybrať svoju cestu - a ani jedna nemôže byť zlá, lebo všetky cesty majú jeden cieľ, zvláštne, ale ja mám skôr takú skúsenosť, že keď som o niečom pochybovala, vždy sa mi to splnilo a keď som bola presvedčená, že bude dobre, nebolo..
neznámy
neznámy | 7.7.2011 23:40
A vlastne to som chcela, že to bude dáka vesmírna "tlaková níž" dnes, lebo ani mne nebolo do rečí, zato počula som veľa rečí...a tak som si kúpila jahody a urobila som lekár. A ten bol jediný dobrý v dnešný deň:)
neznámy
neznámy | 7.7.2011 23:46
Lekvár som chcela povedať, to už som unavená z toho miešania:D

Ešte k tým pochybnostiam...aj tak som v podstate vždy verila, vo vnútri som verila, aj keď som navonok pochybovala, pochybnosť bola vždy len moja maska, pre prípad, že by to nevyšlo, lebo som človek a mala som strach...takže áno, Ebana to vystihla, stačí nepochybovať, iba formulovať, niekedy len v srdci, ale vždy naozaj:)
Stránka:
2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...