mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Pluto domami..

neznámy
neznámy | 11.7.2014 17:58
-FLOWER- Byl to taky dramatický návrat do energií, před kterými jsem v 18ti odešla. A obsahovalo to množství absurdních prvků....
neznámy
neznámy | 11.7.2014 20:28
No, to já moc dobře vím, proto tam byl taky ten šklebící se smajl:D, už dávno jsem poznala, že opravdu platí "nikdy neříkej nikdy". Ono je to o tom, že i když člověk ty změny nechce, nečeká, stejně se jim neubrání...:)
neznámy
neznámy | 11.7.2014 20:33
Tomu rozumím a chápu, já taky před mnoha lety utekla z pod "lví tlapy" mé matky, abych byla volná a svobodná (Vodnář, no-LOL-) a spadla pod jho lva jiného (manžel):D. To byla taky docela absurdita (navíc jeho Saturn stojí na mém Slunku:D), ale jinak nám to docela klape-YES-
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 12.7.2014 00:50
No tak ak sa jedná o veci duchovné, nikdy neviem, čo mám čakať. :D Ja mám skôr pocit, že som sa priveľmi upla na kariéru, resp. zárobok, a nakoniec môže toto celé dopadnúť tak, že sa dám na rodinu... každopádne, niečo sa vo mne začalo, ale až časom prídem na to, čo sa naozaj zmení...
Dogi
Dogi | 12.7.2014 00:56
Mojmu partnerovi prechadza Pluto cez Asc. Je pod neskutocnym vnutornym tlakom. Tlaci ho to k zmene v pristupe k jeho telu (ma nadvahu a zanedbane zdravie z minulosti). Zle sa mu dycha a odrazu dostal strach ze ochorie a nieco sa mu stane a nebude sa moct postarat o mna a nasu cerstvo narodenu dceru. Predtym mu na nom nezalezalo. A odrazu citi, ze chce byt fajn a silny kvoli nam. Je v strese a horko tazko ostava v klude (a to je normalne kludas). Na zaciatku par krat vybuchol. Myslim ze ho to tlaci aj k transformacii osobnosti...pravdu povediac neviem ako to dopadne ale je to "rockenroll". Dufam, ze ked si tym prejde, bude to este stale ten "moj" chlap ;-).
Tak drzim palce :-).
neznámy
neznámy | 12.7.2014 01:39
No u mna je to niekedy tak, ze viem a aj tak.-ROFL- S tym Saturnom na Slnku to musi byt zaujimave.-LOL- Mne Saturn cez Slnko napr. pri tranzitoch az tak nevadi, lebo som mala dobry vztah s otcom. Pruser, ked prechadzal ascendent, Venusu, Mesiac.. celkovo tranzity na Mesiac su hroza. Som to prave skumala u rodicov a obaja maju Mesiac v 12. dome, jeden v kvadrature, druhy v opozicii na Saturn, a este aj ine chutovky. Tak som aspon v obraze, preco mam problem s Mesiacom. A ideal bol, ked mi Pluto tranzitovalo Venusu a na druhej strane mi Saturn prechadzal ascendent, prvy dom, Venusu, Mesiac, radost. Na druhu stranu mi pojde 17.1. o 17. Pluto na Slnko, aby sa mi este nesmiali zhora, ze mi tranzity na Slnko nevadia, ze teraz bud muuudra.:D Aspon z toho raka keby som ho vedela presunut. Mne vsetko dolezite zacina alebo sa stane 13. abo 17.-eho, co aj presne zodpoveda tomu, ze to nebude len tak (ne zrovna cisla, ktore davaju nieco zadarmo).
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 12.7.2014 01:47
To mi niekoho pripomina.-LOL- Kde mas severny a juzny uzol?
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 12.7.2014 01:49
Severný uzol v Baranovi 10. dom v konjunkcii so Slnkom v Býku... Južný uzol vo Váhach teda 4. dom...
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 12.7.2014 02:28
Som si myslela, ze osa 4/10 dom, tiez to mam tak.:) A desiaty dom mam tiez silny ako Ty, mam v nom Mars na MC. Kedze juzny mas vo stvrtom, mas pravdu, ze karieru a rodinny zivot budes musiet v zivote vyvazovat. Zvlast este ten rodinny, kedze vo Vahach.:) Ja mam opacne, severny vo stvrtom. Juzny je byk, severny skorpion. Zaujimave, ze moja mama ma tiez severny v 4. dome v skorpionovi, ved kde inde by ho mohla mat, jej mama skorpionka, manzel skorpion a ta tuto os moc nezvladla. Ja mam aspon sextil Mesiac so Slnkom v radixe, co mi dava schopnost vytvarat harmonicke a vyvazene vztahy s muzmi a celkovo pozitivny vztah k muzom. Ona nemala toto stistko, to preberam po tatinovej linii. Ale ze to v tomto ohlade pomaha, sa neda povedat, mozno keby bol severny v inom znameni.-LOL-
neznámy
neznámy | 12.7.2014 09:37
Vitaj v klube teda. :)
Ťažko sa mi rozpráva takto všeobecne. Určite u mňa cez vonkajšie okolnosti došlo k zmene mnohých, dovtedy pre mňa -bezdebaty- názorov a postojov. Keď sa tak aj zamýšľam a hľadám spojitosti práve s témami 9.domu, je tiež veľká pravda, že celý tranzit viac-menej u mňa vyvolával pochyby o tom, kam momentálne smerujem/duchovný,životný zmysel života/, čo som už veľmi dlho neriešila, lebo som mala svoju "pravú vieru" a plne som verila, že všetko je tak, ako má byť a idem správne (čo si už po tranzite rozhodne nemyslím) a rovnako sa dostalo do otázky mnoho rozhodnutí z minulosti, za ktorými som si dovtedy 100% stála... A teraz.. Nuž.
Čiže vlastne, áno, máš pravdu. :) Jedine, že sa všetko netýkalo len duchovných záležitostí. Ale ten tvoj opis "quinkunxovej palice"- asi tak by som niekoľko vecí teraz presne opísala.
Čo som si odniesla z tejto prvej várky tranzitu, bude asi jedno veľké "ale" a "čo ak". Síce sa mi teraz trošku uľavilo, no pod povrchom cítim ako vrie mnoho pocitov, s ktorými dôjde ku konfrontácii asi v ďalšom prechode.

Aké sú tvoje skúsenosti?

Inak, to ešte musím povedať- keď sa v priebehu tohto obdobia objavili nejako emočne vypäté situácie, vždy som si spomenula na tento svoj tranzit. Síce sa také situácie stávajú aj inokedy, tieto mali taký "iný nádych" a vždycky akoby po nich odumrela nejaká moja časť vo vnútri.
A zase moc kecám. -LOL-
neznámy
neznámy | 12.7.2014 14:13
Jo, tak to si mne s tím Saturnem na Lunu holka nepotěšila...-SAD-, zrovna včera jsem vytáhla z knihovničky tranzity od Roberta Handa - čeká mne hned v příštím roce v lednu opozice Saturna na Lunu a zdá se mi, že ten vliv už začínám pociťovat nyní.-NOOO- Nic milého a příjemného. Proto by mne zajímalo, jak jsi to vnímala ty u rodičů - ochlazení vztahu, studení "čumáci"? Klidně, pokud nechceš psát sem, prosím do SZ - budu ráda. Dík.
A já ti pak na oplátku můžu popsat, jak to vypadá, když partnerův Saturn stojí na tvém Slunku - to máš pocit, že jsi dostala v dospělosti náhradního "rodiče":D-LOL-), který ví, co je pro tebe nejlepší. Chápeš, jaké je to mučení pro trojnásobného svobodumilujícího Vodnáře?-NOOO-
neznámy
neznámy | 12.7.2014 15:21
no u mňa je to to isté, ale nie s 9. domom, ale so 7mim ;)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 12.7.2014 17:03
Ja to zas neviem tak prirovnať s rodičmi, lebo ani jeden nevie svoj čas narodenia. Moj otec je Váhy, mamka Škorpión, segra Rak :)
Povedala by som, že je to veľmi ťažký boj už teraz, práca a osobný život. Ja aj keď túžim po kariérnom raste, peknom zárobku a zásluhách, tiež som po pár rokoch zatúžila po voľnom čase a trávenie ho s rodinou, utužovaní vzťahov s nimi, trávenie času v prírode a cestovaním, či mojimi záľubami... Len tá práca mi to nejak nechce dovoliť :P
Ja mám Slnko opozícia Pluto, trigon Neptún trigon Bod šťastia... ale keď sa tak dívam, mámt am aj opozíciu na Dračí uzol, len nevie, čo je presnejšie.. či Pluto, či uzol.. lebo nie sú až tak tesne pri sebe. Slnko mám totiž už 1 stupen v Býku ale Pluto mám asi 6 stupňov Škorpióna...Dračí uzol je asi presnejší opozičný aspekt. Pána akoby som bojovala o moc s otcom, s mužmi všeobecne, a snažila sa prevziať moc aj nad mojou rodinou... zaujímavé :/
A pritom som tak príjemný, priateľský človek, ktorý iba túži mať autoritu a rešpekt :) Ktovie, ako tento boj zvládnem ja :D Ja mám prezmenu Lunu trigon Venuša :)
neznámy
neznámy | 16.7.2014 09:26
Hand pise pri tychto tranzitoch, ze nerobit v tom obdobi ziadne definitivne rozhodnutia ohladom citoveho zivota. Nepodriadit svoj citovy, emocionalny zivot uplne Saturnu. To su asi hlavne veci, na ktore si treba dat vtedy pozor. Ja mam Mesiac v druhom dome, tieto veci su pre mna dolezite, pokial si postavim hodnoty inde, zarabam si na problemy.
Ja od 18 nezijem s rodicmi, v tom smere sa nedialo nic, v tom obdobi som zila niekolko rokov v emiratoch.
S tym rodicom to moze byt dobre aj zle.:) Mojho tatina som vlastne ako rodica nikdy nevnimala, skor ako priatela alebo takeho dusevno-duchovneho partnera.
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 16.7.2014 09:32
To ma hned napadlo,ze juzny vo 4. vo Vahach, ze to si musela vyvazovat uz vo svojej primarnej rodine.-HEART--FLOWER- Zenske vlastnosti mas pekne a s tymi muzmi to bude zaujimave.:) Ja to mam opacne, rozvijat mam zensku stranku. To daaame.-LOL-
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...