mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Rozchod a aspekty na slnko/luna

martinbd
martinbd | 15.5.2015 16:59
Ak by som chcel presne usudzovať, musel by som vidieť celý horoskop. U midpoitnov sa trigon neberie. Aj môj vzťah začal, keď Saturn bol na midpointe Slnko/Luna, vzťah bol síce veľmi hlboký, ale nakoniec vychladol a vyschol a rozpadol sa a bol dosť náročný, ťaživý, teda u mňa sa prejavila aj tá odvrátená stránka Saturna. Keď som mal konjukciu Saturna s Venušou, tak som zažíval síce hlbokú, ale nenaplnenú lásku. Samozrejme, môže to byť aj začiatok pevného, hlbokého vzťahu. Ale, ako som už napísal, na úsudok je potrebné preskúmať celý horoskop, v prvom rade radix a zvyšné astrologické vplyvy. Kažodopádne, vo všeobecnosti, Saturn prináša v pozitívnom zmysle hĺbku, stabilitu, stálosť, vernosť, v negatívnom, chlad, sucho, ťažobu, odcudzenie, prekážky.
neznámy
neznámy » martinbd | 15.5.2015 17:08
Děkuji za odpověď....tak asi se uvidí časem, zatím je to bez problémů,jsme spolu cca 2,5 roku...Ještě jsem zapomněla napsat že na midpointě S-L mám zároveň i Jupiter...a které aspekty se tedy u midpointů berou? Jen konj., opozice a kvadratura? Nebo i sextil?
martinbd
martinbd | 15.5.2015 17:57
násobky 45° takže aj seskvikvadratúra a polovičná kvadratúra. Takže ty máš Venušu a Jupitera na midpointe Slnko/Luna? Hmm, tak to už hej. :).
neznámy
neznámy » martinbd | 15.5.2015 18:15
Ano...bohužel ve štíru...ale to už je na jinou diskusi....
neznámy
neznámy | 12.6.2015 14:58
Ja som si teraz všimla, že mám v natíve Saturn v seskvikvadratúre s midpointom S/L, takisto ako Mars v opozícii na midpoint S/L . Takže teraz v novembri pri návrate Saturna bude bombardovaný aj môj midpoint. K tomu bombardovaniu sa v lete pridáva Urán s kvadratúrou jednak na Mars i na midpoint a pokračovať bude v apríli. No boh mi pomáhaj, aby som ja toto prežila.
Už solár mi načrtol, že toto bude riadne prelomový rok (neviem prečo, ale "hustý rok" mi napísať nešlo).
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...