mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

velky trigon na oblohe

neznámy
neznámy | 15.7.2013 23:09
mozno ste si vsimli, mozno nie, ale tento tyzden bude na oblohe grand trigon medzi Neptunom, Saturnom a Jupiterom vo vodnych znameniach...je to celkom vzacna konstelacia, hlavne ked sa v nej stretnu tri "pomale" planety...
ako ju prezivate alebo citite? vnimate nieco v okoli? napriklad ze ludia su aspon v tieto dni k sebe milsi, ohladuplnejsi, humannejsi a chapavejsi k slabsim a biednejsim? ze dokazu vnimat, co by im inokedy unikalo? citite vzduch predchnuty vacsou clovecinou? alebo naopak nicoho ste si nevsimli a vsetko je po starom?
adelaida
adelaida | 15.7.2013 23:21
Všimla jsem si. Tento velký trigon kopíruje velký trigon v mém tranzitním horoskopu. Tranzitní Saturn mám v konjukci s Merkurem, tranzitní Jupiter v konjukci se Saturnem a tranzitní Neptun to svými trigony dopňuje. Tak jsem na to zvědavá...jsem již delší čas ve zvláštním rozpoložení.
OnlyI
OnlyI | 16.7.2013 07:01
ja take nieco citim, ale neviem, ci to nieje inou krajinou - v kanade su ludia k sebe milsi, prehodia slovo, usmeju su na ulici aj ked sa nepoznaju atd..
alebo zeby predsa vodny trigon.. ? :)
neznámy
neznámy | 16.7.2013 07:32
Ke mně jsou lidé milí stále a co se děje v okolí to zas tak hluboce nevnímám, takže u mne žádné změny... Je možno pozorovat máš víc info? Dík.
neznámy
neznámy | 16.7.2013 08:15
No vidíš, to vůbec nevím, že něco takového je teď na obloze...a zrovna dneska jsem si říkala na cestě do práce (jako řidič začátečník), že je nějaká jiná atmosféra. Většinou cítím takové to energetické "pohánění", dnes jsem měla pocit, že mě (se :D) ti lidi vnitřně nechávali v klidu.
Z druhé strany, já jsem citlivější na všechno (a ne zrovna příjemně), ale to bude spíš přechodem Luny přes midpointy stélia ve Štíru.
neznámy
neznámy | 16.7.2013 08:43
Hmmm, nevedela som.:)
Ale to je dosť podobné ako môj natív, len ja tam mám popriliepané aj osobné planéty.
Ja som zatiaľ nezaznamenala nič, ale u mňa je to teraz dosť silné obdobie, tak neviem. Možno som len nevšímavá.
neznámy
neznámy | 16.7.2013 15:43
Pozrela som si to až teraz a fakt pekný veľký trigon. Je ich tam viac, no predsa len sú tam tie kvadratúry Urana s Plutom a Merkúrom, čo to môžu kaziť.
Zatiaľ som si nič nevšimla, ale o chvíľu sa chystám so synom na prechádzku, tak budem sledovať správanie ľudí. Ale ak je to pravda, tak potom ľutujem, že sa udalosti z minulého týždňa nepresunuli na tento. Možno by ich priebeh bol pokojnejší a aj výsledok jednaní uspokojujúcejší. :)
Dogi
Dogi | 25.7.2013 12:08
V tomto týždni sa stalo niečo, čo navždy zmení život mňa a mojej rodiny...splnilo sa mi po rokoch jedno prianie...pre mňa mimoriadne významný týždeň...veľmi pekný, láskyplný a harmonický týždeň.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...