mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

place pri filmoch ale naozaj je sebecky a chladny

ballin
ballin | 9.9.2012 00:34
co to ma znamenat ? co to naznacuje? dakujem -YES- ... ps: pretoze vela ludi sa vyziva vo filmoch a podobnych umleckych veciach ale realitu uz tak nelubia (keby sa len dali zahrat situacia v zivote tak ako vo filme pre tych ktory to nevedia inak)
neznámy
neznámy » ballin | 9.9.2012 10:03
protože umění pracuje s emocemi - viz antické drama, které formuje naše životy až dodneška. Pohlížíme na svůj život jako na příběh, který má předem danou strukturu dramatu, románu.

Zejména u filmu si uvědomujeme, že je to lidová zábava - podívaná, nejlepší biják je krvák nebo doják a ještě lepší je krvák kombinovaný s dojákem. Opravdu umělecké filmy jsou spíš výjimkou.
neznámy
neznámy » ballin | 9.9.2012 10:21
nepoznáš ich/jej/jeho horoskop/y náhodou? zrejme majú zablokované používanie citov v reálnom živote a filmy sú pre nich ako ventiláciou. pravdepodobne to bude niečo na štýl Luna - Saturn, kde je človek zraniteľný, v hĺbke duše zranený a vytvoril si mocnú fasádu hradby za ktorou skrýva svoju citlivú dušu. a možno si to ani sami neuvedomujú. napríklad pokojní a mierumilovní ľudia môžu počúvať drsnú hudbu, ktorou sa ventilujú. najskôr sa terapeuticky ventilujú ich temné stránky a skúsenosti uložené hlboko v nevedomí. možno podľa žánra by sa dal raz určiť druh traumy, akú človek prežil v dávnej minulosti (alebo aspoň ako jeden z určujúcich faktorov) a podľa toho nastaviť ďalšiu duševnú terapiu a prístup k človeku.
neznámy
neznámy » ballin | 9.9.2012 14:52
Zrovna nedávno jsem četla studie a příznaky psychopatů.Hodně jich mezi námi narostlo.Někteří mají takové tendence a vlastnosti, i když k jednoznačně pravým psychopatům by jsme je nezařadili.Hlavně mohou dobrými herci, takže odkoukávají ve filmech.V realitě jsou chladní a chybí jim empatie.To je také jedna s možností.:)
ballin
ballin | 9.9.2012 15:02
16.6.1975 21.00 ba
28.7.1971 6.00 ba
zeny :D
neznámy
neznámy » ballin | 9.9.2012 22:41
Ja mám lunu v kozorohovi v kvadrature na saturn,a pri filmoch neplačem..
neznámy
neznámy | 9.9.2012 23:19
Každý herec, každý divák.
neznámy
neznámy | 12.9.2012 21:32
Tiez mam Lunu v Koz., v opozicii na Saturn a normalne ma dojal k slzam dokument Putovanie tucniakov - hudba, dej - tucniaky ako hlavni statocni hrdinovia,...krasne -FLOWER-
neznámy
neznámy | 13.9.2012 00:11
Též mám Lunu v kozí rybě - v kon. se Saťákem,
a taktéž mne dojímá přežívání posledních zbytků nevyvražděné zvířeny,
v této nejméně příznivé době,
v přírodě.
neznámy
neznámy | 15.9.2012 21:05
Tak to by sa ti mozno pacilo aj Putovanie tucniakov, zamrznuta zem, tvrdy zivot a predsa aj v tych krutych podmienkach existuje nieco take mile, krasne,...novy zivot.
Druha strana mince "chladneho" Kozorozca je prave ten smiech a cierny humor, ktory sa nevyskytuje asi casto, ale ked, tak sa idu popucit vsetci naokolo. Pred par dnami, uz dost unavena, na ceste domov (autom), tam, kam lisky davaju dobru noc, ma chytil totalny smiech, ked som uvidela, ze v nasej obci nam nesvietia ani len lampy...taka posledna kvapka k uvedomeniu si absurdnosti trapenia sa nad blbostami. Neviem, ci je to akysi zachranny system proti zblbnutiu...? -LOL-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...