mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Ezoterika a záhady - 

Reiki

neznámy
neznámy | 2.4.2014 14:33
keď človek absolvuje psychoterapeutický výcvik, ktorý ho uschopňuje k tomu, aby sa stal psychoterapeutom, stojí to rádovo tisícky eur za 4 roky.
neznámy
neznámy | 2.4.2014 14:57
neznámy
neznámy | 2.4.2014 15:02
a o tom je práve kapitalizmus. našťastie karma sa nepýta či predávam liečenie duchovnou energiou, alebo pracovný výkon za pracovný výkon. toto je asi tá vec kde naozaj vznikajú tvrdé karmické dlhy, nie zasväcovanie reiki. ak si niekto postaví monopol, fabriku, alebo hypermarket na celý stavebný sortiment za nekonkurenčné ceny, zoberie tým príležitosť zarábať na určitom sortimente mase populácie, ktorá je rovnako schopná a mnohí aj schopnejší ako ten jeden čo dobehol ku korytu ako prvý. ten zožerie všetko, narastie finančne aj mocensky natoľko, že ostatní si ani nepípnu v jeho oblasti podnikania. vzniká tak neskutočne veľká krádež človeka, ktorý je zbytočne bohatý a navyše on sa stane váženým človekom čo bude dávať prácu tým, ktorým ukradol právo na slušný život. bude ich zdierať za peniaze s ktorými si nie sú schopní ani zaplatiť nájom a stravu a sú nútení žiť u rodičoch alebo nahromádke. a majú byť ešte vďační, že im dal prácu, človek, ktorý im ju zobral. a pritom títo poskokovia sú hybnou a najväčšou silou materiálneho sveta. bez nich by títo vykorisťovatelia boli 0. lenže systém ich za to neodsudzuje, pretože oni sú systém aj sudcovia. bohužel-bohudík práve títo ľudia sa stali obeťami tohto systému, pretože oni nesú na vlastnom chrbte ťažký karmický dlh, ktorý nesie len málokto. hoci sa stali na jednej strane len prostriedkom k tomu, aby naplnili ťažké karmy masy ľudí, oni sami budú niesť najťažšie karmy
neznámy
neznámy | 2.4.2014 15:14
Možno sú na tom práve tak preto, že majú dobrý karmický dlh a tí poskokovia majú zlý karmický dlh.
neznámy
neznámy | 2.4.2014 15:44
Víš, nemůžeš všechny házet do jednoho pytle. Já třeba jsem osobně spousty lidí zasvětila i zadarmo, pouze za cenu co mi stály materiály , jejich kopírování a obaly. Nevím co se tady pořád řeší peníze, i když máš zasvěcení do reiki musíš pracovat sám na sebe dál. Práce na sobě je vlastní duchovní rozvoj. Jak již jsem jednou psala vše je v dnešní době zneužito v ezoterice, je to každého jednotlivce volba. Každy odpovídá sám za sebe. Na druhou stranu je v naší povaze chtít vše zadarmo. Vždyt co je na tom že ten co mi zasvěcuje, makal na sobě celá létá, co je na tom že mi dává svůj volny čas, já to klidně budu brát a běda kdyby po mně za to něco chtěl, tak je hned špatny. Otázka je kdo z nich je horší? znovu připomínám, je to každého osobní věc a každy zodpovídá sám za sebe a nikdo z nás nemá právo posuzovat , pouze bůh.
neznámy
neznámy | 2.4.2014 15:54
s týmto 100% súhlasím, lenže tí s dobrou karmou dostali príležitosť slušne žiť. oni neboli ničím donútený zneužiť karmický dar a vykorisťovať druhých
neznámy
neznámy | 2.4.2014 16:07
práveže nehádžem do jedného vreca. ja tvrdím, že nie je nutné za to pýtať peniaze. mimochodom, reiki nepovažujem za duchovnú cestu, alebo duchovný pokrok. rieki je len nástroj - zpriechodnenie toku energie/odomknutie určitých centier a schopností. duchovný rozvoj nemá nič spoločného s reiki. ten prebieha po úplne iných cestách a dá sa následne využiť v reiki ako kvalita energie. prípadne otvorenie priechodu tejto energie môže byť jeden z "vedľajších účinkov" duchovnej očisty. ale samotné spriechodnenie tejto energie neposunie človeka v jeho schopnosti milovať blížneho svojho, dôverovať Bohu, alebo náhle pochopenie duchovných právd. jediná vec čo ma naozaj pozitívne prekvapila a má význam v duchovnom rozvoji bola schopnosť koncentrácie, ktorú som získal pri najnižšom stupni ra-sheeby. lenže aj koncentrácia je len nástroj. záleží na tom, na čo sa koncentrujeme
neznámy
neznámy | 2.4.2014 16:29
podľa mňa je Aluška príliš zanietená svojou pravdou a popri tom robí svoje chyby. no keby som mal porovnať článok ktorý napísal zase iný bloger, tak sa určite skôr prikloním k Aluškinmu blogu (bez mékania), pretože autor kritického článku začal ťahať za najcitlivešie salbiny - najväčšiu chybu na jej blogu, ktorú našiel, lenže ja som čítal ďalej. ten chalan (ktorý píše o ALuške ako o mladom dievčati, na fotke tiež nevyzerá ako ostrieľaný časom ;) ) sám nemá kritický a objektívny postoj. odvoláva sa na zdroje, ktorých tam má neúrekom, lenže len také, ktoré prikyvujú jeho pravde. píše, že bulvár je typický tým, že niečo šplechne a neodvolá sa na žiaden zdroj. to všetko čo tam on naviac našpliechal, k tomu by sa dalo nahádzať toľko zdrojov, že by bol z toho nový blog..
neznámy
neznámy | 2.4.2014 22:50
Ahoj, anjelik,
popravde je to tak, ze nie je jedno kde je kto zasvateny do reiki. Reiki je nadrž energie ku ktorej ziskavame pristup cez cosi ako kod v zasvacovacom rituali. Reiki povodne patri do japonska a tam aj funguje. .. reiki doviezli z japonska (hora kde doslo k usuiho zasvateniu samovolnemu- skrz dainishi nyioray- je silovym miestom, preto prave tam bolo mozne dostat sa k reiki a nie inde...) Pristup je zakodovany- zasvatenie zasvatencovi odkoduje pristup do nadrze. A tu uz zacina ludsky biznis. Dalsie krajiny maju reiki uz tiez, rozsirilo sa to. Ale uz sa stalo ze reikista od nas bol v mimo SK a CR a zial, nesiel mu tok.... Alušku som citala co pisala o reiki. S tym ze ide o nadrz energie s tym suhlasim. Ze do nadrze ide KI ludi- aj s tym suhlasim- ki je potrebna na to aby dala do pohybu inak nehybnu jinovu kvalitu lasky- rei . To je reiki- laska nesena zivotnou energiou. Bez ki, nemoze reiki fungovat, rei je pasivna totiz. potrebuje zivotnu energiu ki, aby vzniklo to do coho sme zasvateni mnohi. Je na to specialna technika. Takze nieje pravda ze by reiki ludi ochudobnovala o energiu. Kto chce moze cielene urobit techniku a prispiet . Pre vsetkych reikistov. Ak ale nechce a rad len cerpa, nemusi. To o tych demonoch a podobne neviem sa vyjadrit. Je pravda ze zasvatenim s psotupne rozjasnuje vo vedomi otvara sa citlivost aj voci tomu co predtym nebolo az tak markantne a to znamena aj vsimnutie si roznych postaviciek ala demoni apodobne a to nie je prijemne , mam skusenost. Ale nesuvisi to s reiki, len s tym ze vidime co bolo aj predtym okolo ale brali sme to naslepo. To je cele. Palenie v cakrach? Co ja viem...Niekedy ked to prezeniem citim vnutornu palavu tam kde mam nejake bloky, ale tie sa prave hasia /chladia /vyrovnavaju aj pomocou reiki . Toto nemaju len reikisti ale aj nereikisti . teple miesto znamena disharmonicky naznak. Ci s reiki alebo bez. Neviem odkial aluška cerpala informacie k svojmu clanku. Nesudim, skumam a pridavam svoje skusenosti doterajsie a poznatky.
neznámy
neznámy | 3.4.2014 09:07
je to nieco podobne ako ked mam zablokovanu miazgu v chrbtici a stekli ma tam?)
neznámy
neznámy | 3.4.2014 16:26
:D :D :D neviem ake to je co pises :D
kazdy citlivec ma pocitovy senzor. urcite pocity sa objavia za podobnych okolnosti. ked niekto ma disharmoniu v aure v urcitom mieste, terapeut to zaznamena pocas kontroly tela- mapovania rukami, proste zisti ze to meisto je horuce pritom koza tepla az tak nieje - nejde o fyzicke teplo, ale citis poctiy v nehmotnom tele. Ja neviem ako to volaju uz- etericke ci astralne? ja neviem, proste nehmotna cast ktora je kusilincek akoby nad pokožkou . Ak to ma niekto oslabene, je vyzarovana vrstva v tom meiste tenunka mozno milimetre , mozno je tam uz "diera" mozno par centimetrov. Preto treba ruky na kožu. dokonca niekedy dokažu aj saty oklamat ze navonok je vsio ok, ale kontaktom s kozou sa zisti ze ufff, hic . stalo sa mi to. to vtedy ked je uz ta auricka vrstva -prva- tenunka/nizka. Citi to aj dotycny aj terapeut , ak su citlivi. Naraz vrukach horucava a v tele cloveka tiez v tom meiste a taha sa to akoby po cestickach obrazne po tele vnutri zavisi o co ide. Niekedy to moze byt sprevadzane tym akoby sa zobudili slabe miesta na tele a zacnu sa ohlasovat pocitmi. niekedy sa slaby bod ohlasi vystrelujucou alebo tupou bolestou bez priciny- bolest nieje totiz v tele. To je o zistovani nerovnovahy v nehmotnou tele. To je ale iba priblizna energo diagnostika energo tela. Nic ine. Nie fyzickeho! :)
neznámy
neznámy | 3.4.2014 22:03
Ja nejak neviem tým jej článkom prísť na chuť. Pripadá mi to celé, ako keby mala vážne medzery vo vedomostiach a vyjadrovala sa k niečomu, do čoho sa vôbec nerozumie... Aj v prípade vecí, ktoré patria k učivu na základnej škole. Keby to bolo na mne, posadila by som ju naspäť do školskej lavice. Lebo ono je pekné byť vo zvýšenej miere citlivý, vidieť aj napr. auru, ale keď chce človek písať blog, mal by byť aspoň trocha gramotný vo veciach neduchovných, ktoré k tej duchovnej tématike často pripája. Lebo si ostatní, ktorí do daných oblastí vidia viac, budú pri tých článkoch ťukať po čele. Tak ako je to aj teraz.
neznámy
neznámy | 3.4.2014 23:09
Souhlasím, jenom vím že reiki ti pomůže nastartovat ten duchovní rozvoj, reiki je cesta lásky a světla. Samozřejme můžeš mít 10 i více zasvědcení do čehokoliv, a pokud ty sám nechceš, tak se nepohneš ani o píd. Ke mně třeba chodí lidičky na reiki zasvědcení které dovede jejich dušička. U mého zasvědcení a to já jsem pouze prostředníkem, nebo kanálem, si dotyčného člověka vybere některy z nanebevzetych mistrů a pracuje s ním dál na jeho duchovním rozvoji. Já nepíši všeobecně, píši ze své vlastní zkušenosti a u mně je to vždy spojeno s duchovním rozvojem. Také nikde nemám stránky, ten co ke mně má přijít se dostane. Prosím slovo ty si nahrad člověk, není to nic osobního k tvé osobě, již se mi to nechce znovu přepisovat. Můj názor je i ten že každy žák se dostane k učiteli dle jeho duše . Pokud se někdo rozhodne pro reiki tak by měl požádát anděla strážneho aby ho dovedl k správnému učitely, tím se vyvaruje pochybných a zneužívajících lidí.
neznámy
neznámy | 4.4.2014 07:15
jej články som nečítal
neznámy
neznámy | 4.4.2014 08:03
vidis, teda potom co hodnotis?
nerozumiem..
neznámy
neznámy | 4.4.2014 08:04
j atiez neviem, preco citim mravcenie po urcitych castiach tela)
neznámy
neznámy | 4.4.2014 12:22
hodnotil som v prvom rade opozičnú stranu, ktorá zpochybňovala takmer všetko čo sa dostáva do povedomia v úmysle ochrániť sa pred masovou mediálnou manipuláciou. on mi pripadal po pár riadkoch ako ovečka masovej manipulácie, ktorá sama zožerie všetky argumenty proti prevratným objavom, faktom a odhaleniam, hoci by namietal, že je objektívny a racionálny

predstav si aká obrovská priepasť musí byť medzi slepo veriacim človekom bez štipky racionálneho uvažovania a totálnym skeptikom, ktorý neverí na nič na svete okrem hmoty a tomu čo mu vraj dovolia vnímať jeho fyzické zmysly a nepomôžu mu žiadne argumenty, pretože na všetko má suverénnu odpoveď. vieš aká je tam tá priepasť? žiadna. jedno aj druhé je iracionálna slepá viera. niekto si môže namýšľať, že nie je veriaci, ale každý jeden človek frčí na viere. to bude asi tým, že každý máme v horoskope 9. dom
neznámy
neznámy | 4.4.2014 14:38
predstav si aká obrovská priepasť musí byť medzi slepo veriacim človekom bez štipky racionálneho uvažovania a totálnym skeptikom, ktorý neverí na nič na svete okrem hmoty a tomu čo mu vraj dovolia vnímať jeho fyzické zmysly a nepomôžu mu žiadne argumenty, pretože na všetko má suverénnu odpoveď. vieš aká je tam tá priepasť? žiadna. jedno aj druhé je iracionálna slepá viera. niekto si môže namýšľať, že nie je veriaci, ale každý jeden človek frčí na viere. to bude asi tým, že každý máme v horoskope 9. dom

-THUMBSUP- Absolútne súhlasím.
neznámy
neznámy | 5.4.2014 08:07
ale je fakt,, že jedna vec je,že verím v prítomnosť neviditeľných vecí a druhá vec, pokiaľ v nich nemám jasno..v dnešnom babylone vier a ludí sa vyznať -vyžaduje mať dobrý kompas)
milan08
milan08 | 5.4.2014 08:57
suhlasim s tebou Bimbulka,ale samotny ucitelia,samani s kolisky reiky tlacia na nasich ucitelov ze malo pytaju za zasvetenie.aj tak v tejto dobe ju na Zemi najucinejsia energia priamo od P.Stvoritela,to mi napisal moj anjel strazny.
Stránka:
< 2 3 4 5 6 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...