mesiac
Štvrtok, 2.5.2024
Meniny má Žigmund

Astrológia a horoskopy - 

Vzťahy podľa znamení

neznámy
neznámy | 30.1.2015 21:22
:) Ja som vydatá za raka. Presne to isté. Celý život mešká. Volá mi: Už som na ceste domov. A ja: Vypol si už počítač? :D
Alebo s niekým volá a hovorí: O päť minút som tam. (Na druhom konci mesta. Ešte stále v pyžame.) :)

On je jednoducho taký. Nepomôže si a nemyslí to zle. Ale zažila som aj človeka, ktorý zo svojho meškania robil veľké divadlo a dvíhal si tak svoje maličké ego. :)
neznámy
neznámy | 30.1.2015 21:25
To znám....můj otec Blíženec, matka asc. v Blížovi, švagr, synovec, neteř - všichni Blíženci, občas to u nás je jak v židovské škole. :)
neznámy
neznámy | 30.1.2015 21:26
ono ak niekto meska pravidelne, tak idealne je potom fakt radsej meskat tiez a tym sa to vyriesi:D
neznámy
neznámy | 30.1.2015 21:29
Ano, tiež som kozorožec a tie isté pocity.:) A keď mi kamoška zavolá, že bude 15 min. meškať, poteší ma tým, viem, že má toho napríklad veľa v práci a napriek tomu si na mňa nájde čas. A ja môžem zatiaľ rýchlo nakúpiť jedlo pre deti na večeru namiesto stepovania pred kaviarňou. Ohľad na druhého, tak by som to nazvala.
neznámy
neznámy | 30.1.2015 21:32
-YES- Přesně. Není tam nic zákeřného .. prostě nemá pojem o čase a předem se snaží druhou stranu uklidnit, že vše je v pohybu :D
neznámy
neznámy | 30.1.2015 21:34
Ahoj, nebudem teraz rozoberať obsiahle vedomosti ostatných, lebo je to dnes nad moje sily, ale mám otázky, nad ktorými som včera začal premýšľať a som rád, že si založil tému.

A veci, čo ma napadli: U niekoho nepripadá v úvahu taká rozdielna osobnosť, ako je na 150°(fakt som rád, že si to nadhodil). Ale niekedy mám ja aj niektorí známi pocit, že skôr ako riešiť niekoho opačného, alebo rovnakého je nájsť pokoj s úplne inou osobu u ktorej vlastnosti pripadajú ako pohodlné.

Aby som sa vyhol kvadratúre, o ktorej neviem či je vhodná na vzťah, tak práve ma napadlo, že možno správny výber by bol napríklad pre mňa kozorožec, alebo ryby. A zrejme ide o živly. Budem nasledovať oheň alebo vzduch, ak viem, že ich vlastnosti mi pripadajú stresujúce. Ta ich neposednosť a túžba neviazať sa? Alebo vsadím na niekoho, kto možno nie je taký vášnivý a nekonvenčný(len tak povrchne som to zhrnul), ale môže ponúkať určitú istotu.

teda ako sa ľudia riadite živlami a ako Vás ovplyvnili životné skúsenosti, keď máte zhodnotiť svoje opozičné a konjunkčne "živly.

A ku koncu: Slnečné znamenie sa často neberie za nejaký ukazateľ, lebo chceme brať celý horoskop a jeho zameranie. Ale niekedy podľa vzťahov, o ktorých viem mám pocit, že nakoniec to akoby slnečné znamenie rozhodlo. Že napriek synastrii, rozhodne o osude páru. A preváži to, po čom slnko u každého najviac túži. Napríklad blíženec sa napriek láske a celému svojmu charakteru takým kozorožcom nedá spútať a ich cesty sa rozdelia.
neznámy
neznámy | 30.1.2015 21:36
Raci sú zlatíčka. :)
Ale jedna z dcér je tiež račica, a toto nemá. Naopak, občas ju treba uvoľňovať.:)
neznámy
neznámy | 30.1.2015 21:41
Ono to vyzerá, že človek toho nemá, keď o tom furt točí :D Ale jednak škorp. to proste stále chýba a zase človek rád naráža na túto tému, lebo je proste mimo stred a obávaná. Jednoducho len to, čo za seba poviem, akože slnko v tom nemám, ale niekedy vidím, že by som nemal stále takéto vtipy a stáčať na to, ale človek do toho stále chce pichnúť, aj keď práve pred chvíľou už to bolo pvoedané, urobené :D Proste je to akoby si mozog povedal: " čo budem preberať len tak niečo, keď toto je kriticky dôležité"
neznámy
neznámy | 30.1.2015 21:43
pekne pises
neznámy
neznámy | 30.1.2015 22:08
Rozhodnopádně, pokud nejsi nekonečně optimistická až naivně důvěřivá :-D nebo prostě když se na toho člověka neskutečně těšíš, ale to už není jeho problém, že áno :-)
martinbd
martinbd | 30.1.2015 22:31
Neviem či je to o rakoch, ja to mám presne naopak, ale zasa ja mám profesionálnu deformáciu, vyštudoval som matematiku a keď sa s niekým dohodnem o 14 00, tak myslím 14 00, bohužiaľ, nie každí to tak chápe, hlavne na Slovensku, niektorí majú dosť veľkú odchýlku. Ale páčilo sa mi vo Švajčiarsku, keď začínalo divadlo o nejakej hodine, tak presne na minútu zavreli dvere a už tam nikoho nepustili, takže som asi tak trochu švajčiar, lebo toto mi vyhovuje viac, ako to slovenské rozvláčne. Na hrote domu priateľov mám Kozorožca a bol aj prípad, že jedna dievčina mala príliš veľkú odchýlku, tak sme sa prestali stretávať. Teraz som sa začal stretávať s dvoma, čo majú obaja ASC v Kozorožcovi a s nimi nie je žiaden problém v tomto, chodia na čas.
neznámy
neznámy | 30.1.2015 22:37
jop :) na niektorych ludi sa za to ani hnevat neda.....v poslednej dobe sa mi casto snivalo o jednej holke, s ktorou sa pozname uz roky, zrazu mi zacala chybat.....extremne nespolahlivy typ.....vzdy meskala, odchadzala, bola si s nou na oslave a ona zrazu zmizla a nevidela si ju aj styri roky, neudrziavala pravidelne kontakty, neblahozelala k narodeninam, nepamatala si dolezite udalosti, len prichadzala a rychlo odchadzala, na internet nechodila, mobily stracala, adresy menila, takze nebolo mozne na nu ziskat kontakt, jedine nahodne stretnutia....to som chcela povedat, ze vlastne vsetky moje kamosky su pri spomienke na nu dost nastvane, vyslovene ju uz vyskrtli zo svojho pomyselneho listu, dost im ublizila svojim postojom, tym vsetkym, co sa povazuje za neslusne - od meskania, cez nezaujem o pravidelny kontakt az po tie nahle odchody, zabudla aj na svadbu najlepsej kamosky....ale vzdy je to vlastne o tom, ze si to vztiahneme na seba, ze ten clovek meska, lebo si ma nevazi, nezablahozelal mi, lebo si ma nevazi, odisiel lebo si ma nevazi....ale to je proste povaha.....nieco na tom vzduchu je....a predsa si s takym clovekom po rokoch sadnes a vies, ze je vsetko ok....len sa velmi fixujeme na to ako maju veci vyzerat a co je spravne
neznámy
neznámy » martinbd | 30.1.2015 22:43
No, my kozorožci sme v tomto úžasní. :)

Táto moja dcéra račica je tiež dobrá na matiku a na prírodné vedy. Viete si vážiť čísla asi.:) A možno keby ste si porovnali horoskopy, niečo spoločné by sa tam našlo.

Ona je narodená na slnovrat, nula aj niečo raka. ASC váha.
neznámy
neznámy | 30.1.2015 22:54
já nevím, mně to přijde spíš takové autistické, bazírovat na přesných číslech v mezilidských vztazích, ale proti gustu...
neznámy
neznámy | 30.1.2015 22:54
Ano, chapem.... Ale zrely vzťah a rešpekt k tomu človeku, tomu vzťahu je aj o tom, že napríklad prekonáš svoj egoizmus a aj ked sa ti práve v tej chvíli nechce udržiavať spoločenský styk a kontakt a konverzáciu, vylezieš z ulity, aby si dal tomu druhému pocítiť, že je pre teba dôležitý, že váš vzťah je pre teba dôležitý, že máš voči nemu rešpekt.:)
Stačí napríklad povedať len: Prepáč, mám introvertnú náladu. A ten človek ti napr. odpovie: Ale ty ju máš už druhý rok?! :)

A ty sa prekonáš a ideš teda na návštevu. Aj keď sa ti nechce. Nie kvôli spoločenským konvenciám, ale kvôli vzťahu. Lebo máš toho druhého rád a vidíš, že on potrebuje, aby si mu to prejavil. :)
neznámy
neznámy | 30.1.2015 23:07
to podla mna vobec nie je egoizmus, niektori ludia ziju natolko mimo toho, ze im to ani nenapadne, mozu to brat tak, ze proste ked som raz s niekym priatel tak to tak zostava a nie je nutne jeden druheho ubezpecovat, ze to tak je....ja to zas uplne chapem, proste citim to psychicke spojenie a potom uz nepotrebujem ziadne dalsie ubezpecovanie, lebo mam v sebe tu vnutornu istotu, ze nech sa stane co sa stane, veci sa nemenia, nemaju sa preco

na druhu stranu aj chapem, ze to moze ublizovat, tiez som taky pocit zazila, len uz si myslim, ze su to potom vsetko len tie nase obavy a predstavy a nie realita a je to aj urcita lekcia

ja sa napr. prekonam ale vyslovene ucelovo lebo vidim, ze ta osoba sa citi dotknuta, tak to spravim nasilu a pritom viem, ze keby som to aj nespravila tak u mna je to stale rovnake, pohlad na toho cloveka sa vobec nezmenil, nezhorsil, len ten niekto sa boji, ze ano....a poviem ti, ze ak si tazky introvert tak to niekedy nie je sranda prezit vo svete, kde musi ist vsetko navonok, kde musia byt veci viditelne.....introvercia sa casto berie ako urcity hendikep alebo priam negativna povahova crta lebo so sebou nesie prave ten dojem nedostupnosti alebo chladu.....s tymto ja zapasim casto

myslim si, ze tie najpevnejsie vztahy su prave take, kde ti ludia proste vedia.....a to staci....a nemusis mat stres, ze ak sa cloveku dlhsiu dobu neozves, tak sa nastve a uz ta nebude povazovat za priatela
neznámy
neznámy | 30.1.2015 23:08
Ty si blíženec s rakom, tak to vidíš tak.:) Nič v zlom. :)

Myslím si, že stačí, aby sa ľudia pozreli na veci aj z pohľadu toho druhého. Napríklad, že tomu druhému na niečom záleží, tak mu urobím radosť.

Napríklad ja som kozorožec s lunou v býkovi a dlhé roky som sa nervovala s mojím mužom rakom, že nechodí načas. A to boli také zážitky, že ešte neboli mobily a on mi volal sám od seba, dobrovoľne, že ide domov z roboty a prišiel o štyri hodiny. Nie cez krčmu, ale cez kníhkupectvo.:) Lenže on mal aj zopár katastrofálnych autonehôd v tom období, raz keď som bola v piatom mesiaci tehotenstva (má aspekty urán, pluto, mars a tranzity boli tesné-PUH-)... Proste, veľa strachu a úzkosti som si s ním užila. Naučil ma ani nie flexibilite, to nejde, ale naučil ma neočakávať a urobiť si, čo sa dá, sama. A keď sa hlási, že ide domov, neberiem to vážne. -LOL- A milujem mobily!:):):D
neznámy
neznámy | 30.1.2015 23:13
Áno, učíme sa stále. Aj tým, že sa prekonávame kvôli druhým.:)
Ale máš v mnohom pravdu, treba v tom nájsť rovnováhu. Dobrý priateľ tiež pochopí, že nemáš práve náladu, aj zo dva roky. Ale potom treba vyjsť naspäť v ustrety. :)
neznámy
neznámy | 30.1.2015 23:23
ano, to som vlastne aj chcela naznacit, ze aj druha strana moze urobit ustupok...rovnovaha

totiz, to nestretavanie sa, atd, je chapane ako negativny prejav a naopak taka ta navonok prejavena starost je chapana ako pozitivny prejav a teda logicky, je skor ten prvy clovek, co je dajme tomu introvertnejsi, tlaceny do toho aby sa premohol.....naopak, extrovert nebyva tlaceny do toho aby bol vacsim introvertom a nebaziroval na pravidelnom kontakte.....lebo extrovertne prejavy su v spolocnosti chapane ako dobre....lenze zial, niekto pri kontakte s ludmi energiu ziskava a niekto ju vydava a to sa neda zmenit, mozes sa maximalne naucit pretvarovat ale je to velmi unavna zalezitost a to nie je o tom, ze niekto nema prave dva roky naladu, niekto taky proste je....no ma to svoj vyznam, priatelit sa zacali aj napriek tomu, ze maju uplne ine povahy, takze to zas smeruje k tomu uceniu sa
neznámy
neznámy | 30.1.2015 23:28
Celkem souhlasím, jenom chci napsat k Jing a Jang nevím, ale to mi nějak nejde dohromady s jinym postavením planet a rozdílem v jakémkoli znamení. Každy člověk má tyto vnitřní energie mužské a ženské v sobě. Nezáleží vůbec na postavení planet, ale na tom zda vnitřní muž a žena jsou v rovnováze u každého jednotlivce, zda nenesou ublížení v sobě stejně jako vniřní dítě. Tím chci říci pokud budeme mít uzdravené své vnitřní bytosti, tak nás postavení planet neovlivní. Hvězdy nám předce nepřejí nic zlého a nemají nad námi takovou moc jak se všeobecně přijímá do podvědomí. Základní rysy povahové, nebo co nás má potkat v životě ukazují , ale záleží na každém jedinci a jeho schopnostech posunu jak vše zvládne a mnoha situacím co je v horoskopu nemusí ani dojít.
Stránka:
< 3 4 5 6 7 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...