mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

mam poskodene Pluto?

neznámy
neznámy | 3.1.2015 12:21
Exaltace a pády zpracoval Cyril Fagan v knihách Kořeny Astrologie a Zodiacs Old and New
neznámy
neznámy | 3.1.2015 21:45
Tak existujú aj iné teórie, pri prvej je Pluto povýšené v Levovi, padlé vo Vodnárovi a pri druhej povýšené v Rakovi a padlé v Kozorožcovi. Ale každé postavenie tej-ktorej planéty môže mať pozitívny ako aj negatívny charakter, v závislosti od aspektov, ktoré ako ty sama tvrdíš sú pozitívne, takže z tohto hľadiska by nemal byť žiadny problém.
neznámy
neznámy | 4.1.2015 12:04
ja myslím, že pluto kašle na zákony pádu a povýšenia, a vôbec kašle na všetky pravidlá a zákony. on si určuje vlastné ;)
neznámy
neznámy | 4.1.2015 12:36
Asi nieco na tom bude pretoze aj ked ma moje pluto v radixe len pozitivne aspekty, napatovy tranzit pluta na pluto mi dal riadne zabrat. No neznicil ma hehe, prave naopak, vysla som z toho vnutorne silnejsia.:)
neznámy
neznámy | 4.1.2015 12:42
Mám pluto taky v dobrých aspektech, ale v 7d-ROLL- a to je někdy síla........
neznámy
neznámy | 5.1.2015 15:57
myslím, že na suchého Saturna aby nevyschol je merkúr nula. podľa mňa je božský Neptún to pravé orechové na zavlaženie ;)

https://www.youtube.com/watch?v=79X3J9xnA1U
neznámy
neznámy | 5.1.2015 17:32
Alkohol dehydratuje-ROLL-
neznámy
neznámy | 5.1.2015 18:35
tak predsa. Vzdialenejsia planeta viac ovplyvnuje blizsiu ako naopak. Nie som horoskopovy profesional ale Vsimam si to aj zo svojho zivota.
neznámy
neznámy | 5.1.2015 18:36
tak predsa. Vzdialenejsia planeta viac ovplyvnuje blizsiu ako naopak. Nie som horoskopovy profesional ale Vsimam si to aj zo svojho zivota.
neznámy
neznámy | 5.1.2015 19:58
Neptun - Saturn je vynikající dvojhra také - tady jde o tvarování formování idejí, vizí a utopií.

Můžeme sledovat na vývoji spásného komunistického učení na konjunkcích Saturna s Neptunem:

1846 - počátky organizovaného komunistického hnutí (Komunistický manifest vyšel 1848)

1882 vzestup komunistického hnutí v Rusku (ještě v prosinci roce 1847, kdy Marx a Engels psali KM se nic takového v Rusku neznalo). Slavné 2. ruské vydání Komunistického manifestu, v jehož předmluvě se zmiňuje změna situace v Rusku.

1917 bolševická revoluce

1952/3 smrt Stalina (u nás také Gottwalda) konec bolševické éry - začíná fáze revizionismu

1989 pád (komunismu) socialismu ve východní Evropě a v Rusku
neznámy
neznámy | 5.1.2015 20:05
s čím súvisí tá konjunkcia? čo bola tá utópia? socializmus, alebo kapitalizmus. v králikárňach už nemáme čo žrať čo robí dnes kapitalizmus?:

https://www.youtube.com/watch?v=K9odx2Hlvdo
neznámy
neznámy | 5.1.2015 20:25
teraz je otázka, či saturn bol ten čo ukázal realitu vytriezvením zo sna, ideálov a ilúzie, že sme vyzretá spoločnosť, alebo naopak, neptún rozpustil pevne stanovené pravidlá štátu a systém...... (??)
neznámy
neznámy | 5.1.2015 20:29
toto kopirujem z diskusie o rakovine a vplyvoch neptuna, kedze myslim, ze to patri sem:

"bola tu diskusia o poškodenom plute, neviem aký máš na to názor ty, ale zo skúsenosti ako to vnímam aj prakticky, tak planéty ako saturn, urán, neptún, pluto, cheiron sa poškodiť samé o sebe nedajú. ak zobereš všetky ostatné planéty do úvahy okrem týchto, tak tie zase nikdy nepredstavujú také "poškodenie" ak sú medzi sebou napäťovo aspektované. to čo by sme mohli naozaj považovať za poškodenie je ak sú osobné planétky a osy v napätí s transaturnskymi planétami. neptún môže byť poškodený akoukoľvek silnou planétou, každá silná planéta je pomalá - generačná a tým pádom takýto aspekt nie je osobná "pohroma", ale kolektívna kvalita"


jaaaaaj ako takto mozes hovorit....ze ta jazyk neboli:D k tomu (ne)poskodeniu neosobnych planet neosobnymi... sice su to generacne vplyvy, ale kazdy ich preziva rozdielne...dam priklad...uz neraz sme sa bavili o konstelacii saturn kvadrat neptun, ktoru mas jak ty v radixe, tak aj ja, kedze sme z rovnakej generacie...a podla mna my sme ukazkovymi pripadmi, ze ako rozdielne tato konstelacia moze posobit a ze kto koho "poskodzuje". u teba je to tak, ze mas silnejsi neptun a tak "utlaca" saturna...u mna to je naopak...cize evidentne "poskodenie", ci inak povedene ovplyvnovanie moze fungovat jak z jednej, tak aj z druhej strany... vacsionu to byva tak, ze jedna planeta ma navrch nad druhou...avsak idealom je, aby to ovplyvnovanie bolo v rovnovahe... -PUH-
neznámy
neznámy | 5.1.2015 20:29
utopie je vždycky inspirativní

na myšlence komunismu není nic špatného, ale jeho politická praxe byla příšerná.

Poslední fáze od opozice 1971 do konjunkce 1989 je u nás totální úpadek, normalizátoři vyhodili z KSČ jednu třetinu členů, většinou lidi, kteří něco uměli a kterým to myslelo, zůstali jen kariéristi a ovce poslušné. Ti pak socialismus přivedli do toho totálního rozpadu, jejímž symbolem je Jakeš.

Kapitalismus nijak nehájím, jsem v podstatě levicový astrolog.
neznámy
neznámy | 5.1.2015 20:45
nuž, bolí ma aj jazyk trošku:D, ale ... 2 veci... nie je poškodenie ako poškodenie. saturn-neptun alebo naopak, ak tam k niečomu dôjde, bude to vždy na kolektívnej úrovni a poškodenie sa prejaví keď sa napríklad konkrétne kvadrát saturn neptún v mojom prípade dotkne MC (saturnom hajzlom). samotná kvadratúra sa vždy nejak stvárni cez domy, ale nikdy to nebude nič dramatické a budú to mať všetci do jedného v horoskope minimálne dva ročníky. toľko o samotnom poškodení kolektívnej planéty kolektívnou

a druhá vec, poškodenie kolektívnej planéty osobnou som ešte nezažil ani teoreticky.

vzájomné ovplyvňovanie sa dá pozorovať aj keď možno niekedy len čiastočne medzi kolektívnymi navzájom a medzi osobnými navzájom. myslím, že medzi tými "najosobnešími" je to vyrovnanejšie
neznámy
neznámy | 5.1.2015 21:38
já nerad používám termín jako je "poškození"

na stejný impulz mohou různí lidé reagovat různě
neznámy
neznámy | 5.1.2015 22:39
neznámy
neznámy | 6.1.2015 00:02
Já myslím že osobní planety svým způsobem ty kolektivní také mohou poškozovat x)) (to bude asi tím že mi ten hajzol Neptun sedl skoro na asc x) )
Neboli nenechat ji projevit ve své podstatě
Stačí se na ně podívat třeba jako na vyšší a nižší "já"
Nebo když je evidentní že každá planeta má jiné cíle a ta druhá z nich je silnější
neznámy
neznámy | 6.1.2015 00:24
Saturn spolu s Jupiterem jsou považovány za společenské planety, což není úplně přesné. Spíš by se dalo říci, že k jejich interpretaci přistupujeme z společensko-kulturního pohledu, s ohledem na tyto vazby. Ale i Saturn a Jupiter zasahují individuální vrstvy, i ty pro mne transpersonální., i ty biologické. Je to otázka východiska interpretace a jejího opakovaného kroužení. Pokud zasahuje tranzitem osy nativity, pak je ten tlak na individuální vrstvu jasnější, pokud tranzituje transsaturny, pak je to způsob jakým se jedinec skrze kolektivní vzorce snaží vyrovnávat s nabídkou zapojení do většího celku, pokud ovšem už ty kolektivní vzorce nemá nějak inovovány.

Omlouvám se složitýé vyjadřování, hledám přesné formulace.
neznámy
neznámy | 6.1.2015 01:07
ale stále mi nikto na praktickom príklad neobjasnil ako môže osobná planétka poškodiť transpersonálnu, inak tiež povedané božskú planétu. ty si zase písala len o tom že keď ti hajzl neptun sadol na ascendent. nemyslím si, že by ti ascendent poškodil neptúna. v astrologickom jazyku mi to pripadá ako totálna skomolenina, alebo "gramatická havária".
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...