mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Ezoterika a záhady - 

Ako urobí Tvorca poriadok na Zemi?

smilan
smilan | 11.11.2010 18:02
Ako urobí Tvorca poriadok na Zemi?


Veľmi jednoducho! Zmenou intenzity vesmírneho žiarenia! Predstavme si určitý elektrický spotrebič, ktorý funguje na 220 voltov. Čo sa s ním stane, ak ho pripojíme na 380 voltov? Zhorí! Bude zničený!

No a presne toto isté sa stane s pozemským ľudstvom, ktoré až doteraz žilo v určitom nižšom frekvenčnom napätí vesmírneho žiarenia. Nízkofrekvenčnosť tohto typu vesmírneho žiarenia ľuďom dovoľovala jednať v slobodnej vôli a to buď dobrým, alebo zlým spôsobom.

Teraz však dochádza k rozhodujúcej zmene! Celé univerzum bude totiž posunuté na novú, vyššiu úroveň a to tak, že sa zvýši intenzita žiarenia. V praxi to bude znamenať, že všetky pomyselné elektrické spotrebiče, životne závislé na tomto type žiarenia, čiže ľudia, ktorí včas a vedome nepracovali na svojom osobnostnom pretransformovaní sa z 220 voltov na 320, všetky tieto spotrebiče v postupne zvyšujúcom sa tlaku jednoducho zhoria. V zvyšujúcom sa napätí a tlaku začne ako prvá kolabovať a vypovedať tá najjemnejšia a tým najzraniteľnejšia súčasť spomínaných spotrebičov a síce, mozog pozemských ľudí!

Povedzme si to otvorene: Ľudia sa zbláznia! Ich vnútorný život, ich myslenie a cítenie nastavené na doterajší, nižší štandard vesmírne žiarenia skolabuje. Skolabuje, lebo jednoducho nevydrží a neunesie zvýšené nároky na čistotu a ušľachtilosť ľudského vnútorného života! Na čistotu a ušľachtilosť ľudského cítenia a myslenia!

O tejto nevyhnutnosti nám bolo rôznymi spôsobmi a rôznymi formami hovorené po celé tisícročia, takže dnes nemôže nikto povedať, že by nevedel o nárokoch Stvoriteľa na pravé človečenstvo. Lebo odolať novému typu vesmírneho žiarenia a prežiť v nových, zmenených podmienkach na Zemi budú môcť iba praví ľudia! Ľudia čistí, dobrí, nesebeckí a vzájomne si pomáhajúci!

V tejto chvíli je preto ku všetkým volané: Udržujte krb svojich myšlienok čistý! Bdejte nad ušľachtilosťou a čistotou svojho cítenia a myslenia! Nie je to iba dobrá rada! Nie je to iba tá najlepšia rada, aká len môže v tejto chvíli jestvovať! Je to otázka prežitia!

Ak by ľudia žili v čistote a ušľachtilosti svojho cítenia a myslenia, ak by žili vo vzájomnej úcte, spolupatričnosti, pomoci a podpore tak, ako k tomu boli Stvoriteľom rôznymi formami a spôsobmi po celé tisícročia neustále trpezlivo nabádaní, prijali by to, čo prichádza a o čom už dávno vieme, že to raz muselo prísť s radosťou. S veľkou radosťou, pretože prichádzajúca zvýšená sila by v nich iba posilnila všetko to dobré, krásne a ušľachtilé, čím vnútorne už dávno žili a úplne všetko, v ľudskom vnútri, ale i navonok, v našom každodennom pozemskom živote by rozkvitlo do neuveriteľnej nádhery a dokonalosti. Svet by sa stal rajskou záhradou! Nie obrazne, ale doslovne!

Ľudstvo však nežije v ušľachtilosti svojho cítenia a myslenia! Ľudstvo ignorovalo tisícročné trpezlivé upozorňovanie na túto nevyhnutnosť! Ľudstvo žije stále iba vo vnútornej špine, nízkosti, povrchnosti, plytkosti, egoizme a skazenosti!

Stavu kvality myšlienkového a citového života väčšiny obyvateľov našej planéty plne zodpovedá vonkajší, každodenný život. Život plný lží, povrchnosti, nepoctivosti, nespravodlivosti, chamtivosti, sebectva, závisti, zmyselnosti, neúcty ľudí k ľuďom, ignorovania pravých hodnôt a mnohého iného.

Žiaľ, za takejto situácie bude musieť byť náhle zvýšenie frekvencie vesmírneho žiarenia pre pozemské ľudstvo katastrofou! Bude to jeho súdom! Súdom, v ktorom pod tlakom žiarenia Svetla rozhodne každý sám o sebe a to prostredníctvom kvality svojho súčasného, vnútorného života. Prostredníctvom kvality svojho cítenia a myslenia!

Dobre si preto zapamätajme, že jediná rada, cennejšia nad zlato v tejto situácii znie: Udržujte krb svojich myšlienok čistým! Bdejte nad čistotou a ušľachtilosťou svojho cítenia a myslenia! V nadchádzajúcich dňoch je totiž v tomto jedinom pre každého z nás skryté buď naše ďalšie bytie, alebo naša definitívna záhuba! Záhuba nie len pozemská, ale aj duchovná!

M.Š. priaznivec stránky : http://ao-institut.cz/
neznámy
neznámy » smilan | 11.11.2010 19:26
Ahoj Smilan

Neviem odkial berieš istotu a sebavedomie šíriť poznanie technologických postupov Stvoriteľa ( inak, dosť komický text človeče, dávaj to po sebe niekomu čítať)

Tvoj literárne a informačne nezvládnutý manifest je skôr obrazom ubohej marketingovej kampane, vyhrážaním sa ešte nikto nedošiel k dobrému výsledku. Opýtaj sa šefa, ako sa to robí radšej. Vídím, že si tiež od fachu, čo sa týka vesmírneho žiarenia, vnutorného života ľudstva, si tiež od fachu, čo sa týka psychopatologie.

Dakujeme za fundované predpovede, všetci si klikneme na ao-institut, aby sme videli odkial prichádza zvrátenosť neschopných marketingových pracovníkov.

Som svedkom, že si sa vyhrážal ľudom jeho menom...dufam, že mi rozumieš
neznámy
neznámy » smilan | 13.11.2010 15:57
Většina sekt používá pro ovládnutí svých stoupenců strach a výhružky,ale položme si otázku.,,Vyhrožuje láska?" Příhod falešných proroků byl už kdysi oznámen.
neznámy
neznámy » smilan | 13.11.2010 16:16
Ještě si dovolím dovětek ,podívala jsem se na stránky ao institutu,jde o sektu která se schovává za Husa,Komenského a Masaryka,nikde ani zmínka jmenuji tak atak,pravděpodobně se jedná o fanatika ,který se stydí za to co napsal a schovává se za osobnosti dávno mrtvé a pokud tento text napsal pan M.Š ,tak předním varuji čtenáře Zvěrokruhu,protože fanatik je jeho druhé jméno,znám ho jako přispívatele na jiných servrech,jako je Nová země aj.i na ně přináší strach a výhružky,ale ti kdo jsou poučeni historii ví kam manipulace a výhružky ve jménu Božím směřují.Hledejme pokoj ,lásku a pokud nám někdo předkládá manipulaci zabalenou do psedolásky a ohání se slovy jako úcta a ušlechtilost,tak se lidičkové podívejte pod povrh těchto slov.
neznámy
neznámy » smilan | 13.11.2010 16:52
no klikla som si ja na ao/institut a precitala som si tam clanok o tom ako treba vychovavat deti.tak taky teror mat od malicka doma jak sa tam doporucuje,tak mozno uverim aj tymto mudrostiam,ale pocitam ze by som ich asi musela zajedat lexaurinom aspon tri krat denne aj pri sucasnom type ziarenia.
neznámy
neznámy | 13.11.2010 17:09
:D:D:D:Dmáš velké plus ,říká se že když dokážeme aspoň jednoho člověka za den rozesmát,tak se i Bůh usměje a já se řechtám:):D:D:D
neznámy
neznámy | 13.11.2010 20:19
:)-ROFL--THUMBSUP-:D
neznámy
neznámy | 13.11.2010 20:48
" Povedzme si to rovno: Ľudia sa zbláznia! " citujem Smilana.
A to tu potom ako budeme žiť s tými bláznami?
Hm, mali by sme porozmýšľať ako to poriešiť. -CONFUSED-
neznámy
neznámy | 13.11.2010 21:26
no predsa tak, ze budeme ako krajce chleba-SHAME-
neznámy
neznámy | 13.11.2010 21:32
No dobre, ale to nás tí blázni zožerú. -BIGEYE-
neznámy
neznámy | 13.11.2010 21:36
ano, presne, od samej lasky-YUMMIE-
je lepsie byt zozraty od lasky
ako od nenazratosti/so called greediness/
neznámy
neznámy | 13.11.2010 22:36
Milujem ticho pri tebe.
Milujem nahotu.
Milujem bláznov.
Sú takí úprimní.....
Spievam a moja duša plače
tak ticho sama pre seba......
neznámy
neznámy » smilan | 14.11.2010 02:21
kedze po 1000-rocia boli ludia trpezlivo vedeni a upozornovani stvoretilelom roznymi formami k uslachtilosti citenia a myslenia. vobec to vsak ako vidime nepomohlo proste sa nam specie mozocek na popkorn.
ale ma to nieco do seba. napr take wifi a mobily vypekaju uz teraz ako sa patri. mozno sa takto postupne asimulujeme na nove ziarenie ktore vysle univerzum pre nasu zahubu :-O.. ty jo. hned zajtra strcim macku do mikrovlnky ci to prezije a podam hlasenie ci obavy zo ziarenia su opodstatnene.
neznámy
neznámy | 14.11.2010 09:29
Pošlem na teba mojich kocúrov, nech ťa zožerú! -WINKIE-
Ti dám, že mačku!
neznámy
neznámy | 15.11.2010 18:47
macky spominat nejdem, lebo Zuzana by ma zbila-LOL-, ale zaujimavostou
v televiznych spravach bolo napr. to, ze chlapik soferujuci karavan na dialnici, si odrazu zmyslel za jazdy, ze si zaleje kavu vzadu v karavane, zatial co auto havarovalo...no a chlapik vysudil peniaze od /teraz neviem ci /vyrobcu alebo predajcu karavanov, ze v navode na jeho pouzitie nebolo spomenute, ze si za jazdy nemoze zaliat kavu....
neznámy
neznámy | 15.11.2010 23:28
islo tam o tempomat :).. vozidlo si drzi na ceste svoju rychlost. bola to len chyba v manualy a sikovnost zakaznika :)... zly popis k tempomatu daval priestor sa domnievat, ze auto sa riadi samo. vsak ake je to krasne, ked nieco funguje tak jednoducho. ze? a teraz na to marketing doplatil. hehe dobre im tak.
neznámy
neznámy | 16.11.2010 12:27
...no a sme doma, zase pri vesmire....vraj dve veci su nekonecne, ludska hlupost a ludska mudrost....no a vraj vesmir sa zobrazuje v niektorych nabozestvach ako had pojedajuci svoj vlastny chvost, to jest tam kde by sme ocakavali jeho koniec,nastupuje jeho zaciatok...to by mohlo znamenat, ze tam kde konci nekonecna ludska mudrost, zacina nekonecna ludska hlupost a naopak;)
neznámy
neznámy | 16.11.2010 13:09
.....vdaka inac za saty, mnohi asi ani nepostrehli, ze som bez nich:)-LOL-....
neznámy
neznámy | 16.11.2010 13:49
Aj zverokruh, ktorý začína znamením Barana a končí znamením Rýb je ako had požierajúci si vlastný chvost. Baran opäť nadväzuje na Ryby a tak dookola, z roka na rok. :)
Text Smaragdovej dosky Herma Trismegista hovorí aj toto:
On vystupuje od zeme k nebu a zase znovu zostupuje z neba na zem a prijíma silu vecí horných aj dolných.
Veľmi podobné, nie? :)
Zdá sa mi, že princípy všetkého, fyzického aj duchovného sú tie isté a je ich len zopár. Vo všetkom sa dajú znova a znova objavovať.

Tie šaty, Vanda, to je tá voda, čo na obrázku vylievaš, keďže si Vodnár?
To by ma nenapadlo, že to pripomína šaty. Takú chobotinu môže vymyslieť len Marek. -LOL-
Mne zas ikonka znamenia Barana nepripomína toto zvieratko, ale skôr nejakého Havka.
Sorry Rudi. ;)
neznámy
neznámy | 16.11.2010 14:27
...Marek nic nevymyslel, to som vymyslela ja, neviem ani, ci vie, o com sa bavime, ale ak je sama voda, tak urcite...:)no a teraz namiesto tej hry, co sa nieco hlada a hovoris teplo, teplo, teplejsie, by som hovorila vodnato, vodovo, vodnatejsie...
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...