mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

astrologia a zamestnanie

neznámy
neznámy | 29.5.2013 15:54
Zdravim. Myslim, ze pre vas bude tato otazka velmi banalna, ale som novacik. Zaujima ma, co si mam vsimat v horoskope, ak chcem zistit, ktore dni su pre mna najlepsie pre hladanie si zamestnania a mozno nejake vase skusenosti s tym...
Vopred dakujem
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 29.5.2013 17:18
Jolie, google vie všetko. Ja som sa všetko najučila buď tu, alebo vo vyhľadávači. Je veľa stránok aj v slovenčine. Nauč sa niečo o domoch v horoskope, znameniach a planétach pre začiatok. Aj tu na osobnom horoskope ti píše stručne, čo daná osoba alebo planéta definuje. V určovaní vhodnej doby na niečo ešte nie som dobrá, ale podľa mňa nie je niečo, čo by človeku bránilo sa zamestnať, pokiaľ to nie je samotnou dobou vo svete, kedy mnohí kvalifikovaní ľudia majú problémy. Každopádne v radixe (tvoj osobný horoskop) si všímaj 2. dom - vzťah k peniazom, zarábanie, 6. dom - práca, každodená rutina, 10. dom - kariéra, postavenie. No podľa všetkého je treba prihliadať aj na iné veci. Dominanciu planéty, prípadne skupina planét v určitom dome.
neznámy
neznámy | 29.5.2013 23:18
tak niekedy su take obdobia, ze clovek sa moze aj roztrhnut a ziadny efekt pri hladani praci nevidiet...vacsinou za tym su nejake tazke, dlhotrvajuce konstelacie a tym myslim aj celospolocenske (napr. terajsi kvadrat Urana na Pluto, ktory ma suvis s krizou v EU). ale kazdopadne sleduj si nejake povzbudive aspekty na tvoj Merkur alebo Slnko, pripadne na planety ktore mas umiestnene v 6. a 10.dome...tym by sa ti malo pod nohy pliest menej prekazok-PUH-
neznámy
neznámy | 9.6.2013 15:07
Priaznive su urcite dni harmonickych tranzitov (trigon, sextil) vladnucej planety horoskopu (1. domu) na hrot 10. domu. Pripadne tranzity vladcov 7. a 10. domu na vladcu horoskopu. Ja sa obycajne pozeram na tieto tranzity pre oblast prace.

Na vela veci sa da pozriet. Pre vhodny timing by som sa zaujimal, ktorym oblastiam vladnu rychlo pohybujuce sa planety v osobnom horoskope.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...