mesiac
Streda, 8.5.2024
Meniny má Ingrida

Láska a vzťahy - 

vzťah

neznámy
neznámy | 23.4.2013 08:52
Ahojte,vie mi niekto poradiť,či je možné a perspektívne vytvoriť vzťah ak ona je nar.31.1.1970 Nová Baňa (08:50) a On 14.3.1978 Trenčín(čas nie je známy)?Ďakujem
neznámy
neznámy | 24.4.2013 18:06
Myslim ze zadny vztah neni perspektivni.To je potreba si uvedomit.
Uz z toho duvodu by se nemeli bat,ze se vztah treba muze jednou rozpadnout.Zivot je pohyb.
Jakmile zacne byt vztah "vazny" a oba v paru maji stale strach ze se vztah rozpadne,tak uz vlastne zijou v rozpadlym vztahu.

Jsou pary ktere zachranuji svuj vztah treba az do smrti za cenu ze jim neni fajn.Podle mne je to potom jen o strachu,navyklem stereotypu.

Myslim ze jsou pary ktere se treba uz rozchazeji od prvniho dne seznameni a o tom rozchodu vlastne nevedi.


Nac ty otazky? At to zjisti ne?:)
neznámy
neznámy | 24.4.2013 20:47
Tak v tomto súhlasím s ohnivákom. Či má vzťah perspektívu alebo nie záleží hlavne na tých dvoch, čo ten vzťah vytvárajú. A keď už teraz rozmýšľaš nad perspektívou vzťahu, otázkou je, čo chceš. Nechaj sa unášať láskou a nemysli spôsobom, čo by bolo keby... lebo si to keby iba privoláš...
Ja neviem žiť bez lásky a ešze aj teraz po 20 rokoch manželstva sa dokážem do svojho muža zaľúbiť, on vždy vymyslí niečo, že sa mi podlomia kolená...:);) a keď si pozriem náš partnerský horoskop, tak je tam viac napäťových konštelácií ako súladných. Vždy si prečítam tie pluskové, ktoré ma potešia a nemusím dlho čítať, lebo sú iba tri (medzi 10-6) a zvyšok ma nezaujíma.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...