mesiac
Sobota, 5.10.2024
Meniny má Viera

Astrológia a horoskopy - 

Tranzity Pluta

Ailin
Ailin | 10.9.2024 08:42
Ako ste vnímali tranzity Pluta vo svojom živote? Momentálne mi bežia tranzity Pluto kvinkunx Slnko, a Pluto kvadratúra Urán. Netuším, či ten pocit beznádeje a absencie radosti, mám pripísať týmto tranzitom. Pri skúmaní som narazila na stránku astrology.sk, kde je tento popis.
https://www.astrology.sk/tranzity-pluto-slnko/.
Ak ste sa v určitom prostredí cítili zle, riešili ste to odchodom, alebo ste sa snažili to jednoducho pretrpieť? Počkali ste s rozhodnutím napríklad do konca tranzitu? Nechcem nejako radikálne riešiť situáciu, nakoľko z finančného hľadiska to nie je zlé, ale na druhej strane by som najradšej zmenila prostredie aj ľudí okolo seba.
Jardine
Jardine » Ailin | 12.9.2024 18:08
Napěťové tranzity Pluta (přes MC, severní uzel, Venuši, Mars, Ascendent, Jupiter, sebe sama, Lunu, Saturn a nyní Slunce) pro mě vždy znamenaly zásadní životní zvrat typu "odteď bude všechno jinak". Nejednalo se ale o zvrat náhlý, ale spíš o zdlouhavý proces, kde se postupně odhalovaly další a další vrstvy skutečnosti, obvykle pod velkým tlakem, protože já se neučím snadno a ochotně. Když jsem se snažila o nějaká rozhodnutí nebo změny předtím, než tranzit proběhl v úplnosti, většinou to nefungovalo, protože jsem pořád neměla všechny potřebné informace a "vhledy". Když se to všechno přehnalo, většinou se mnohé vyjasnilo a rozhodutí, která jsem učinila, byla dobrá.
suhail
suhail » Ailin | 13.9.2024 06:48
Pluto na transsaturny je generační působení. Pluto na osobní planety a osy, body, myslím působí extrémně silně transformacne. Říká se že pluto vše boří a staví na nových základech. Lepších pro nás.
Osobně považuji pluto za opravdu silně působící obzvláště na asc, mc nebo slunce luna venuše...... Ale bez ohledu na obtížnost bolest emoce v konečném dopadu dobrou proměnu....
suhail
suhail » Jardine | 13.9.2024 06:49
Ano viz můj příspěvek cítím vnímám to velmi podobně.
maryanne13
maryanne13 » Ailin | 16.9.2024 19:18
Ak som sa cítila v určitom prostredí veľmi zle / v pôvodnej rodine, v práci, zdravotne/ tak som sa snažila to riešiť si to cez terapie prácou s podvedomím, s emociami, s tieňom až po určitom čase som uvidela, uvedomila si čo v tom chcem ja, a ako to potrebujem ja. Potom som bola schopná urobiť rozhodnutie, postupne ďalšie a dalšie. U mňa to bude asi hlavne tranzitom Urána cez 6.dom, a teraz mi behá cez DSC a chirona, a bude sa mi tam ešte vracať. Aktuálne mám aj tranzit/opozíciu Pluta na natívne Slnko v kojnunkcii so Severným uzlom v Levovi, takže čo s čím a ako to fungovať v praxi uvidím.
fiohattu
fiohattu » Ailin | 17.9.2024 11:55
Tranzity Pluta vnímam veľmi okrajovo, teda možno niečo robí,
momentálne mi ide 2. domom v konj. s Nativ Jupiterom,
začala som to cítit ako potrebu zmeny bývania, rekonštrukcie...
teda najskor boli tieto pocity a potreby, a až potom som objavila
význam tejto konjukcie.

Možno nevnímam Pluto preto tak silne, že som zvyknutá :)))
nakoľko žijem s konj. s Venušou
tak som asi odolnejšia voči jeho vplyvu...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...