mesiac
Streda, 8.5.2024
Meniny má Ingrida

Astrológia a horoskopy - 

ako nájsť stred v rozporuplnom výklade denného horoskopu

neznámy
neznámy | 14.6.2019 07:37
Nemusí ísť iba o denný výklad.
Pred časom som dostavala mnoho prosieb ako si to vyložiť ked jedno hovorí ako bude všetko úžasne, bude výrečná a ma ísť vybavovať do úradov a další výklad aspektu je pravý opak.
Snažila som sa to vysvetliť že treba nájsť čo je silnejšie alebo nájsť niečo medzi tým ale v skutočnosti to zistime až po prechode tých tranzitov.
V poslednom čase ako chodia denné horoskopy na mail aj ja kliknem a pozriem sa a pochopila som prečo sa to pýtali . každý deň veľká rozporuplnosť. Dobre, ja to neriešim lebo nie som v zajatí toho čo je napísané, skôr sa iba pousmejem.
No ide mi o to ako to vnímajú ľudia ktorí sú úplne pod vplyvom takých vecí.
Neviem či to viem spravne vysvetliť - každý sme na nejakej ceste a každý raz začínal a použil nejaké barličky. No ja by som bola rada ak tu niekto napíše ako to vnímať a nestať sa otrokom.
neznámy
neznámy | 16.6.2019 09:29
nejde o hledání středu, rozpory jsou jako světlo a stín, dávají světu a životu plastičnost.

Když pomineme, že jde o interpretace a ty nejsou konečné, ale otevřené do budoucnosti pak v jednom okamžiku v poli vztahů mezi astrologickými prvky najdete rozmanité vztahy. Příklad někdo prožívá velké štěstí, ale zároveň ho třeba bolí zub atd atp
neznámy
neznámy | 16.6.2019 18:34
Dakujem, ja som sa hlavne pýtala preto že mňa sa pýtali a veru nevedela som odpoved aspoň nie takú aby som aj ja s ňou bola spokojná.
išlo o to že mala napísané ako ma riešiť úradné veci, zmluvy a všetko čo s tým súvisi, lebo je to najvhodnejšia doba a potom úplne iné - vyvarovať sa podpisovaniu zmluv, úradov a dokonca radšej čo najmenej hovoriť.
Viem že to bol Merkúr aspektovaný ale už neviem presne ako.

ten príklad sa mi páči, len si myslím že v podobnej veci ako som písala sa zrejme neobjaví, či?
neznámy
neznámy | 17.6.2019 12:02
záleží na tom, o jaké aspekty šlo
Glossfin
Glossfin | 11.7.2019 17:48
Príde mi to naozaj výstižne opísané, ako som už napísal v inom príspevku, ja chápem astrológiu ako isté upozorňovanie na príležitosti, ktoré nie nevyhnutne musia nastať a každému. Pre niekoho je niečo zlé, ale niekto iný by to vo svojej situácii bral všetkými desiatimi atď.
neznámy
neznámy » Glossfin | 14.7.2019 14:32
ano a proto v humanistické astrologii (vulgo humánní astrologii) záleží zejména na stavu vědomí člověka. Lidé na stejné podněty mohou reagovat shodně, nebo rozmanitě různě. A naopak stejnou reakci mohou mít na různé podněty. To se týká nejen tranzitů, které monitorují tlaky kolektivity (přírody, společnosti, jiných jedinců, transpersonálních sil) na jedince
neznámy
neznámy | 15.7.2019 05:54
Človek môže rôzne zareagovať na rovnakú skutočnosť už len z toho že v tu chvíľu je úplne v inom rozpoložení. No to že nás niečo vytočí či oklame je tiež v aspektoch a ja môžem zareagovať veľmi podraždene a pritom vôbec tak nereagujem.
Preto ja tvrdím že nikdy sa človek nemôže zaručiť ani len za seba - tak ja by som takto nikdy nereagoval.
neznámy
neznámy | 18.7.2019 22:42
aspekty,variacie a s tym spojene qvantum moznosti,kombinacii
neznámy
neznámy | 18.7.2019 23:01
áno
neznámy
neznámy | 18.7.2019 23:31
suvislosti najdes skor nahodne ako cielene...chci ale zaroven nechci,hladaj ale zaroven nehladaj
neznámy
neznámy | 19.7.2019 08:16
No ja tak žijem, ako som už písala ja skôr rozoberám tie aspekty až po udalosti dobrej či zlej, lenže je mnoho tých ktorí nevedia bez výkladu žiť. Viem že to nie je správne ale každý s a niekde nachádza a preto ma zaujímal názor. Lebo naozaj veľakrát máme mame planétu v silnom a dobrom aspekte ale zároveň tvorí aspekt ten horší. No a tak v jednom bude napísaé - dnes je deň kedy všetko vyriešite, uzatvarajte zmluvy a budete vo všetkom úspešní a potom další popis iného aspektu - vyvarujte sa uzatvaraniu zmluv a pod. najlepšie ked ani nos nevystrčite z domu. Takže je to rozpor ale celý život je náš rozpor.
Ja som len chcela vedieť čo brať ako silnejšie alebo je všetko a nič v taký deň aj ked je taký trigon ako vyšitý.
neznámy
neznámy | 19.7.2019 11:17
moze byt zasadne kysli....?ak je den,obdobie priaznive citis to ...vynimky su napr.stastne sa zamilujes ale bolia ta zuby ale to uz sa miesaju emocie s poccitmy
neznámy
neznámy | 19.7.2019 17:49
Dnes ráno som si predsa len pozrela denný horoskop a fajn až odrazu Luna v opozicií na Pluto a vraj nič dobrého ma nestretne a musím si dať pozor čo poviem, lenže nič také ani len nebolo. Samozrejme že to malo končiť o 12 hodine, lenže ja už doobeda som stretla známych ktorí mi veľmi ovlažili moju dušu, žiadne napätie ale niečo úžasné. No a tak niekde v kútiku sa vytešujem že som už zvládla aj moju silnú Lunu a beriem iba ovocie a sladké.
Mám nesmierne krásny deň a taký prajem aj vám.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...