mesiac
Streda, 8.5.2024
Meniny má Ingrida

Láska a vzťahy - 

Pokúša sa udržať vzťah aj ked vie ze je uz vnútorne mŕtvy.

neznámy
neznámy | 6.5.2013 11:06
Na ako dlho sa da taky vztah udrzat?
neznámy
neznámy | 6.5.2013 17:46
Můžeme mít dojem, že je vztah mrtvý, ale stačí nějaký čas žít odloučeně a tehdy může dojít k zjištění, že ty dva lidi stále k sobě něco táhne. Nikdy ale netvoří vztah jen jeden člověk .... -FLOWER-
neznámy
neznámy | 6.5.2013 18:02
taky vztah sa na dlho udrzat neda. Su dve moznosti: bud sa rozpadne, lebo je uz vnutorne mrtvy, alebo sa nerozpadne, lebo ozije. Ozije tak, ze nebudeme ocakavat, ze ta druha osoba sa zmeni. Zmeni sa nieco vo mne, ani nie tak moje ja, lebo vonkajsia maska zostava. Zmeni sa moje prezivanie. Tym sa meni moj vztah. A meni sa druha osoba v mojom vnimani. Ale to len preto, ze som zmenila seba. Nie je to ani aktivita/ teda ta zmena/ani nic co sa da udrzat nasilu volovo. Je to nieco, co prebieha v emocionalnom svete. A je to prave to, po com bazi tvoj osmy skorpionsky dom, symbolicka smrt a zmrtvychvstanie. Vsetko teda zostava naoko rovnake. Ale iba naoko;)
neznámy
neznámy | 6.5.2013 20:18
No daj. Na ako dlho? :D Ked sa váza raz rozbije, zlepis ju dokopy ale uz nikdy nebude taka aka bola. A ked je vztah uz mrtvy tak sa moze stat ze sa dvaja daju znova dokopy ale väčšinou to zase stroskota. Lebo clovek si zasa zvykne na to co ma a vrati sa do starych kolaji a robi to co robil aj pred tym. Alebo este aj horsie. -LOL-


Presný priklad mojej kamaratky. Ma priatela uz niekolko rokov. Minulý rok v januari sa rozisli pre hadky a pre partnerovu neveru. Po 4 mesiacoch sa dali znova dokopy. ,, Vraj si chybali jeden bez druheho ,,Tak asi 9 mesiacov sa zdalo ze sa chlap poucil s toho ze nebol s partnerkou a ze ju mohol stratit a 9 mesiacov sekal dobrotu. Ale ako sa ukazalo tak to bola chyba. Zase si bol chlapec isty ze je zena pri nom a ze mu to odpustila. A znova ju podvadza s inými zenami..... A teraz vo velkom. Vsak co ked mu to odpustila prvy krat tak mu to odpusti aj sto krat. On to taji pred nou a robi sa ze nic... Ona to vie ze ju podvadza s inymi zenami a napriek tomu je s nim.


To je podla mna mrtvy vztah bez buducnosti. Ked aj po rozchode a naslednom navrate sa nikto nepoucil a je to take iste ako pred tym. Ba, horsie.
neznámy
neznámy | 6.5.2013 21:20
Hovorme o uprimnosti a oni dvaja k sebe uprimni nie su. Niekedy je vztah na mrtvom bode, lebo jednemu vo vztahu nieco brani otvorit sa, ma blok. A ked sa mu to podari prekonat a otvori sa, vztah moze fungovat ako predtym. Nie kazdy vztah je mrtvy, kvôli nevere.
neznámy
neznámy | 7.5.2013 13:06
Nie kazdy vztah je mrtvy kvoli nevere?
A to potom aky to je ,,vztah,, ? No mas uplnu pravdu!!! Taky vztah kde muz stale podvadza svoju zenu je plny dovery, lasky, radosti a vobec nieje mrtvy. -ROFL-

No su len tri priklady.

Zena vie o nevere svojho muza a je ticho. Taky vztah je mrtvy...

Muz ked podvadza svoju zenu tak mu pravdepodobne tolko na nej nezalezi, nelubi ju...Taky vztah je mrtvy...


Len jediny ,,vztah,, nie je mrtvy ked sa na tom dohodnu obidvaja a suhlasia ze kazdy s nich moze mat aj ineho sexualneho partnera. Ale to sa uz neda nazvat vztah dvoch ludi. Tam ich je uz viac nez dvaja... -LOL-
neznámy
neznámy | 7.5.2013 18:34
V prvním příspěvku jsem psala : " může dojít k zjištění, že ty dva lidi stále k sobě něco táhne" .. MŮŽE,ale NEMUSÍ ... je to moje zkušenost. Nikdo zvenčí nemůže vědět, jak je to v tomhle vztahu doopravdy (jedná-li se o vztah kamarádky), obě vidíte vinu jen na straně partnera, ale kdyby tady psal partner, bylo by to jinak. Stejně neurčitá odpověď existuje i na otázku "Jak dlouho takový vztah vydrží?" ... může to být do chvíle, kdy to jednu stranu už přestane bavit, nebo taky doživotně;)
neznámy
neznámy | 7.5.2013 20:14
jaj, o kolko je ich v tom vztahu vlastne:)
neznámy
neznámy | 7.5.2013 20:58
Citas vsetko co pisem?
Vztah, v ktorom k sebe nie su uprimny nie ze je mrtvy - to nie je vztah - takze neriesim - mozeme to nazvat spolubyvanie.
neznámy
neznámy | 8.5.2013 09:44
Nie, ja si myslim ze pokiaľ sa ta zena nezblázni -LOL- ked je blba...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...