mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Ezoterika a záhady - 

Jasnovidectvo, mimozmyslové vnímanie

gummibear
gummibear | 24.9.2023 21:59
Jasnovidectvo alebo mimozmyslové vnímanie, môžeme tam zaradiť aj predtuchy, tušenia, nemusí ísť len o videnie v mysli, ale aj o vnímanie energií, schopnosť predvídať, vnímať pozitívne alebo negatívne energie...

Malá anketa:

1. Poznáte osobne nejakého jasnovidca?
2. Stretli ste už niekedy jasnovidca?
3. Čo si myslíte o jasnovidcoch? Existujú alebo sú to všetko len šarlatáni?
4. Koľko percent ľudí v populácii je podľa vás jasnovidných?
5. Klame nám veda, keď nám tvrdí, že sa jasnovidectvo nedá dokázať?
6. Máte osobnú skúsenosť s jasnovidectvom? Zdá sa vám, že máte jasnovidecké schopnosti?
gummibear
gummibear » gummibear | 28.9.2023 23:00
1. Nie
2. Nie
3. Praví jasnovidci existujú.
4. Neviem, asi do 5 percent, možno aj viac, možno až do 50 percent. Myslím si, že veľa ľudí môže mať latentné schopnosti, ktoré nerozvíjajú. Ani o nich sami nemusia vedieť, pokiaľ nezačnú napríklad meditovať.
5. Klamú vlády Západu, lebo prezradenie pravdy by ohrozilo ich moc. Hrajú sa na autority, ktorými nie sú. Pritom dnešná veda vie vysvetliť skoro nič - viď temná hmota, temná energia... Poznáme len 5 percent hmoty vesmíru.
6. Myslím si, že mám, a je to dosť šokujúce. Už som sa o tom veľakrát presvedčila.
gummibear
gummibear » gummibear | 28.9.2023 23:58
https://fontech.startitup.sk/pozname-horuceho-kandidata-na-temnu-hmotu/

"Dôvod, prečo si fyzici myslia, že temná hmota tvorí až 85 % všetkej hmoty vo vesmíre, je jednoduchý. Ak totiž aplikujeme našu súčasnú fyziku na to, čo môžeme pozorovať, zistíme, že vesmír sa nechová tak, ako by mal."


"Vedci v skutočnosti však nevedia určiť, čo táto záhadná látka, ktorá nevyžaruje, neabsorbuje ani neodráža žiadne svetlo, vôbec je. Myslia si však, že ide o zatiaľ neznámy druh častíc."
gummibear
gummibear » gummibear | 29.9.2023 00:08
https://vosveteit.zoznam.sk/moze-byt-temna-hmota-starsia-ako-vesmir-tato-zvlastna-alternativa-moze-vysvetlit-jednu-z-najvacsich-zahad-vesmiru/

"Temná hmota sa považuje za jednu z najväčších záhad vesmíru. Nevyžaruje žiadnu formu radiácie, nereaguje s normálnou hmotou, z ktorej sa skladajú hviezdy, planéty a všetko ostatné, čo môžeme vo vesmíre vidieť, no má svoju gravitáciu. Len podľa gravitačnej sily vedci vedia, že niečo ako temná hmota existuje. Ak sú naše odhady správne, tvorí približne 80% všetkej hmoty vo vesmíre, no tam sa naše poznatky končia."

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...