mesiac
Streda, 8.5.2024
Meniny má Ingrida

Astrológia a horoskopy - 

Dárky podle horoskopu

neznámy
neznámy | 4.3.2014 13:28
Našla jsem stránky, snad první kde kozorohům necpou praktické dary. :-D Jak to sedí na ostatní?

http://jakvybratdarek.webnode.cz/darky-podle-horoskopu/
neznámy
neznámy | 4.3.2014 14:15
U Ryby to na mě docela sedí. Nejvíc jde o to, že nás ten druhý vnímá. :)
huŽvak
huŽvak | 4.3.2014 15:39
Osobne sviatky absolútne nemusím, beriem ich skôr ako všedné dni. Darmi ma však nikto nikdy neurazí, no od nikoho nevyžadujem aby mi niečo kupoval, väčšinou si všetko kupujem sám a na koníčky teda viem vyhodiť pekné peniaze. -WALL- Nikto predsa presne nevie, čo taký rak presne chce -LOL-:D. Inak prepych mať nemusím, len to podstatné.
neznámy
neznámy | 4.3.2014 16:03
Pri levoch všade preháňajú, aj tu -COOL-
neznámy
neznámy | 4.3.2014 16:58
Zato pannám ich tam napchali ... totálne neznášam "praktické" darčeky!-WALL-
neznámy
neznámy | 4.3.2014 18:35
popis kozoroha je dobrý,ale bláznivý darček by ma nepotešil.........skôr praktický a nech je kvalitný ak by som mohla prosiť-BYE-
neznámy
neznámy | 4.3.2014 20:11
Nápodobně...jsem Panna a darovat mi někdo praktický domácí spotřebič nebo věc do kuchyně, tak by mě vskutku nepotěšil -WINKIE-

Miluju květiny, kamínky, občas naprosto nepraktické sošky andělů, šátky a šály, obrázky,čokoládu, barvičky......-FLOWER- a dokáže mě potěšit i úplná maličkost, když vím, že mi ji dal člověk ze srdce.
neznámy
neznámy | 4.3.2014 20:12
Ale dost možná je to tím, že mám mnoho planet ve Váhách vč.Asc.....tedy možná spíš ten estét....kdo ví. Až potkám ryzí Pannu, zeptám se jí :-)
neznámy
neznámy | 4.3.2014 21:42
A aké darčeky znášaš? :)
neznámy
neznámy | 4.3.2014 22:04
ano, ano, darceky z ciest milujem, i ked kto vlastne nie? -PUH-

a aby mal darcek nejaky pribeh je tiez cenne, mam rada napr. veci z druhej ruky, takze ak by mi niekto doniesol napr. nejaky bytovy doplnok, ktory nasiel lezat pri smetiakoch, potesilo by ma to, som taky zachranar starych veci, alebo stare knihy, kludne nieco co dotycna osoba nekupovala ale mala to doma a uz to nepouzivala a nechcela aby to len tak lezalo na polici a mala dojem, ze by som to vedela zuzitkovat, nech je to odraz nejakej spomienky na mna a co sa zvykne pisat o baranoch, ze maju radi zbrane tak to plati...nie, ze by som mala doma zbierku a bola by som odbornik ale zbrane ma pritahuju, takze aj noz by ma potesil, s vrhacim by som mohla trenovat niekde v prirode a ak by mi to neslo, aspon by som sa nim kochala-PUH-
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 4.3.2014 22:15
Áno sedí, mám prevažne rada praktické dary, ale nepohrdnem ani niečím čo si dám do poličky, ak to tam pasuje, ale hlavne má ma to vystihovať. Z ciesť si rada nosím suveníry sama, neobľubujem magnetky a kľúčenky. Ale ak mi niekto daruje top, šperk, pozve na ma pohár vína, fotka v rámčeku, výlet, darček v podobe nejakej služby - masáž, pobyt, kurz, kniha... skrátka som na hodnotné veci, na zážitky, a úplne najviac ma poteší, ak si dá niekto námahu vydumať, čo mám rada :)
neznámy
neznámy | 5.3.2014 06:42
Hmmm, najradšej si ich vyberám sama, lebo ma musia osloviť ... ale nevadí mi, keď dostanem kvet v črepníku, tiež mám rada kamene - taký horský kryštáľ, ametrín, citrín, fluorit .. hlavne, aby boli neopracované :D - to je niečo pre mňa :) ale aj fajn knihy a tak ... :)
Ty sa pochváľ, čo rada dostávaš ty?:)
neznámy
neznámy | 5.3.2014 06:46
ja zas sošky a také drobnosti moc nemusím, lebo ma nejako neoslovujú, ale na obrazy, farbičky a netradičnú čokoládu či nejaký sypaný a kvalitný čaj občas
som :D - a hlavne - presne, ako hovoríš-FLOWER- - vzácne je všetko, čo človek dostane od srdca:)
neznámy
neznámy | 5.3.2014 07:24
Tiez som Slnko aj Venusa Panna. Netuzim po domacom spotrebici, lebo taketo veci si chcem vyberat SAMA;). Takisto sperky, knihy a dalsie veci. Neznasam ked mi niekto nieco kupi a potom so s tym? Nedokazem nosit alebo pouzivat veci, ktore sa mi nepacia. Ani z ucty k cloveku, ktory mi to daroval. Ja osobne preferujem skor napr. zaplateny kupon na nakup knihy al. do kozmetickeho salonu al. na nakup sperku ci vonavky (milujem vsetky uvedene veci), kde si ja sama urcim na co to pouzijem. Takze ano, prakticke dary beriem, ale ja si ich vyberiem;). Tiez milujem kvetiny, ale preferujem kvetinacove, ktore vydrzia a ostane mi pamiatka, nie cerstve ktore sa po par dnoch vyhodia. Mam rada aj ozdoby, ale dotycny sa musi strafit do mojho dost specifickeho vkusu.
Minuly rok som dostala od kolegov tortu, ktora bola previazana peknou stuhou. Ta stuha ma potesila viac ako torta, odlozila som si ju a mam ju v zasklenej skrinke a ked idem okolo, tak na nu pozriem. Som prakticka a zaroven sentimentalna:)

Moj otec Vodnar nic nepotrebuje, on nic nechce, furt mi hovori, ze na co mu kupujem. Tak co s nim????-SAD- Tak mu kupujem prakticke veci (kosele, spodne pradlo, ponozky, ktore ma opotrebovane, lenze on ma rad opotrebovane veci kedze je hrozny "skrob") a potom vzdy frfle, ze on to nechcel, ze na co mu to bude, ze to je pre pubertakov, ze je mu to male alebo moc velke...frflos (Ascendentu Byka sa nijak nezavdacite):D
neznámy
neznámy | 5.3.2014 07:39
To mne minulý rok k meninám darovala sestra nejaké čudné biele misky, ktoré boli zabalené v bublinkovej fólii.
Už dlho mi neurobila takú radosť, milujem bublinkové fólie :)
neznámy
neznámy | 5.3.2014 08:06
všakže? onô pri jedení z fólií bublínkóvých sa praskaním bubliniek celkom dobre zabíja čas, človek nemúsí myslieť ani na jedenie a zabaví sa celkom-CONFUSED-
neznámy
neznámy | 5.3.2014 08:29
Také nemám moc ráda praktické dárky (kuchyňské spotřebiče a pod), teda pokud si je vyloženě nevyžádám, přijdou mi neosobní.
Co potřebuju, nebo po čem hodně toužím si zpravidla pořizuju sama. S lapačema prachu si na mne taky spíš nepřijdou, na druhou stranu se dokážu radovat z každé blbiny, buď se pobavím nápaditostí, nebo jak už tu bylo řečeno, když je darovaná od srdce..

Mám ráda živé květiny, netradiční, originální a osobní, ručně vyráběné dárky - od taťky jakožto designéra pravidelně dostávám nejrůznější vychytávky solničkou počínaje, přes kroužky na ubrousky apod to je jeho :-) od bráchy mne potěšila zarámovaná fotka (o které jsem se kdysi zmínila, že se mi moc líbí) z jeho profi sbírky ve formátu A2. Zbožňuju knihy a když jsou s věnováním :-)

Naposled mne dojal kamarád, když mi k narozeninám poslal štrůdl a básničku. Neřek nic o co se jedná a balíček ležel víkend a dva dny na poště :-D

Ve 22 mne rozplakal tehdejší přítel, když mi naježil discmana, moc jsem si ho přála a ani nedoufala, že bych ho někdy mohla mít, to bylo velké překvapení.

Vlastně loni jsem byla nadšená i z toho praktického daru. Od přítele jsem dostala TeploUše :-D takový vyhřívací a sušící udělátko do lyžáků -THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 5.3.2014 13:40
Toužím od dětství po skleněné kouli, ve které sněží-BIGEYE-, to by mi třeba udělalo radost, ale nikdo to myslím neví. Jinak mám spíš ráda dárky, které uspokojí moji marnivost, než hledajícího ducha a vůbec to nemusí být originální, hlavně, když je to hezké.
neznámy
neznámy | 5.3.2014 14:01
Od mala ma vždy vedelo potešiť, keď som si pod stromčekom našla atlas nejakých rastlín alebo zvierat, náučnú knižku. Ale aj akékoľvek prostriedky na umeleckú činnosť (farby, koráliky, ...), alebo ostatné záujmy.
Čo sa týka tej charakteristiky rýb, je pravda, že si všímam a pozorujem, ako ma kto dobre pozná. Bývalý priateľ to v tomto ohľade dotiahol do dokonalosti, lebo nejak vždy vedel, čo mi z dlhodobého hľadiska treba kúpiť, našetril a kúpil. A potom mi to stabilne aj zobral, lebo mi to závidel. :D
neznámy
neznámy | 5.3.2014 14:31
Aha, to docela sedí, mám slunko ve 12. domku, vlastně taky pozoruju a snad i trochu hodnotím, jak se mi kdo dokáže trefit do představ :-)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...