mesiac
Sobota, 11.5.2024
Meniny má Blažena

Láska a vzťahy - 

Býk a Blíženec

neznámy
neznámy | 19.11.2014 14:49
Môžu spolu fungovať Býk a Blíženec ak sú obaja v ascendente Panna?
neznámy
neznámy | 19.11.2014 15:10
V žiadnom prípade -NOOO-
neznámy
neznámy | 19.11.2014 15:22
Prečo? -WINKIE-
neznámy
neznámy | 19.11.2014 17:23
Čo prečo? -NOSMILE-
neznámy
neznámy | 19.11.2014 17:57
Pre zemské znamenia sú blíženci dosť veľké trápenie -BLUSH-
neznámy
neznámy | 19.11.2014 19:08
Keď som si všímala, či dvaja ľudia môžu spolu fungovať - tak si vždy pozerám nielen to kde majú Slnko a (Asc., čo sa obyčajne u niekoho ani nedá presne zistiť)
- ale okrem toho kde majú Merkúr a Mesiac.
Merkur ukáže ako osoba myslí a Mesiac ako cíti, prežíva. Pretože nie je Býk ako Býk... Ak má Slnko v znamení Býka a Merkur v znamení Blížencov - tak myslí podobne ako Blíženci. Alebo má Merkúr v znamení Baran tak myslí aktívnejšie ako Býk a tiež by sa k Blížencom hodil. Ale v prípade, že má Merkur vo svojom znamení Býk - tak je to už pravý Býk, ktorý by Blížencov podceňoval, a hľadal by si stabilnejších partnerov.
U teba je Merkur v zn. Baran tak to je vhodný aspekt Merkur - Slnko.

A tiež záleží, kde je Mesiac /hlavne u žien).
U teba je Mesiac v znamení Raka. Niekedy sa stáva, že títo ľudia majú radi svoj domov, najradšej sú doma a Blíženci zase radi chodia von, za priateľmi.
Alebo je Rak precitlivelý a stará sa o všetko zodpovedne a Blíženec neberie veci podľa neho dosť vážne.

Tak isto je to u Blížencov, ktorí majú Merkúr v zn. Býka tak sú už stabilnejší, tí ktorí v zn. Raka starostlivejší (aj o rodinu) ako pravý Blíženci. Ak má Blíženec niečo zo znamenia Raka napr. Merkúr, Venušu - tak to by bolo vhodné.

To sú také základnejšie aspekty a podrobne by to bolo - dať si partnerský horoskop, tam sa dá niečo dozvedieť aj o ďalších, pretože ich je ešte veľa dôležitých.
neznámy
neznámy | 19.11.2014 19:08
Už dlho ho prežívam a vyzerá, že to už nezvládnem...-CRY-
martinbd
martinbd | 19.11.2014 19:09
Jasné že môžu. Partnerské horoskopy nie sú založené len na porovnávaní postavenia Sĺnk.
neznámy
neznámy » martinbd | 20.11.2014 20:20
No, to je sice fakt, ale i tak znám Blížence celkem dost a mají určité rysy povahy, které nejde přehlédnout. Já jako Váha bych měla si s nimi nejvíce rozumět, ale dost těžko se s nimi vejde člověk do jedněch futer. Potřebují uzemnit, jinak vám někde brzo ufrnknou. Pokud nemá člověk neustále je čím zaujmout, brzo jsou znuděni. Musíte být něco jako Šeherezáda a vyprávět pohádky tisíce a jedné noci nebo si "v konkurzu" na sebe vybere z početných kandidátů.:D-LOL-
neznámy
neznámy | 20.11.2014 21:36
Myslím, že vzťahy sú záležitosťou vyspelosti partnerov - ich lásky, vzájomnej úcty a pochopenia bez ohľadu na znamenie v ktorom sa narodili.
neznámy
neznámy | 20.11.2014 21:40
Som zemská až hrôza a v mojej blískosti je dosť blížencov,moja nadriadená,matka a je ich viac......neskutočne ma ich premenlivosť vie vytočiť,hoci sa ich snažím zvládať,tanier vždy pretečie-THUMBSUP-
martinbd
martinbd | 21.11.2014 07:16
Samozrejme, Slnko je dôležité a tie vlastnosti by sa mali niekde prejaviť. Ale ak bude mať napríklad to Slnko trigon od Saturna, tak to celú vec mení.
Blíženci s Býk navyše netvoria základný aspekt, takže tam nevzniká napäťová väzba, hoci ich vlastnosti sú dosť odlišné.
Každopádne, otázka je zle položená. Nie kto sa s kým hodí, ale ako s daným človekom vyjsť. Čakať, že človek si vyberie dokonalého partnera je naivná a možno aj keby našiel partnera, s ktorým by mal len samé trigony a sextily, tak by sa možno časom začal v tom vzťahu nudiť. Podľa mňa človek nie je na Zemi preto, aby si len užíval, ale aby sa zdokonaľoval a učil a na to sú často práve vzťahy, v ktorý sú nejaké tie disharmónie vhodné, nútia človeka, pracovať na sebe. Hoci z takého vzťahu človek môže mať tendenciu ujsť, ale potom si často nájde len obmenu partnera s ktorým už bol.
neznámy
neznámy » martinbd | 21.11.2014 08:44
Máš pravdu, všetko je o tom ako s ním vyjsť, riešim to dlhé roky a hlavne, je to o chcení. MAla som v živote viac znamení, ale muž Blíženec, neviem teda, či aj žena, ale potrebuje voľnosť, rozlet, vždy niečo nové a zaujať, ja ako Býk, potrebujem pohodu v rodine, zázemie a blízkosť, to je úpný opak a aj keď sa snažím prispôsobiť, sú chvíle, keď to už vzdávam, preto som chcela vedieť pohľad iných, ďakujem za ten Tvoj. Pekný deň. -FLOWER-
martinbd
martinbd | 21.11.2014 08:53
V tomto je astrológia krásna pomôcka. Partnerský horoskop pomáha myšlienkovo uchopiť, alebo si uvedomiť, vlastnosti, ktoré napríklad u partnerov na seba narážajú. V momente, keď majú partneri toto vo vedomí, môžu s tým vedome pracovať a navzájom si porozumieť. Teda z nevedomého vzťahu sa stáva vedomý, vedomejší vzťah. Potom aj ťažšie konštalácie sa ľahšie zvládajú.
neznámy
neznámy » martinbd | 21.11.2014 08:59
Urobila som si partnerský horoskop, nie je veľmi lichotivý, aj keď neviem presný čas narodenia partnera, ale pokúsim sa na tom zapracovať, ďakujem za radu. :)-BYE-
martinbd
martinbd | 21.11.2014 09:23
Bola si u astrológa? Lebo je niečo iné, ak to spraví počítač. V podstate partnerský horoskop by sa ideálne mal robiť tak, že by sa mali stretnúť obaja partneri s astrológom. Ten by mal vyložiť osobitne horoskop jedného aj druhého, aby sa navzájom hlbšie spoznali, porozumeli si. Potom by mal pristúpiť k porovnaniu horoskopov. Ale išlo by o konzultáciu, dané konštalácie je potrebné porovnávať s tým, čo oni vo vzťahu zažívajú a proces kozultácie by ich mal previesť cez to, čo ktorý partner potrebuje, aký je, na čo narážajú, v čom sú ako pár silný o čo sa teda môžu oprieť a ako s tým všetkým pracovať.
milan08
milan08 | 28.11.2014 09:59
z mojho pohladu vsetko je o pochopeni svojho znamenia a ochote pochopit aj toho druheho,ci chcu byt pri sebe ci sa ich duse pritahuju.
wamark
wamark | 28.12.2014 19:39
vela takych dlhotrvajucich partnertiev asi nebude, ak by im aj sadli tie hviezdicky hore tak to bude tazke a niekedy az boj ... ale skor v pochopeni sa jeden druheho a byk nesmie svojou tvrdohlavostou stale pretlacat svoj nazor a pravdu, ale mal by nechat trosku blizenca dychat..
neznámy
neznámy » martinbd | 29.12.2014 16:13
moj partner ma datum narodenia 31.5.1971, pricom neviem presnu hodinu.
a podla tej pribliznej ma vela planet postavenych v Bykovi..
tak neviem, co potom s takym Blizencom, co je napoly Byk))
aj ja ako Vaha som trosku dost Panna..
neznámy
neznámy | 10.1.2015 20:39
A v akej oblasti fungovať? Mám s partnerkou napäťové luny a názory na domov a naše rodiny nám naozaj robia problém. V komunikácii, intímnostiach a záujmoch je to zase tak krásne aké to máme aj vpísané.

V čom to vlastne klape a kde zadrháva? Podľa toho by človek aj rýchlo povedal, kde máte trhliny v horoskope. Aj keď ja nie, na to nemám zase skúsenosti.

A je aj dôležité, čomu prikladáte akú váhu. Veď pre peniaze spolu asi nie ste, takže tam Vám môže byť synastria viac "ukradnutá". A zase tam, kde majú býk a blíž. najviac potrieb typických znameniam, možno máte nejaké priaznivé vplyvy.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...