mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Prečo astrológia (ne)funguje

gummibear
gummibear | 17.2.2023 19:40
Funguje astrológia alebo nie? Ste presvedčení, že funguje? Prečo áno, prečo nie?

Ja si myslím, že ak je nejaký dôvod, prečo by nemala fungovať, tak preto, že okrem pozitívnych vecí sa v nej dá nájsť aj veľa negatívneho - škodlivé aspekty, prinášajúce nešťastie, smrť, ôsmy dom, dvanásty dom aťď. Proste kopec zlých vecí, a človek si nerád pripúšťa to zlé. Radšej žiť v nevedomosti... A preto je astrológia paveda.
simetra
simetra » gummibear | 18.2.2023 05:31
Astro. funguje skvele, akurát je málo rovnako skvelých čitateľov tejto pavedy.
suhail
suhail » gummibear | 18.2.2023 09:46
Astrologie je nazývána královskou disciplínou, protože ji využívali od dávných dob i Králové.....
Vzhledem k tomu, od kdy jsou zaznamenány první zmínky poznatky o astrologii, je zřejmé její opodstatnění..... Často lidé nevěří a neduveruji tomu, čemu nerozumí a nechápou pozadí věci....
V mém případě jde o koníček celoživotní.... Za 30let mám pocit že čím víc studuji zkoumám, tím méně vím..... A tím více přichází uvědomění si toho, že ona zpochybnovana a odmítáná determinace osudu funguje.... A jednoduše a prostě nemáme ve svých rukou vše.... A často nezbývá jen sklonit hlavu a v pokoře přijmout ony negativní zkušenosti....
gummibear
gummibear » suhail | 18.2.2023 21:11
Tak idem sa teraz trochu vrhnúť viac do štúdia astrológie, mám pripravenú nejakú tú literatúru, zatiaľ z pozorovania sa mi zdá, že v astrológii je toho viac, čo súhlasí, ako toho, čo nesúhlasí. Niektoré veci vyzerajú byť veľmi presné.

Keby sa vyhlásilo, že astrológia funguje, ľudia by ju začali viac využívať, zneužívať vo svoj prospech, a tým veľmi pravdepodobne aj škodiť iným ľuďom. Mohlo by to byť veľmi nebezpečné.

Teraz, ako je vojna na Ukrajine, hovorí sa aj o možnom jadrovom útoku. Neviem, či to môže nejako súvisieť, ale pozerala som si aspekty výbuchu Černobyľu: https://www.astro.com/astro-databank/Accident:_Chernobyl_Explosion

a atómové bomby v Hirošime, Nagasaki: https://www.astro.com/astro-databank/Nuclear:_Atomic_bombing_of_Hiroshima

https://www.astro.com/astro-databank/Nuclear:_Second_Atom_Bomb

Čo je tam spoločné, vidím tam aspekty Slnka k Plutu (opozícia a konjunkcia, orb 1 stupeň, 3 a 6 stupňov), Mars konjunkcia Neptún pri Černobyľe, pri at. bombách Mars konjunkcia Urán, potom je tam Pluto na MC, Mars a Urán na MC, Saturn na MC, kvadrát od Neptúnu na Merkúr pri Černobyle, kvadrát Neptúnu na Venušu pri at. bombách.

Zdá sa, že tam hrá rolu hlavne Slnko-Pluto. Snáď nám nehrozí takýto nejaký podobný scenár od Putina.
gummibear
gummibear » gummibear | 18.2.2023 22:23
A ešte Neptún v prvom dome a Urán na hlavných osiach - AC a MC.
Ailin
Ailin » gummibear | 19.2.2023 09:17
Ja neviem, či funguje, som len pozorovateľ, učím sa, čítam... Baví ma to. Ak z poslednej doby mám uviesť príklad: V solári mi spadá od mojich narodenín slnko do ôsmeho domu (dom smrti, dedičstva, cudzích peňazí a sexu) a mám tam aj ascendent. Bola som tento týždeň už na treťom pohrebe dá sa povedať, že blízkej rodiny ( nie niekoho len známeho). Postupne mi zomreli: krstný otec, otec a teraz ujo. Čaká nás so súrodencami aj dedičské konanie určite v blízkej dobe, to tiež spadá do ôsmeho domu Každý nech sa rozhodne sám, či je to len náhoda.
gummibear
gummibear » gummibear | 19.2.2023 16:29
Takže na jadrový výbuch by mohlo stačiť:

- Slnko v aspekte na Pluto (konjukcia, opozícia, prípadne niečo iné negatívne, ako kvadrát napríklad)
- Neptún v prvom dome skvadrátovaný inou planétou
- Urán v konjunkcii s niektorou hlavnou osou (ako AC alebo MC)
- Mars v konjunkcii s nejakou schopnejšou planétou, ako Neptún alebo Urán
gummibear
gummibear » Ailin | 19.2.2023 17:06
No to je hrozné. 3 pohreby v jednom roku...

Je aj lunárny návrat, moc tomu nerozumiem ešte, musím si naštudovať... Neviem, či mám dobrý čas narodenia... Potrebujem zrektifikovať, ale stále neviem, ako...
Magnician
Magnician » gummibear | 20.2.2023 21:30
radšej nech to nefunguje-FLOWER-
gummibear
gummibear » gummibear | 23.2.2023 15:18
Tento svet nechce vidieť pravdu. Keď má človek v čase narodenia v horoskope veci naznačujúce chudobu, zlé vzťahy s okolím, choroby a podobne, tak je jasné, prečo astro nemôže fungovať.
gummibear
gummibear » gummibear | 23.2.2023 15:36
Jupiter kvadrát Urán - ešte ďalší spoločný znak v tých explóziách...
gummibear
gummibear » gummibear | 12.3.2023 00:46
Astrológia a dopravné nehody:

http://www.astrolot.cz/letopisy/78nehody.html
gummibear
gummibear » gummibear | 20.3.2023 19:21
Slnko - Pluto tesný aspekt
Neptún v prvom dome
Urán v tesnom aspekte na AC/MC

Skúste si zobrať hocijaké dva náhodne vybrané astro-charty z: https://www.astro.com/astro-databank/Main_Page, z kategórie Public Figures and mundane data a skúste takéto množstvo zhôd, takéhoto charakteru nájsť, len tak náhodne, ako slepé kura zrno. Ja si myslím, že nenájdete. A toto je podľa mňa jasný dôkaz, že astrológia funguje.
Jana1983
Jana1983 » gummibear | 30.4.2023 11:29
Ahoj vedela by si mi poradit co je v mojom horoskope take čo neovplyvnim dakujem
Ailime
Ailime » gummibear | 18.7.2023 10:20
Venujem sa štúdiu astrologie 30 rokov ako samouk, viem že nič neviem, no mne funguje v dobrom aj zlom...
Ailime
Ailime » suhail | 18.7.2023 10:22
-THUMBSUP-
arcano
arcano » gummibear | 20.7.2023 09:51
Tak ako je pozemský Matrix zdeformovanou a prekrútenou podobou úrovne Pána Duchov a prvotného Matrixu, tak aj zrodenie pozemskej duše je pokriveným odrazom stvorenia vyššej duše. Rodičia do určitej miery ovplyvňujú Znamenie zrodenej duše, ktoré je naviazané na dátum narodenia a teda nepriamo aj na dátum počatia. Znamenie duše je niečo ako alokácia astrologických nastavení; je to určenie, ako sa bude duša prejavovať v Matrixe z hľadiska pôsobenia vesmírnych, planetárnych, numerologických a iných vplyvov.
Astrologické nastavenia v systéme Matrixu sú však iné, ako ich ideálne éterické vzory, pretože sa vplyvom chaosu Apophisa pomenili; toto je príčinou toho, že astrologické vplyvy na ľudské životy, respektíve ich interpretácie, často nesedia so skutočnosťou a nedá sa na ne úplne spoľahnúť. Ale ako vodítko môžu byť niekedy užitočné aj také, aké sú.

https://aquarius21.blog/2022/11/18/zrodenie-pozemskej-duse/
Ailin
Ailin » arcano | 30.7.2023 06:20
Je pravda,že nežijeme v dokonalom svete. Ale je celkom dobré vedieť, hlavne v čase krízy, že aj to najhoršie obdobie raz pominie, a ak nám astrológia povie, ako dlho to bude trvať, človek si môže rozložiť sily, počkať, prípadne vo vhodnejšej chvíli konať.
Ailime
Ailime » Ailin | 30.7.2023 14:53
presne -FLOWER-
Magnician
Magnician » Ailin | 30.7.2023 20:36
ano
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...