mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

lilith na severnom mesacnom uzli a chiron na juznom mesacnom uzli v synastrii

neznámy
neznámy | 16.6.2013 19:41
Vie niekto poradit co moze znamenat chiron zeny na juznom mesacnom uzli muza a taktiez jej lilith na severnom uzli muza. Vopred dakujem.
neznámy
neznámy | 16.6.2013 21:33
tak na tuto otazku fakt neviem odpovedat...uz len samotne aspekty planet k tymto bodom su pre vyklad dost tazkym orieskom a nieto este tieto body v aspektoch navzajom....kazdopadne to urcite nebudu nijake klucove informacie o vztahu...tie skor hladaj vo vzajomnych aspektoch planet, pripadne hlavnych osi (ascedent, descenent) alebo inych vztahov (napr. midpointy) medzi tymito prvkami;)
neznámy
neznámy | 18.6.2013 02:22
Dakujem rudi za odpoved, ja som totiz citala na zahranicnych web strankach, ze konjunkcie s uzlami v synastrii maju karmicky vyznam a popri zakladnych aspektoch planet madzi dvoma ludmi dokazu vela napovedat o vztahu, tak som chcela dake info na to ale aj tak diky za tvoju radu ;)
neznámy
neznámy | 18.6.2013 07:48
EvickaTrueLove, aj ja som dost o tom citala. Vela astrologov v partnerskych horoskopoch, zvlast tych, co sa zaoberaju karmickou astrologiou prikladaju uzlom praveze velky vyznam. Oni totiz maju velky vyznam aj v zivote jednotlivca, napovedaju o jeho smerovani, odkial a kam dusa smeruje. Planety v aspektoch na juzny uzol partnera vraj mavaju casto manzelia, na severny milenci. Kombinacia s juznym napoveda o vztahu z minulosti (minulych zivotov), so severnym naznacuje vztah do buducnosti. Spominaju casto planety Slnko, Mesiac, Venusu. Ja sama mam s jednym chalanom svoj severny uzol tam, kde on Slnko, je to v znameni skorpiona vo 4. dome a on ma navyse tesne aj Venusu pri mojom severnom uzle. Ale Lilith myslim na severnom uzle moze byt tiez vyznamna a silna. Sama mam Lilith v 8. dome v rybach a tiez by som to nepovazovala vobec za bezvyznamny aspekt, poniektori astrologovoa Lilith neprikladaju velky vyznam, ini ano. A este k tym planetam v aspektoch na juzny a severny uzol. Sama sa venujem automatickej kresbe a ked kreslim partnersky aurogram, tak som si vsimla, ze aj aurogram vztahu mi kresli ako vztah z minulosti u lidi co maju aspekty s juznymi uzlami a ako vztah do buducnosti u ludi, co maju aspekty so severnymi uzlami.
neznámy
neznámy | 18.6.2013 14:05
ano, je to mozne, ze maju nejaky "karmicky" vyznam, a ak nejaka reinkarnacia vobec existuje, tak podla mna vsetky vztahy su tym padom "karmicke":) ci uz s lunarnymi alebo bez lunarnych uzlov. a na zahranicnych strankach pisu o spojeni lunarnych uzlov s nejakou osobnou planetou (najcastejsie slnko, luna, ci venusa)...
totiz problem je ten, ze "body" nijaku energiu nevysielaju, ale iba prijimaju...energiu dokazu produkovat iba planety, archetypy....preto takmer nikde nenajdes vyklad aspektov trebars lilith k ascendentu alebo lunarnych uzlov k lilith...alebo planetarne obrazce pocitaju len s planetami...takze nejaky vyznam tieto prvky mozu mat, ale len v aspekte k planetam, nie k dalsim astrologickym bodom;)
neznámy
neznámy | 23.6.2013 04:40
Dakujem za zaujimavu odpoved Synthia. Inac v tvojej synastrii s tym chalanom s tvojim uzlom to vyzera zaujimavo. Vraj clovek, ktoreho slnko sa dotyka tvojho severneho uzla ti moze pomoct s tvojou osobnou evoluciou ak sa ty na to citis pripravena. Ak nie tak sa vraj v jeho pritomnosti mozes citit nelahko a taktiez ta venusa vraj je akousi predpripravou na vztah v dalsom zivote ale ak su tam samozrejme ine vzajomne aspekty tak sa vztah moze rozvynut uz v terajsom zivote. Neviem co je na tom pravda kedze osobnu skusenost s tym nemam. Co sa tyka tej Lilith tak sa mi podarilo docitat, ze v synastrii ak sa zenin Lilith dotyka muzovho severneho uzla tak ten muz vraj dokaze vyhodit svoje 30 rocne manzelstvo von oknom kvoli zene s tym lilithom, kedze Lilith ma vraj okrem ineho aj povest rozbijacky manzelstva, zvodkyne a casto pouziva svoju zensku moc na to aby dosiahla co chce ak sa jej Lilith nachadza v skorpionovi... a to bohuzial musim potvrdit, ze je pravda...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...