mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Ľudská duša - 

Duša

neznámy
neznámy
neznámy | 6.10.2013 14:41
Něco podobného jsem viděla na vlastní oči v nemocnici při své práci, vlezl za mnou na pokoj i kolega, ale ten nic neviděl.
Jednou jsem zahlédla i tmavý stín postavy, takový rychlý kmit procházející kolem dveří vyšetřovny chodbou. Paní primářka to zahlédla též a sama se zeptala, aniž bych něco řekla, "kdo to tam teď šel?" Vyšla jsem ze dveří, ale nikde nikdo. Možná to byl samotný "smrťák" nebo duch nebožtíka, těžko říct. V tu chvíli ale nikdo nezemřel.
Zajímavé, že tentokrát jsme to viděly obě, takže "něco" projít muselo, ale člověk to nebyl.
neznámy
neznámy | 6.10.2013 16:04
:-) A ked rozpravas taketo veci neoznacuju ta za blazna? :-) Vies, ludia su vseliaky... A hlavne taky co nemali moznost sa s tym stretnut taky ludia su ,, najchytrejsi ,,...
Ja mam taketo skusenosti od mojeho utleho detstva. A nerada o tom rospravam a uz vobec nerada na to myslim -SHINY- Tiez mam ,, par zazitkov ,,
Neviem ci to bol ,, rychly kmit ,, skor velmi pomaly presuvajuci sa.
A vies co je este zaujimave? Okrem chladu co tam ostane :-) sa pozri do zrkadla na tvoje oci! Vsimaj si zrenicky :-)
neznámy
neznámy | 6.10.2013 16:28
Já myslím, že kdyby to neviděla i primářka, tak bych si asi myslela, že mám nějakou oční halucinaci.
To nejsou nějaké zvláštnosti v nemocnici, kde denně umírají lidé. Pracovala jsem nakonec i v jiné nemocnici, kde bylo jedno patro uzavřené. Podle ostatních tam strašilo. Ještě než jsem přišla, tak se na patře pracovalo. Měli tam pacienta, který vždy hrazdičkou u lůžka třískal o kovovou rampu. Potom zemřel. Zvuk třískající hrazdičky na prázdném patře je občas strašil. Ještě jsem o tom jako nově příchozí nevěděla, až se zvuk jednou ozval, tak jsem se ptala, co to může být, pak mi vyprávěli tenhle příběh. Na chirurg. JIP je dokonce strašilo tak, že personál nechal oddělení vysvětit.
Jedna spolupracovnice bydlí v rodinném baráku, kde v jejím dětství měla pokoj také spiritistka. I když už je dávno po smrti v podkrovním pokoji straší doteď. Oni si už zvykli, že najednou začne hrát klavír v noci, který tam je nebo někdo jakoby přesouval těžký nábytek. Nijak jim to neškodí a nic s tím nedělají. Přijali to jako fakt a vůbec je to neděsí.:)
Také jsem četla o strašení v nemocnicích a ústavech jinde, třeba v Anglii. Není to asi nic výjimečného.
neznámy
neznámy | 6.10.2013 16:43
V nemocniciach je to viac pravdepodobne lebo tam umiera vela ludi. Nuž doma je to o inom :-) Pokial ti bude niekto hrat na klavir alebo ,, zvuk ,, prenasajuceho sa nabytku to sa da zvladat. No ale take ,, stretka zoči - voči ,, to je ina kava!!!! ;)
neznámy
neznámy | 6.10.2013 16:43
V nemocniciach je to viac pravdepodobne lebo tam umiera vela ludi. Nuž doma je to o inom :-) Pokial ti bude niekto hrat na klavir alebo ,, zvuk ,, prenasajuceho sa nabytku to sa da zvladat. No ale take ,, stretka zoči - voči ,, to je ina kava!!!! ;)
neznámy
neznámy | 6.10.2013 16:51
:D To si myslím, že to může šokovat, ale pokud člověk v něco takového věří, tak ani ne. Spíše by se mohl člověk bát, zda to nejsou nějaké špatné síly a energie, škodící, ubírající energie.
neznámy
neznámy | 6.10.2013 17:15
To myslis vazne??? Ten kto na to veri sa nezlakne? :D Okrem exorcistov sa zlakne kazdy. Niekto sa zlakne menej niekto viac niekto dostane sok a umrie.
neznámy
neznámy | 6.10.2013 19:35
Ahoj, schopnosti videt duchy mám od dětství, dřív jsem je vídala jako lidi, dnes je vidím jemnohmotně a nejom duchy , ale vidím andělé, mistři a bytosti světla. Jako blázen si nepřipadám, ničeho se nebojím, neboť mi chráni bytosti světla. Také pracuji s nanebevzetymi mistři, pomáhají mi odvádět duše, také temné síly. čistím prostory atd. Duchů jsem se nikdy nebála. UŽ jako malé mi říkala babička, mrtví ti neublíží, ublíži ti živy. A upřimně ,neřeším co si kdo o mně myslí.
neznámy
neznámy | 6.10.2013 22:33
Ahoj skor si ich videla ako ludi? Mohla by si mi to trocha vysvetlit? A aj to ostatne nejak mi to nedopaluje -WALL- Alebo takto ked vidis duchov a potom kde vidis anjelov alebo ako vies ze to je anjel. A tie duse pomahas prevadzat na druhu stranu ? Priestore cistis ako kadidlom ? Ako knaz ked ti vysveti dom ? Mohla by si mi o tom viac napisat ?
neznámy
neznámy | 16.10.2013 21:58
Femmefatale, radila si Mysterious, že okrem chladu v miestnosti, si má všimnúť v zrkadle aj svoje oči. Aká zmena sa objaví na zreničkách??
neznámy
neznámy | 16.10.2013 22:43
Ahoj, jako malá jsem je viděla v lidské podobě, tak jak byli za živa. Ted je vidím jemnohmotně , to se dá těžce popsat, vidím duše, je to něco jako mlžny opar a cigaretovy kouř a plné stříbrnych teček. Mají v sobě nádherné světylka. Duše odvádím za pomoci kyvadla a Mistra Saint Germena, ten je doprovodí do sfér kam patří. Naproti tomu když za mnou příde duše bez světla , je plna temnych energijí tak poprosím Ježíše a mistra aby ji vyčistili a pak odvedly. Andělé vidím jemnohmotné a vždy se mi ukáží do postavičky s křídly, umějí se zhmotňovat. Vždy mi ukáží světlo a cítím i jejich energie. To samé mistři, mají i jejich světylka různe barvy , tak jako třeba archandělé. Každy s mistrů má i jiné vybrace i andělé a archandělé a také jejich energie slyším , jsou to vysoké tony u každého trochu jiné. Dám příklad, když za mnou byla duše mí maminky tak se mi dala do podoby jejího obličeje z profilu.
neznámy
neznámy | 17.10.2013 01:03
no a vies o tom ze ked clovek zomrie a dusa opusti telo strati aj hmotnost, z coho vyplyva ze dusa ma hmotnost a takisto aj myslienka ma hmotnost zaobera sa tym aj jedna nova veda.A.
neznámy
neznámy | 17.10.2013 01:24
Tak napr.
Ked clovek uziva drogy tak ma rozsirene zrenice cca 0,9 milimetra....
Pri vyznani lasky je rozsirena zrenica az tak ze takmer nevidis farbu duhovky.... a.a.a.a.a....atd.
Clovek ,,posadnuty duchom,, ma rozsirene zrenice az na 0,11 milimetra
Alebo staci take ,,stretko,, s duchom a zrenice reaguju.

A podotykam ze to nie su to moje ,, bludy,,
neznámy
neznámy | 17.10.2013 01:53
Zaujimave to je naozaj. Dik za odpoved. -FLOWER- Ale s tymto nemam skusenosti co si ty napisala. Keby ze poviem ze ano tak by som klamala. Ja som zazila iba to co som napisala.....

Albion
A viem aj to ze aj myslienka sa ,,da zhmotnit,, ,,kazda jedna ma svoju frekvenciu a je poslana do vesmiru,,



kvantova fyzika
neznámy
neznámy | 17.10.2013 07:53
Mňa v poslednej dobe zaujala Theresa Caputo. je to médium, ktoré komunikuje s dušami. Akurát jedna vec, čo mi vŕta v hlave, je, že má vlastnú reality šou. Ale každopádne stojí za to, pozrieť si ju.
neznámy
neznámy | 17.10.2013 19:49
jo jo kvantova fyzika a noetika nasa minulust sucasnost a buducnost su paralelne .A.
neznámy
neznámy | 17.10.2013 21:40
Tak tak viem o com pises. Neboj sa. -FLOWER-
neznámy
neznámy | 17.10.2013 22:02
o to sa nebojim ako si sa k tomu dostala k tomu povedomiu a k kvantovej fyziky a k noetike ja cez knihy od ann taylor a j.fiuchsa.A.
neznámy
neznámy | 17.10.2013 22:18
Zaujimam sa o take veci. Je zaujimave co vsetko clovek dokaze ,, obycajnou ,, myslienkou -FLOWER- Nie?
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...