mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Venuša/Pluto

neznámy
neznámy | 14.12.2017 18:34
mozno mate vo svojom okoli ludi, ktory maju silnu temu Venusa/Pluto (Venusa s Plutom v aspekte, Venusa v Skorpionovi, Venusa v 8.dome, Pluto v 7.dome...). Co ste si u nich vsimli? Ako sa tato tema u nich prejavuje? Casto sa v knihach pise, ze pri tejto teme clovek spozna silu lasky, respektive kedze pluto je znamy ako katalyzator premien, ze vztahy dokazu takych ludi radikalne zmenit (ci uz v dobrom alebo zlom zmysle slova). Tiez sa hovori, ze pri tejto teme sa hovori o intenzite, ktora moze cloveka uplne potopit alebo naopak ho vyniest na inu uroven bytia... Ako sa prejavuje taketo spojenie vo vasom okoli??? Poznate aj nejaky skutocny pribeh, ktory pripisuje prave posobeniu tejto konstelacii??? Ak ano, sem s nim-PUH-
fiohattu
fiohattu | 14.12.2017 20:26
U mňa Pluto - Venuša konj. síce 3st. nie je to veľmi tesné, ale na žitie je to veľmi husté (hnusné)... Pluto ovláda Venušu a ide si svoje... ;) Vo vzťahoch potrebuje Pluto premenu alebo zmenu (transformáciu-posun) a keď to partner nedokázal uskutočniť a riešiť vtedy, ked to Pluto chcelo (tlaky) dokázala som zo dňa na deň ukončiť vzťahy. Dlhoročné. Mala som pocit, že dokážem mať len vťah v trvaní 5 rokov a potom koniec. To, že tam boli city a láska a bolelo to strašne musela som to pre mňa z neznámych dôvodov spraviť. Nedalo sa to nijak ovládnuť, proste ma to valcovalo. Keď som objavila astrológiu porozumela som tomu čo sa vlastne dialo, že tie vzťahy neboli až také dobré pre mňa ale to som pochopila až odstupom času.Začala som s tým pracovať, či úspešne ukáže čas... :D ;) A áno, každým rozchodom som sa posunula, narástla, čak bodaj by nie, ked som musela riešiť nečakané problémy, ktoré som si tým neplánovane narobila... -SHAME-
neznámy
neznámy | 14.12.2017 20:28
Ja som mala jedneho kolegu ktory to ma Pluto v skorpionovi v 5.dome presny kvader na venusu do 8.domu jedine co som si unho vsimla ze sa v laske popalil a teraz sa jej radsej brani -NOOO- Ale tu v podobnej teme sa uz vyjadrovalo zopar ludi http://www.zverokruh.sk/forum/astrologia-horoskopy/venusa-pluto-v-radixe-a-aspektoch/ mozno pomoze;)
neznámy
neznámy | 14.12.2017 20:38
a aky je tvoj postreh?
neznámy
neznámy | 14.12.2017 20:41
Môj syn ma PLUTO v škorpiónovi v 9 d.a kvadraturu na Venušu v levovi v 6 d.
Je sice este mladý ,ale aky vzťah začal ,vždy bol opustený on ...
neznámy
neznámy » fiohattu | 14.12.2017 21:33
No ja túto tému pluto- venuša žijem v celoživotnom vzťahu. Už som to tu niekde asi písala, muž má kvadrát pluto- venuša v radixe a v synastrii ho máme obojstranný. No a ešte navrch obojstranný aspekt pluto- luna.
Našťastie, máme vzájomne pozitívne aspektované svetlá a jupitery, čo vyvažuje náročnú plutonsku tému.
Inak, ja tento aspekt vnímam aj ako silné puto. Až také silné, že je občas potrebné hodiť spiatočku a vyhradiť si svoj priestor. A tiež si treba navzájom dožičiť slobodu. (Patríme ku generácii, ktorá má pluto v konjunkcii s uránom, plutonske a uránske energie fungujú súčinne.)

Zaujal ma tvoj postreh, že pluto potrebuje neustálu premenu, transformáciu. Môžem to potvrdiť. Ked sa pozerám dozadu, a v poslednom čase to robím často a intenzívne, vidím obraz. Seba a muža ako dve deti, ktoré spolu rástli. Stavali hrady z piesku (ved všetko je pominuteľné), tłačili káru s nákladom, hádali sa, plakali, smiali, milovali...
Dnes by som už mnohé urobila inak, ale asi to muselo byť práve tak, ako bolo. Čosi sme sa navzájom a popri sebe naučili, aj ked to občas dalo riadne zabrať.
No a ešte hádam nie sme na konci.
neznámy
neznámy | 14.12.2017 23:08
(Venusa s Plutom v aspekte, Venusa v Skorpionovi, Venusa v 8.dome, Pluto v 7.dome...).

Opanování partnera, opanování partnerem.
Posedlost objektem lásky. Závislost na oné lásce.
Láska - styk s druhým transformuje - opakované nutkání zažít znovu tu jízdu, proměnu, bolest, uzdravení, dokola kolotoč intenzity.
Absolutní dává, absolutní vyžaduje (tlak na zájem, podporu, erotiku).
Přitahování dramatických, emocionálně vyhrocených situací. Neschopnost se mentálně, emočně, tělesně odpoutat.

Zde popsáno zajímavě.

http://theastrologyplacemembership.com/2015/08/pluto-in-7th-house/

This is the compulsive urge toward relationship, towards symbiosis with another person.

Pluto here can indicate power struggles with business partners or those involved in joint projects. The person can also form alliances with powerful people, and these individuals often have a tremendous impact on their future.

Similarly, they may fear the loss of a partner and attempt to control and dominate a mate. There can be difficulty in letting go of a lover, and often destiny are so tightly bound, to lose them would feel like a death.

The partner is sometimes emotionally troubled and involved in criminal and underground activities. Conversely, the partner may have a Plutonian vocation, and work in the police force, psychology, or healing practices.

You have the power to go from being a very destructive influence in people’s lives to someone who is a very healing, empowering influence.

Your romances will usually start off on a pretty hot and heavy note. Passion has to be present, right from the start. Pluto is a notoriously sexy, seductive planet.

It’s about going as deeply as possible with your partner and figuring out everything about them. In most cases, this can turn people with this placement into private detectives, snooping around to learn as much about the other person as possible. The first time you visit their place, your first move will probably be to do some investigating. For this reason, Google will also be your best friend. But, you enjoy this process, especially since you’re so drawn to people who are very mysterious and have an amazing depth that begs to be explored.

http://astroarena12.blogspot.cz/2015/06/planets-in-7th-house-pluto.html

Láska sama o sobě je jiná úroveň bytí -PUH-
neznámy
neznámy | 15.12.2017 00:02
Závisí od úrovne zrelosti. Aj s týmto aspektom je zrelá láska možná, samozrejme. K tej sa treba dopracovať v každom vzťahu. Nič nie je zadarmo.
Láska má mnoho podôb. Iné je to v dvadsiatke, iné v päťdesiatke. Kto to tak nemá, nikam sa neposunul.
Hovorím o ľudskej láske. ;)

Plutonske vzťahy na nižšej úrovni vedia byť zničujúce.
neznámy
neznámy » fiohattu | 15.12.2017 03:23
asi tam ma vplyv este nieco ine zo zakladu
marcie
marcie | 15.12.2017 08:00
myslím, že je to vzťah, pre ktorý je typické - ani s tebou, ani bez teba ... ľudia sa rozchádzajú a zasa schádzajú, emocionálne vypäté situácie sú na dennom poriadku, sexuálna príťažlivosť je neodolateľná a i keď človek rozumovo chápe, že ten vzťah ho ničí, nie je schopný ho ukončiť, aj za cenu strát toho najcennejšieho, čo má ... videla som zopár filmov, kde to bolo pekne zobrazené ... človek prežíva najvyššie vzostupy i pády a je schopný robiť veci, ktoré by nikdy bežne neurobil ... možno to odhaľuje pravú tvár človeka pred ním samým, človek je častokrát sám zo seba otrasený a zhnusený, význam je asi ten, že mu to pomáha prijať tú svoju stranu, ktorú zrejme vytesňuje ... myslím, že to je vzťah venuša-pluto ...
fiohattu
fiohattu | 15.12.2017 19:46
Známy má Pluto-Váhy konj. Mars (7. dom) kvadvatura Venuša-Rak (4. dom) veľký sexappeal a ešte väčší zástup žien prešiel jeho životom (posteľou) -LOL- ;)
fiohattu
fiohattu | 15.12.2017 19:48
Napríklad čo by to mohlo byť? ;)
neznámy
neznámy » fiohattu | 15.12.2017 21:23
50:50 on alebo ona myslim on...bolest adrenalin uspokojenie
fiohattu
fiohattu | 15.12.2017 21:48
Potreba si ubližovať si? Sadlo-maslo? Alebo potreba čo ešte dokážem prežiť? ustáť? -LOL- a to robí Pluto? Asi on čo? -WINKIE-
neznámy
neznámy » fiohattu | 15.12.2017 23:18
Sado- maso je skôr pluto- mars. Pluto- venuša je puto... SM terminologiou.;)
dodo41
dodo41 | 16.12.2017 06:57
Rudi :-)

Mam dlhodobu partnerku - snubenicu s Plutom v 7. dome, a takisto jej dcera ma tiez Pluto taky tak umiestnene. Tak ak Ta volaco konkretne zaujima, pytaj sa, do sukromnej spravy.

:-)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 16.12.2017 16:19
Posledne som tak mala s kolegom. To si urcite pamatas. Prislo mi to intenzivne a z mojej strany urcite nezabudnem. Neboli by sme stastni ale ak by sa to rozbehlo tak by bolo na co spominat. Ale skor z mojej strany bola taka posadnutost a ziarlivost. A to len jeho Venusa v skorpionovi na mojom plute. A od iste doby zachovania si odstupu som to v sebe zakopala lebo som stastne vydata uz.
Myslim ze s byvalym som tiez mala nejaky pluto Venusa aspekt a zabudala som nan roky. Pravdu? Nikdy som nezabudla a stara laska nehrdzavie ale az po nejakych 8-9 rokoch som nasla pokoj v dusi. Ak by som nestretla toho praveho. .. mozno by som dlhsie zabudala alebo spominala
Gitus
Gitus » dodo41 | 16.12.2017 17:43
Aj ja kcem vediet! -BIGEYE-
https://youtu.be/MzvL11GphWw
-BYE-
neznámy
neznámy » fiohattu | 16.12.2017 20:02
prepac. do takych veci mi nic nieje
neznámy
neznámy | 16.12.2017 22:00
je to podobne, co sa pise v knihach...intenzita, moc/bezmoc, pocit osudovosti, transformacia skrze lasku, silne puto...
hmmm, podla mna nie je dolezite, co toto spojenie prinasa v zivote, ale skor, ze ake poslanie ma pre cloveka...co mu ma v zivote ukazat a kam ho doviest...
ja si predstavujem kazdu planetu a jej ulohu cez predchadzajuce a nasledovne znamenie (v podstate to ukazuje v horoskope technika sekundarnych direkcii a pohyb planet po zverokruhu...)... venusa predtym predchdzala znamenim vah, cize 7.krokom zverokruhu... poslanim tohoto znamenia je stat sa vyrovnanym, v tom zmysle, ze vo vztahoch clovek musi spravne sa naucit vazit si sameho seba, ale v rovnakej miere aj druhych ludi (partnera)... a ma sa naucit svet naokolo hodnotit a porovnavat, s cim uzko suvisi aj to, aku sa sam miluje a tym padom ako dokaze milovat druhych... ak pri tomto 7.kroku dojde k nejakej nerovnovahe (napr. nevazi si dostatocne seba alebo naopak o sebe ma moc vysoky obraz), tak v 8.kroku zverokruhu (znamenie skorpiona) sa mu to vsetko zrata... bud sa ocitne v roli obete (bezmoc) alebo naopak bude vo vztahoch prilis dominovat (zneuzivat moc)... lenze ani jedno nie je spravne a postupne ak venusa sa dostane symbolicky do do fazy cislo 9 vo zverokruhu (strelca)...to je jedno ci to chapeme astrologicky, ci filozoficky alebo obrazne, tak tam dojde k nejakemu poznaniu, ci zivotnej filozofii, ktora moze, ak nezvladol predchadzajuce fazy, pre dalsie vztahy byt destruktivna... samozrejme moze byt aj opak, ze vsetko jedinec zvladol..tak odmenou mu bude poznanie, ci filozofia, ktora ho vynesie do vysok... blizsie k nejakej kozmickej sile a jej zakonom, ktoru moze predstavovat MC/kozoroh/saturn...
takze take male zamyslenie, co v knihach sa clovek moc nedocita-PUH-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...