mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Láska a vzťahy - 

Čo muži chcú?

neznámy
neznámy | 30.1.2014 18:24
Občas je ťažké pochopiť, čo muži chcú. Lepšie povedané, akú ženu chcú? Asi prvé čo ma napadne, že musí byť krásna, to je asi normálne. Každý má nejakú inú predstavu o kráse, takže žena nemusí spĺňať kritéria bábiky Barbie s mierami lepšie živeného vešiaka -ROFL-. Ale čo ďalej? Asi by mala byť dobrá milenka. Aj to sa dá pochopiť. Ale prečo mužov zaujímajú ženy, ktoré sa k nim chovajú hrozne, odporne, sú sebavedomé, chcú to, potom aj hento a nakoniec aj vilu s bazénom? To je to, čo nechápem. Láka ich na nich to, že sú tak sebavedomé? To je to, čomu nevedia odolať? Tej zvláštnej energii, ktorá z nich hovorí, ja som niekto, pozri, som krásna, viem čo chcem a všetko, po čom túžim dostanem? Žena môže byť krásna, dobrá, múdra, milá, vtipná, ale nie je priebojná, nie je sebavedomá a povýšenecká a aj tak to nestačí :D. Pripadá mi to, ako dobrovoľné kamikadze.
neznámy
neznámy | 30.1.2014 18:49
Muzi sa chcu predovsetkym dobre najest. Tym je podmienene vsetko.

eq.
neznámy
neznámy | 30.1.2014 18:54
V kuchyni alebo v spálni? Prepáč túto otázku, ale pozerám sa na to zo strany mužského pokolenia, netvrdím však, že sú všetci rovnakí.
neznámy
neznámy | 30.1.2014 19:13
Niekto mi povedal, ze muzi potrebuju plny zaludok a prazdne gule... potom su spokojni. Vzhladom na moje skusenosti jej musim dat zapravdu. Sorry chlapi... ak je tu taky, ktory taky nie je, tak fakt sorry... A to ci su taki vsetci, ja stale dufam, ze nie...
neznámy
neznámy | 30.1.2014 19:16
Podla mna aj aj. Je jasne ze muz ked je najedeny a vyprazdneny je uplne spokojny. Ale nie som tu sam muz. Sak sa snad vyjadria aj ostatni :)
neznámy
neznámy | 30.1.2014 19:22
Neviem prečo, ale pri tvojich vetách mi okamžite nabehla predstava mesačného kojenca mužského pohlavia. :D
Argyll
Argyll | 30.1.2014 19:26
-LOL-:D-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 30.1.2014 19:27
Malo která žena v ideální výživě nepřekáží.
Plné gule jsou fajn,jen to umět využít.
neznámy
neznámy | 30.1.2014 19:31
Po chvilke zamyslenia by som este dodala nieco k zene. Pisala si nie je priebojna, sebavedoma a povysenecka... ono kludne moze ist aj o to, ze muzi maju radi veci jednoduche a jasne. Ked zena vie co chce, je to pre neho jednoduchsie. Lenze ak je niekto nepriebojny, nie je si vedomy sam seba (co je podla mna skutocny vyznam slova sebavedomy, byt si vedomy toho, aka som, vediet, ake mam klady aj zapory a byt s tym vyrovnana a vazit si samu seba) je to pre toho druheho tazke, pretoze je pre neho dotycna necitatelna, nevie, co moze ocakavat, tak do takeho vztahu mozno radsej ani nejde, lebo nechce riskovat.
neznámy
neznámy | 30.1.2014 19:33
Ak mas navod, ako to vyuzit, sem s nim ;)
neznámy
neznámy | 30.1.2014 19:36
Zaklad je ten isty v hocijakom veku :D
neznámy
neznámy | 30.1.2014 19:38
Ty máš plné gule?
neznámy
neznámy | 30.1.2014 19:39
;)
granko
granko | 30.1.2014 20:13
čo chceme všetci sa mení s ohľadom na situáciu i kus od kusu.. aj preferencie ženy "na chvilku" a ženy na vzťah budú odlišné..

sebavedomé načo? že dobre vyzerajú? že sa im darí? že vedia pri chôdzi kývať bokmi? všetko sa môže obrátiť na prach šmahom ruky! až potom sa ukáže charakter.. no a pre niekoho by mohla byť priebojnosť príťažlivá a pre niekoho rušivým elementom.. za najhoršie zo všetkého však pokladám v rámci tejto témy, postulovať nejaké kritéria, a ešte všeobecné nemá moc význam.. ak teda nie sme stádoidné existencie ale rozmanité individuality.. tak muži ako aj ženy..
neznámy
neznámy | 30.1.2014 20:59
Ahoj:) To čo si opísala sa úplne hodí ale aj na ženy. Kľudne by sa mohol pýtať nejaký milý, slušný, pekný a dobrý chlap, prečo chcú ženy radšej toho sebavedomého alfasamca s vyholenou hlavou, ktorý o ne vôbec nestojí a nemá ich za nič?
A čo tak napr., že kladné priťahuje záporné a naopak. Prečo si ten dobrák vyberie skoro vždy, tú a tú istú potvoru a prečo má taká dobrá a pekná žena za manžela takého sukničkára?
Pretože tomu dobrákovi by povedzme pri dobrej a poslušnej žene niečo chýbalo. No a tú dobrú ženu by možno ani nejaký vzorný a pozorný manžel ani nevzrušoval.
Dandi, načo riešiš to, čo niektorí ľudia chcú?
Najdôležitejšie je predsa to, čo chceš ty.;)
neznámy
neznámy | 30.1.2014 21:21
tak samozrejme, ta nedostupnost laka samce

maji na svych koulich takovy maly čakřičky a pres ty cerpaj energii ze zeme, kdykoliv si posilej ego

chapej, muzska energie z prvni cakry neni to samy jako zenska

chtej hezky barbinky s vysokejma narokama pac vedej, ze takovy holky jsou dcery uspesnejch a bohatejch otcu, alfa-beta-mega-omega samcu

kdyz na takovou maj, citej se taky tak :)

kdo by chtel ubohou trubku bez sebevedomi a vedomi vlastni hodnoty? -KISS- zoufalec? -BIGEYE--KISS--KISS-
granko
granko | 30.1.2014 22:05
no ktorý ťa nechal?! -LOL-
neznámy
neznámy | 30.1.2014 22:08
ježiš proč se tak pořád babráš v té astrologii, když jsou tvé životní potřeby na úrovni pudla? A možá i ta němá tvář chce od žívota víc.
neznámy
neznámy | 31.1.2014 00:04
Ako nám už niečo v našom vnútri napovedalo pri registrácii na tejto stránke, každý človek je jedinečný, či už za to môžu hviezdy, planéty, skúsenosti, životné situácie atď. Takže nemá zmysel hľadať odpoveď na otázku "Čo chcú muži?" tak ako nemá zmysel hľadať odpoveď na otázky "Čo chcú ženy?" a "Čo chcú ľudia?". Odpovedz si na otázky "Čo chcem ja?" a "Mám to?" :-D. Takto to vidím ja. Nemá zmysel spraviť zo seba lepšie živený vešiak na prsia kvôli niekomu kto si svojimi prioritami zaslúži akurát tak nakopnúť do plných .... . A naopak, pre muža nemá zmysel spraviť zo seba pojazdný bankomat len preto že je žena pekná :-D. Toľko môj filozofický výlev. :-D
huŽvak
huŽvak | 31.1.2014 07:34
Ak je v posteli všetko na úplnom poriadku, spokojní sú obidvaja, potom už nič vo vzťahu nie je problém, a ani tá posteľ nemusí byť neustále.
K otázke "Ale prečo mužov zaujímajú ženy, ktoré sa k nim chovajú hrozne, odporne, sú sebavedomé, chcú to, potom aj hento a nakoniec aj vilu s bazénom?" podobne je to aj pri opačnom pohlaví. Len preto, že si podvedome radi podmaňujeme ťažko podmaniteľné či nepodmaniteľné...
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...