mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Ľudská duša - 

MIESTO -THE PLACE

neznámy
neznámy | 20.10.2012 00:06
NO AKO TU TAK BLUDIM TAK MA NAPADLO ZE BLBOSTI NEBLBOSTI NIC SA NEKONA 21,12,2012.
ALE AJ NAPRIEK TOMU ZE KEBY SOM MOHLA KDE BY SOM CHCELA BYT A NAPADOL MA STONEHENGE. AK TAK ZAPOJTE TROCHA FANTAZIU A NAPISTE KDE BY STE CHCELI BYT VY. LAMBANANA.:):)-COOL-
neznámy
neznámy | 20.10.2012 00:42
Chcela by som byť s rodinou na chalupe, chystať sa na Vianoce, aby sa všetko ligotalo, pripravovať ozdoby, piecť vanilkové rohlíčky a vytiahnuť zopár storočných receptov na linecké čo nikdy nesmú chýbať, mlieť orechy, tisíckrát triediť darčeky a rozmýšlať, na čo som ešte zabudla, nacvičiť nové koledy, konečne sa naučiť hrať AVE MARIA, užívať si to naplno, tešiť sa z každej minuty a vychutnávať si ten krásny stres, ktorý je ale stres veľmi príjemný, raz za rok a neopakovateľný - a tak ako to opisujem to aj urobím :)
-FLOWER--MUSIC-
http://www.youtube.com/watch?v=Zylrcb-pPZw&feature=related /> :D-BYE-
neznámy
neznámy | 20.10.2012 09:19
Pre niekoho sa kona a pre niekoho nie.Ak pochopil o com tato doba prichadza tak sam to bude citit na sebe.Tu nejde,ze svet sa hned zmeni.Vsetko je o energiach.Teraz matka zem sa posuva do vyssich energii,budu silnejsie,cistejsia.Je to energia lasky..Vlastne uz teraz to riadne citit.Teraz bude,ze kazdy bude zodpovedny sam za seba a za svoje skutky.Co bude vysielat to si bude pritahovat.Ale celkovo sa nic nezmeni.Jedine,ze este sa bude cistit zem,bude este vela vbolesti a vela katastrof.Ludia dokym nepochopia,ze preco sem prisli.Preto je dolezite aby sme sa riadili svojim srdieckom a svojimi pocitmi.Laska,sucit a pomahat jeden druhemu je cesta,ktora pomaha vsetkym na ceste.
neznámy
neznámy | 20.10.2012 16:38
Ahoj, máš naprostou pravdu, já již kdysi na najdise psala že žádny konec světa nebude. Vše je o probuzení srdce, lásce a soužití s přírodou. Matka země pokud se nepoučíme se bude intezívně bránit. Budou ve zvyšené míře katastrofi a bude mnoho lidského zármutku. Ale i to záleží na stupni duchovního rozvoje, zda lidi zármutek promění v pochopení že ty co odešli z téhle planety se vlastně vrátili domů, kde si jsich duše poučí z chyb a ubližování jak lidem, tak zemi a budou se znovu rodit. Záleží na každém jednotlivci. Dám příklad, když se převrhne tanker, ropa se vyleje do moře, matka země se bude bránit záplavami, zahynou tí co zahynout mají, dle boží vůle. Pokud se budou stále kácet pralesy, budou zemětřesení, mnohy zahynou. Vše bude řízeno boží vůli! To co si lidé v letošním roce zasely, svíma myšlenkama, postupem duchovního rozvoje, pochopením a jakou si zvolili cestu to v roce 2013 sklidí a naplno.
neznámy
neznámy | 24.10.2012 20:34
Ahoj Janka, ja tiež neverím tým nezmyslom o konci sveta. Tiež si nemyslím, že nastane nejaká zmena. Ja, ani ľudia okolo mňa nič nepociťujú, proste žiadna premena, žiadne energie. Možno iba depresie z tejto doby ekonomickej neistoty. Smútok, či radosť nás budú naďalej sprevádzať, jedno bez druhého zrejme nemôže byť. Globálne zmeny na tejto planéte vždy boli od nepamäti a nikdy neprestanú. Ľudia, ktorí cítili lásku, tak ju aj cítiť naďalej budú. A kto má v srdci nenávisť voči niečomu alebo niekomu, tak ju aj vždy bude mať. Žiadny 21. december 2012 nič nezmení. No ale aj napriek tomu, ak by sa skutočne malo niekedy v budúcnosti udiať niečo nezvyčajné, dramatické a katastrofické, a my by sme sa o tom včas dozvedeli, tak by som sa napríklad chcela stretnúť s niektorými ľuďmi napríklad aj zo Zverokruhu, počuť vás a vidieť naživo. Poprípade by som sa šla s tebou a s niektorými blízkymi pozrieť na ten Stonehenge..., alebo aj na ostrov Over the Rainbow...:)
neznámy
neznámy | 24.10.2012 20:44
Kde by som chcela byť 21.12.2012? Doma, v našom dome. Pozerať sa na náš starý vulkán, vnímať ticho a krásu prírody...
Pretože pre tento maličký kút sveta už sa koniec chystá. A je mi z toho úplne nanič. -SADLEY-
A nič si neprajem viac ako to, aby zvíťazil zdravý rozum a úcta k prírode nad mamonom a túžbou po zlate.
neznámy
neznámy | 28.10.2012 22:56
Bohužel jsme s manželem v práci a také celé vánoce, budem vozit lidi po Praze. Na štědry den přídu domů po ranní vstávam ve 3 ráno, honem štědrovečrerní večeře a šup do hajan a ve 3 nanovo. Snad a to je jediná možnost prožít vánoce v klidu ve své duši. Takže si budu spívat na tramvaji koledy a vduši klid a mír.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...