mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

Urán v aspektoch na Mars

neznámy
neznámy | 26.10.2014 19:09
Zaujímali by ma akékoľvek vaše postrehy a osobné skúsenosti s akýmkoľvek aspektom Urána na Mars a je mi jedno,či sa jedná o toto postavenie týchto planét v radixe, tranzitoch alebo direkciách.Viem,že tieto tranzity môžu byť s dosť veľkou pravdepodobnosťou príčinou vážnych zranení a nehôd. Osobne mám dosť obavy z tranzitu Urán opozícia Mars,ktorý ma čaká o pár rokov a Urán navyše budem mať v konjunkcii s mojím Ascendentom v Baranov,kt. vládne práve Mars.
Ďakujem za všetky vaše príspevky.
neznámy
neznámy | 26.10.2014 19:25
Můžu vypsat i aspekty na Uran a Mars? :o)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 26.10.2014 20:17
No, do minulosti sa mi nechce rýpať, lebo fakt len ťažko vylovím v pamätí čo bolo napríklad v 1991.. konjunkcia... ako 5-ročnej sa mi pokiaľ viem, nestalo nič. Určite som si rozbila kolená, ale nič vážnejšie. Možno na duševnej úrovni, žeby som bola nervózne dieťa :D V 2006 - sextil...to som mala 20r., bola som na VŠ, dlhodobý vzťah.. ťažko sa mi hovorí, tiež sa mi nič také neudialo, len poviem, že vzťahy boli búrlivé, dá sa povedať, že skľučujúce, ale veľmi intenzívne a hlboké. Ale možno sa u mňa skrátka veci dejú na úrovni zdravia tak, že proste životné situácie odo mňa očakávajú trvá prácu a z toho vyplývajúce fyzické, možno aj psychické vyčerpanie, čo by mohlo mať súvis... ten sextil som mala z 8. domu... možno to bolo práve na vzťahovej úrovni... Možno to bola obrovská sexuálna energia :D tabuizované zážitky.. alebo, že sex pre mňa prestal byť tabu :/
Aaa už do 2 rôčky žijem kvadrátom, a to ti už len poviem... akoby som mala pod zadkom mínové pole :D Takto to pomenoval Rudi, a bolo to úplne trefné. Svoj každodenný život prežívam tak, že mám obrovské nutkanie oslobodiť sa od každodennej práce, a vôbec od každodennej rutiny. Mám potrebu viac sa venovať svojmu zdraviu, pracovať tak, aby som mala čas na seba, rodinu, spánok, a možno pracovať naďalej tvrdo, ale za konkrétne výsledky a nie byť ako otrok :/ Vlastne už o mne čo-to vieš... a v januári to má skončiť, tak veľmi dúfam, že sa oslobodím :)
neznámy
neznámy | 26.10.2014 20:40
Ahoj, však vypíš, čo chceš :)...čím viac info, tým lepšie. Dík. ;)
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 26.10.2014 20:48
Dakujem Ti za podrobny rozpis. -THUMBSUP- Tak kvadrát Urán-Mars vidím, ze da sa prežiť, tak hadam aj ja prežijem tú opozíciu.Len aj tak mam z toho zmiešané pocity,lebo Urán mam,inak vo 8. dome, vladne 11. domu,avšak práve Urán v Baranovi na Asc. v opozicii na Mars hádam nebude viesť prave k tym nehodám...no nič, asi som už nejaka paranoidná -LOL- ,v každom prípade si budem dávať na seba lepší pozor a budem obozretnejšia,keď budem mať ten tranzit.
Inak, držím Ti palce,nech v pohode prežiješ ešte ten tranzit Urana. :)
neznámy
neznámy | 26.10.2014 23:47
...tak aspoň úryvek malé pakárny:

Uran konjunkce Luna - Saturn - Neptun v trigonu na Mars v 1.domě
marcie
marcie » Žabkažabulienka | 27.10.2014 08:41
ja mám mars kvadrát uran v radixe a najmä v poslednej dobe premýšľam presne o tomto - mať viac času na seba, svoju rodinu, domov, zdravie, koníčky, priateľov.... s tou prácou to mám tiež tak, mám kozoroha v 6.dome, viem tvrdo pracovať, ale začínam postrádať zmysel toho... ten tlak je obrovský ( pracujem v absolútne konzervatívnej firme ) a prejavuje sa už aj na zdraví ... -SAD-
Dogi
Dogi | 27.10.2014 09:22
Nuž, mám kvadratúru Urán a Mars s väčším orbisom 5 st 51 v radixe. Aj napriek tomu väčšiemu orbisu musím povedať, že mám sklony k zbrklému konaniu a s tým súvisiace tendencie k úrazom a nehodám. Navyše, tento aspekt je nepríjemný aj v tom, že človek ktorý ho má vďaka svojej impulzivite často má tendencie robiť rázne činy, ktorými si môže uškodiť. Alebo takéto nečakané udalosti prichádzajú do života z vonka.
Najmä v mladosti sa to prejavovalo a aj keď vekom som už kľudnejšia, podceňovať to nemôžem. Najmä za volantom si musím dávať pozor. Chce to kľud a nepodliehať výkyvom, rozvahu :-).
Tento aspekt po pravde nie je dobrý pre pokojný priebeh života, ale má aj svoju dobrú stránku a to energickosť, aktivitu, dynamiku, bojovnosť.
Mňa čaká o niekoľko rokov tranzit Urána v kvadratúre na Mars :-). Hlavne sa neboj, aby si si niečo nepritiahla. Nešoféruj v strese, odlož mobil za volantom, nerob hlúposti a keď sa stane niečo nečakané, daj si čas na nádych kým zareaguješ. Aj keď to tak jednoduché vždy nie je, ja viem ;-)
Dogi
Dogi » marcie | 27.10.2014 09:30
Marcie, tento aspekt spôsobuje, že človek sa má tendencie "uvoľnovať" keď má pocit že nie je dostatočne slobodný. To sa týka vzťahov, alebo aj práce, čohokoľvek. Najhoršie dopady to má vtedy, keď je to nevedomé a v dôsledku tejto nevedomosti robíš rázne zmeny. Pritom by veľakrát stačilo oslobodiť sa vnútorne, nájsť iný spôsob, prístup. Lenže tento aspekt to robí rád extrémne...:-). Dobré je, že sa to dá zvládnuť a využiť pozitívna stránka o ktorej som písala v príspevku vyššie.
vandalka
vandalka | 27.10.2014 11:31
Mala som uran opo mars posledne dva roky striedavo a k tomu pluto kvadrat mars. Nic sa mi nestalo - ziadne zranenie, ziadna agresivita voci mne (tuk, tuk, tuk). Akurat som obcas pozorovala vacsi pocit vnutorneho hnevu (mars mam v 12.dome), castokrat sa to tykalo nejakeho muza a vacsinou v praci - sef, kolega atp. Ale nikdy som to nedotiahla do otvoreneho konfliktu, vyriesila som si to sama v sebe. Myslim, ze ma to naucilo ovladat nezmyselny hnev, ktory sa castokrat tykal "ublizeneho" ega.
Co mi ale tieto dva tranzity este priesli bola velka potreba sportovat - zacala som behat, hrat bedas, chodit do posilky, aj na jogu atd. Len dufam, ze ked odozneje koncom roka tento tranzit, ze mi to ostane -LOL-
Tak drzim palce, nech to aj tebe prinesie len dobre veci -FLOWER- . Ale urcite si nepomozes, ked stravis teraz par rokov strachom o to, co sa ti moze vsetko stat ;)
Dogi
Dogi » vandalka | 27.10.2014 12:15
Ďakujem za opísanie skúsenosti...môjho partnera čaká presne táto kombinácia aspektov. Teraz má Urán v kvadráte na Asc a Pluto v konj s Asc a o pár rokov mu pobeží Pluto v kvadráte na Mars a Urán opozícia Mars... dúfam, že to aj u neho prebehne podobne :-)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » marcie | 27.10.2014 13:05
Aj ja mám v 6. dome Kozoroha, a na jeho hrote mám Mars ako vládcu MC... pričom vládcu 6. domu mám v 5. dome.. Takže prevažne poctivá a tvrdá každodenná práca, napredovanie v povolaní, dopady na zdravie a aj práca v tomto odbore... práca ma baví, ale po 6 rokoch vlastne už skôr cítim, že takto žiť ďalej nemôžem. Jedna vec je živiť sa tvrdou prácou tá druhá, že ma tá práca pomaličky nahlodáva, skúša sa, koľko zvládnem po fyzickej aj psychickej stránke a uvedomila som si, že takto nechcem fungovať. Ešte chcem porodiť aspoň 2 detičky a prežiť naplno ďalších minimálne 20-30 rokov, takže chce to zmenu... Len žiaľ, niečo vo mne ma doteraz nepustilo a ani náhodné okolnosti sa nevyskytovali... Ja mám akurát celkom nebezpečnú kombináciu Urán kvadrát Mars ale aj Pluto konjunkcia Mars.... zrejme sa planéty spikli proti mne a snažia sa ma vyburcovať k zmene doterajšieho života.... Pluto ma potajme drží a nahlodáva, a Urán asi zasiahne, keď to budem najmenej čakať, ale obidve planéty si dávajú nadčas :D
neznámy
neznámy | 27.10.2014 17:56
OKey a prejav toho aspektu v praxi? -BIGEYE-
neznámy
neznámy » Dogi | 27.10.2014 18:06
Díky za príspevok. Myslím, že aj keď ja nemám Urán na Mars v radixe, tak ten tranzit bude u mňa prebiehať asi nejako podobne. Tiež som vďaka môjmu Ascendentu v Baranovi, kt. vládne Mars dosť priama, rázna, dynamická a rútim sa vpred ako Baran -LOL-... To vedie k zbrklosti a impulzívnosti konania. Inklinujem k bojovým umeniam, športu a mám veľa energie, takže kvôli tomu som mala obavy, či ten aspekt Urána na Mars nepovedie k nejakým nehodám a vážnejších zraneniam. No nič budem si dávať veru pozor pri tom šoférovaní ako vravíš a tiež hádam nebudem mať väčšie sklony riskovať a budem sa správať rozumne. Napokon Merkúr mám dosť rozumný v Kozorožcovi, takže hádam ten mi nedovolí robiť nejaké hlúposti. :)
neznámy
neznámy » vandalka | 27.10.2014 18:56
Oki, ďakujem, podobne nech Ti ešte prinesie veľa aktívnej energie ten tranzit, kym i skonci :)...Tak zasa nie som az taká paranoidna,aj ked mam trochu obavy z toho tranzitu,ale to len včera ma tak napadlo,ze ako sa asi bude prejavovať,tak som to tu dala.Tiez verim,ze ma ten tranzit skôr nakopne v práci napr.,keďže Mars mam v radixe v 6. dome.Ocakavam ho vsak az o.take 3-4 roky, takže dovtedy casu dpst. :) Budem mať vsak obavy z lietania a šoférovania,keďže mam "predpovedane" v rámci môjho Urána v Strelcovi vo 8. dome,ze umriem náhle, nečakane a pri nehode al. leteckom nešťastí -LOL-...
mafap
mafap | 27.10.2014 19:06
Akurat my "dnes"nabehla kvadratura uran mars:)tak uvidim ako sa ukazu tieto slusne energie:).uran prechadza 6 a mars mam v 9...inak v natale mam uran trigon mars co sa prejavuje akousi nahlou enegickostou.tiez som prchky no neviem ci je to prave timto.:)
marcie
marcie » Dogi | 27.10.2014 19:29
presne tak to je, " uvoľňujem " sa tým, že prichádzam do práce o pár minút neskôr, čo je v takej firme strašný prehrešok, a tiež tým, že moje pracovné tempo je značne kolísavé ... robím veci na poslednú chvíľu, asi preto, aby som sa otestovala, čo dokážem, ale uznávam, že to nie je práve najlepší spôsob .... :)
marcie
marcie » Žabkažabulienka | 27.10.2014 19:33
ja mám okrem kvadrátu mars uran aj mars pluto, takže tie eneergie so mnou pekne zametajú, občas idem " vybuchnúť " od toho pretlaku, no a samozrejme, že slovne mám problém sa ovládnuť a nevybuchnúť .... čo sa mi málokedy podarí... keď som chodila na karate, tak som to aspoň odventilovala... žiaľ, zatiaľ nedokážem tie energie využívať príliš konštruktívne, ale dúfam, že sa mi to podarí zvládnuť :)
neznámy
neznámy | 27.10.2014 19:36
Dobře to popsala Dogi :o)

Prostě si Luna, Saturn, Neptun a Uran "přihrávaj" s Marsem
jako při fér hře. Nemakaj za sebe jako jednotlivci. Za zády je posila.

Pro cokoli se kdokoli z nich rozhodne, tak je podržen. V dobrém i špatném.

Např. nečekaný, impulzivní a zvláštní výbuch čehokoli,
třeba náhlá múza -MUSIC-


Posilování svobodomyslnosti, neschopnost podřízení se.
Dogi
Dogi | 28.10.2014 10:03
Venujem sa bojovým umeniam 10 rokov....pozor na sparingy ak ich máš :-). Boju zdar ;-)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...