mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

partnerský horoskop aspekty (muž) mars a pluto v Panne, saturn v rybach kvadratúra na (zena) Venuša v Blížencoch

neznámy
neznámy | 19.1.2015 20:56
partnerský horoskop aspekty (muž) mars a pluto v Panne, saturn v rybach kvadratúra na (zena) Venuša v Blížencoch čo si o tom myslite? ďakujem za informácie :)
neznámy
neznámy | 19.1.2015 21:03
uffff, dost narocne konstelacie....hlavne pre zenu. len velmi tazko dokaze ten muz naplnil jej ideal lasky, ci vztahu, ktory ma v sebe zafixovany (ak ovsem nemaju v synastrii nejake ine odlahcujuce konstelacie hlavne medzi slnko, lunou, venusou ci osou asc/desc). v tom vztahu sa moze vyskytnut ziarlivost, sexualne problemy, ci citovy chlad, ci nedovera alebo odstup hlavne zo strany chlapa...
ale ako vravim, velmi zalezi aj od zvysku partnerskeho horoskopu...
neznámy
neznámy | 19.1.2015 21:08
to je celkom pravda muz je hlavne v intimnich sferach nasilny ma jine prejavy nez su zaduce :) a ziarlivost je take ...tak moc dakujem prilozila bych obrazok horoskopu ale asi to sem nejde som tu nova :)
neznámy
neznámy | 19.1.2015 21:11
hej obrazky stranka nevykresluje, len jedine ak by si si ho niekde nahrala a potom dala sem... ale poskytni data pre zaujimavost...a ak sa bojis ze by ta odhalil, tak mozes aj vo forme: pozicia: slnka, jupitera, pluta, ascendentu....a suradnice miesta narodenia... ludia, co sa venuju astrologii, dokazu z tychto udajov zostrojit horoskop...:)
neznámy
neznámy | 19.1.2015 21:18
zena slunce a merkur v byku,jupiter beran,mars ryby,ascendet panna ,mesic kozoroh,saturn rak,neptun strelec pluto vahy.Muz: slunce venuse netpun merkur ve štiru,jupiter ve lvu,ascendent lev,saturn ryby,mesic vodnar,mars uran pluto panna.Mesto Praha 50°5s. š., 14°25 je tam vzajemny aspekt sextil mesic na neptun ale to je asi malo :):D
neznámy
neznámy
neznámy | 19.1.2015 21:30
nie nie:) z toho si astrolog kolecka nezhotovi... udaje musia byt v takejto forme:
slnko - 13°14´ strelca, jupiter 07°45´ leva, pluto 26°01´ panny, asc 1°13´ vah... a podobne...udaje sa pisu na minutu presne, sekundy netreba;)
neznámy
neznámy | 19.1.2015 21:31
no ja nahrala partnersky horoskop na odkaze :):)
neznámy
neznámy | 19.1.2015 21:35
tam je tusim aj mars/pluto muza opozicia na mars zeny... plus kvader luny muza na slnko zeny.... velmi tazka synastria...astrolog sa tam pomaly nema coho "chytit"...
neznámy
neznámy | 19.1.2015 21:37
no je to zvlastni nejak se od sebe nejde otrhnut i kdyz nedorozumneni jsou jakoby to bylo nejake spojeni osudove nebo co :)-WINKIE-
neznámy
neznámy | 19.1.2015 21:40
Nema muz aspon o desat rokov viac?

Pluto v panne je myslim generacia 50nikov.
Moja draha, co takto radsej seriozne prebrat svoj koncept partnera?
neznámy
neznámy | 19.1.2015 21:41
podla mna to je preto, lebo mas marsa v 7.dome a descendent v rybach... mars miluje v partnerstvach aktivitu, vasen, drive... a ked mate taku synastriu, tak vsetko toto vo vztahu sa urcite vyskytuje...aj ked casto v podobe ziarlivosti, konfliktov a nedorozumeni, ale aj nasledneho udobrovania:)
neznámy
neznámy | 20.1.2015 09:48
mozes sa spytat, ten zaklad pre astrologa sa odvija od presnej minuty narodenia, vsak? dakujem za odpoved
ps: ak nema dotycny novorodenecku spravu v kartoteke, je mozne ju niekde zohnat ?
neznámy
neznámy | 20.1.2015 09:56
ano, od presnej minuty a miesta narodenia... no neviem, ale viem ze porodnica, kde sa dotycny narodil, by mala mat zaznamy...ale aj to je obmedzene... takto som zohnal par casov narodenie, ked som mal znamu v nemocnici...ale iba mladsie rocniky...ak som chcel starsie, napriklad mojho otca, tak tam uz take zaznamy neboli... cize ten clovek ma smolu, ak ovsem nie je sam velmi dobry astrolog, lebo podla mna dobry astrolog dokaze vypatrat casom aj svoj cas narodenia...ak by to vsak robil niekomu cudziemu (tam treba poznat aspon priblizny cas vo formate "v noci", "nad ranom", "do obeda", "vecer"), tak tam to je uz dost pochybnej kvality...
neznámy
neznámy | 20.1.2015 10:11
Ahoj...skúsim k tomu troška,lebo nieco z toho čo opisuje sa týka aj mňa,či už v native alebo synastrii.
Je tam toho dost :-)
Takže venuša v blízencoch/ tiež mám tu cest,dokonca aj v desiatom dome,preto viem ako sa asi citis/kvadratovana plutom/moc a saturnom/obmedzenie...tak to je dosť ťažký aspekt v synastrii.Partner má v native saturn v opozícii na mars/zbabelec...nerieši to verbálnym útokom na tvoju osobu,či dokonca fyzickým?
Jeho pluto s marsom je v blízkosti tvojho ascendentu, tento aspekt môžeš hlavne ty vnímať akože ma partner nad tebou nejakú moc...nemožnosť odtrhnúť sa od neho z tvojej strany.
neznámy
neznámy | 20.1.2015 10:21
V jednom nenaplnenom vztahu som mala tesnu kvadraturu môjho Saturnu na partnerovu Venusu a zaroven moju Venusu v konjunkcii s partnerovym Saturnom. Prejavovalo sa to asi ako neschopnost prejavit city voci partnerovi navonok a to obojstranne a zaroven velka tuzba ich prejavit. Boli tam nejake nevypovedane hranice medzi nami, co sa tyka prejavovania citov a dost som tym trpela. No lenze musim poznamenat, ze ten muz bol zadany, takze to bolo zrejme aj tym, ale to nic nemeni na tom, ze v synastrii je kvadratura medzi Venusou a Saturnom a tiez aj takato konjunkcia, tazko zvladnutelna.
neznámy
neznámy | 20.1.2015 10:36
no v intimne sfere ma rad nasilie jako ze nadavky fackovani proste asi delat bolest zene asi ho to vzrusuje nevim atd nic pre mna a na tohle moc nejsem -SAD- jinak zatim moc neutoci ale co ja viem co sa v nom skryva pravda je ze kdyz se rozhodnu ze uz me to nebavi-vztah tak dela vse proto aby to neskoncilo az som prekvapena me taky necim zaujima i tak ale vim ze to zrejme buducnost nema :)-NOOO-
neznámy
neznámy | 20.1.2015 10:38
to je pravda taky s temi city to neni ruzove vlastne o nich ani nemluvime spis piseme nejak to nejde jako nejaky blok i kdyz ja o nich moc nemluvim nikdy ani s jinymi :):D to uz musi byt :)
neznámy
neznámy | 20.1.2015 11:56
Môžem sa ta opýtať čo znamena ta značka v podobe snehovej vlocky? Žeby vertex?
neznámy
neznámy | 20.1.2015 11:59
ano antivertex vertex a antivertex mam konjunkci na jeho ascendent :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...