mesiac
Štvrtok, 9.5.2024
Meniny má Roland

Astrológia a horoskopy - 

Konjunkcia

neznámy
neznámy | 24.3.2014 15:12
Mám blízkeho človeka ktorému sa stal pri tranzite Saturna konj. Mars (v 6.dome) dosť škaredý úraz v práci, kvôli ktorému pobudol v nemocnici a potom aj o tú prácu prišiel, keďže bol neschopný pracovať pár mesiacov. (Jeho nehoda sa odzrkadlila aj v mojom horoskope: tranzit Uran konj. Mesiac v 12.dome).

Takže samé nepríjemné veci sa mu stali (na prvý pohľad), no potom po čase, po vynútenej izolácii od spoločnosti kvôli liečeniu a vynútenej dobe bez práce, len na sociálnych dávkach, práve vďaka tomu bol potom nútený uvedomiť si a vidieť jasnejšie, kto z jeho okolia za takejto situácie ostal stáť pri ňom, ktorí z priateľov mali oňho záujem aj keď nemohol chodiť von zabávať sa, koľko z toho čo predtým robil alebo na čom mu predtým záležalo, do čoho dával peniaze, apod. koľko z toho bolo vlastne nepodstatného, a v konečnom dôsledku si uvedomil že tá práca vlastne ani nebola preňho a nebol tam šťastný, hoci sám by sa nikdy nebol odhodlal zanechať ju.

Pripadá mi to, že niekedy sa nám musia prihodiť zlé veci, aby sme sa prebudili a uvedomili si, že sme sa vybrali zlou cestou.
neznámy
neznámy | 24.3.2014 18:55
Keď som sa ja vrátila späť v čase najväčších zmien v mojom živote, hneď mi udrela do očí konjunkcia Severného uzla s mojimi planétami. Keď som spoznala svojho priateľa, mala som Severné uzly v konjunkcii v 8. dome. Keď som nastupovala do zamestnania, mala som Severný uzol v konjunkcii s Jupiterom v 6. dome. Keď som prechádzala ťažkým "myšlienkovým" obdobím, keď som nevedela či doprava alebo doľava alebo rovno, tak som mala Severný uzol v konjunkcii s IC a Neptúnom a keď som sa sťahovala k priateľovi, tak som mala Severný uzol v konjunkcii s Plutom a on mal vo svojom horoskope Severný uzol v konjunkcii s Uránom. Preto by ma aj zaujímalo, že o čom ten Severný uzol vlastne je. A takisto si dosť živo pamätám na konjunkciu tranzitného Saturna na Pluto, ktorý mi cez Pluto prešiel trikrát a tiež to bolo dosť drsné obdobie, ktoré však dostalo okolnosti do normálu.
Okrem konjunkcií vnímam ešte aj opozície. Sextily a trigony absolútne nevnímam, to je asi to obdobie, kedy si vydýchnem...
neznámy
neznámy | 24.3.2014 19:10
Severný uzol môže znamenať tvoju karmu, minulé životy. Nejaký dlh, alebo vec, ktorú si musíš prežiť ešte raz, poprípade v tomto živote zmeniť, aby sa ti už neopakovala.
Nie som si ale veľmi istá.
neznámy
neznámy | 24.3.2014 19:22
Tiež som čítala niečo o tej karme, ale nikde nie je nič konkrétne. Všetko mi príde ako samé dohady. Ale ak je to naozaj tak, tak to si toho musím riadne veľa prežiť, poprípade zmeniť. Ale zaujímavé je na tom to, že vnímam záležitosti môjho života ako zvláštne, nie veľmi bežné. Ako viem, ktorú záležitosť mi treba ešte raz zažiť a ktorú zmeniť? čo keď by som zmenila práve tú situáciu, ktorú by som si mala odžiť? a sme na začiatku. Keďže aj priateľ mal konjunkciu SU v tej dobe ako ja, tak asi si niečo máme znova spolu prežiť... Ktovie čo to bude.
Ak by tu bol nejaký odborník na karmickú astrológiu, tak s radosťou poskytnem údaje. -YES-
neznámy
neznámy | 24.3.2014 20:02
Opozícia mi dáva možnosť rozhodnúť sa a preto mám možnosť,akou cestou pôjdem...zato kvadratúra uderí a ja len zachraňujem samu seba...
Sextil nevnímam vôbec a konjukcia sa mi zdá byť nemastná-neslaná-COOL-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...