mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Tranzit neptuna 7 domem

neznámy
neznámy | 25.2.2014 14:00
Jak by se měl projevovat tento tranzit a na to aspekt neptun konj.DSC....
Má s tímto tranzitem někdo zkušenost....děkuji
neznámy
neznámy | 25.2.2014 14:11
Tento tranzit by mal ovplyvnovat "partnerstva" v zmysle nedorozumeni, iluzii, zmatenosti.. Mam tento tranzit teraz, ale lepsie budem tomu rozumiet a vidiet do toho, ze co sa vlastne dialo/deje asi az po skonceni tohoto tranzitu.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 25.2.2014 16:47
Mala som ho od roku 2002 a po retrogradite znova ešte v tom istom roku prešiel hrot 7. domu do 2010... takže asi od 16 rokov do 24. A čo mi to prinieslo vo vzťahoch? Keďže som v tom čase dospievala, veľmi som túžila mať vážny vzťah, zažila som pár krátkych lások, od ktorých som si veľa sľubovala, hoci v tom veku asi nikto nečaká, že raz z toho bude svadba. S odstupom všetkých tých rokov dozadu spomínam, že som bola strašne naivná a žila v ilúzii, že konečne mám lásku. Nakoniec som v tom čase až do roku 2008 prežila dlhoročný vzťah, ktorý skončil ako blesk z jasného neba nadvakrát. Ale stretla som vtedy aj môjho aktuálneho partnera. V porovaní s obdobím, kedy som stretla toho terajšieho už si nerobím ilúzie o večnej láske, že partner má v sebe viac, ako ukazuje, len ja to nevidím a podobne. Skrátka teraz už sa dívam, na mužov inak a nečakám, že sa dovtípia, že mi vidia do duše len preto, lebo sa im podarilo niekoľkokrát ma prekvapiť :P
A poďme na aspekty.. Sextil Saturn (vládca 6. domu), sextil Urán+MC (vládca 7. aj 8. domu) a kvadrát Venuša (vládca 4. domu) a sextil Bod šťastia.
Vzťahy som brala vážne, nakopak tie rodinné sa časom dokopali a po rozchode som sa naspäť zbližovala s mamou... všetko som hlboko prežívala, niektoré situácie vyzerali až tragicky a dnes som už rada, že to mám za sebou, aj keď v konečnom dosledku som cítila vtedy asi prvé najkrajšie časy vo vzťahu. Potom prišla karma a bolo po všetkom :D
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 25.2.2014 18:36
"aj keď v konečnom dosledku som cítila vtedy asi prvé najkrajšie časy vo vzťahu. Potom prišla karma a bolo po všetkom"
Tak toto toto obdobie dost vystihuje aj u mna. Tiez mam pocit vynimocne krasnych zazitkov, az rozmyslam, ci je to schopnostou niektorych muzov vytvarat tak krasne iluzie vo vztahu, alebo je to mnou, mojim vnimanim a tymto tranzitom. A tiez cakam, ze cela ta iluzia padne, snazim sa byt nohami pevne na zemi.
neznámy
neznámy | 25.2.2014 19:06
Rozmyslam nad touto vetou:
A tiez cakam, ze cela ta iluzia padne, snazim sa byt nohami pevne na zemi.

Ono ja napr. casto neviem co je iluzia a kedy som pevne nohami na zemi. Pevne nohami na zemi moze znamenat aj dogmatickost pre mna, ktora mi moze zvazovat ruky a moje vnimanie tym padom moze ovplyvnit vyvin dalsich veci. Nechapem, co znamena byt ukotveny sam v sebe, lebo kto som ja? Tym ze ocakavame, mozeme aj nepriamo ovplyvnovat ako sa co bude vyvijat. Ale to sme zase v emocnom svete a v jeho nedefinovatelnosti. Ak vychadzame z ludskych vztahov a svojho zranenia sbosobeneho tymito vztahmi, tak tie by nas mali naucit, ze to, co mame negativne, zo svojho detstva, vychovy, alebo inych vztahov, by sme mali obratit, cize by sme mali vratit cloveku, co nas zranoval to, co sme od neho ocakavali my. Tym sa nase primarne vztahy odcaruju a tym sa odcaruje aj zacarovany kruh nasich vztahov terajsich:)
dodo41
dodo41 | 25.2.2014 19:36
Rozisiel som sa po 5 rokoch s partnerkou. Ked na to tak spatne pozeram, dobre som spravil. Precitaj si Jehleho Transity planet - Tvurci astrologie pro pokrocile ;)
neznámy
neznámy | 26.2.2014 13:41
Děkuji za odpověď , budu ráda když dáš vědět po zkončení tranzitu:)
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 26.2.2014 13:44
Takže jsi to vnímala v začátku dobře, ale pak sis sundala růžové brýle a byla tvrdá realita.....
neznámy
neznámy | 26.2.2014 13:49
V Handovi jsem četla, že tranzit neptuna 7d může značit i nějaký "problém" s partnerem ve smyslu péče o něj.....
neznámy
neznámy » dodo41 | 26.2.2014 13:51
Děkuji za typ-FLOWER- toto je název jedné knihy,....., mám jen Handa a jeho tranzity 3,4,5 díl.
neznámy
neznámy | 26.2.2014 14:12
Dam vediet.:) Tiez mam ten pocit, ze trochu lietam v oblakoch a kedze v oblakoch sa este ziadnemu lietadlu zaparkovat nepodarilo, viem, ze budem musiet na zem.:D Bud sa clovek pri zemi drzi, abo sa snazi pristat bezpecne, abo bachne.:D A tiez viem, ze je to teraz trosku taka iluzia a pride realita. Proste Neptun akoby mi ukazoval nejake moje sny ohladom vztahov.
dodo41
neznámy
neznámy » dodo41 | 27.2.2014 14:57
Děkuji za stránky, pokusím se někde sehnat......:)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...