mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Vtipy a haluze - 

prochazka

lak
lak | 15.3.2016 19:15
pointa mojho prispevku je inde - prave v tom, do coho sa nechces "miesat" ;)
neznámy
neznámy » lak | 16.3.2016 08:53
Viem, že pointa je inde. Prepáč, že to obraciam inak ako je vedená táto diskusia, ale nedá mi.
Po voľbách aj pred voľbami sa tak akumuluje /stále/ neznášanlivosť, že hoci som nechcela, vyjadrím sa.
Slovensko sa rozdelilo na skupiny vzájomne sa neznášajúcich názorov, postojov, ľudí.
A to ani nemusím pozerať TV, stačí mi vidieť diskusie tu alebo čo sa lajkuje na FB, prípadne občas počuť rádio.
Z ľudí dôchodkového veku sa robia dementi, ktorí by už mali len sedieť doma a držať hubu, lebo ak aj nevolili Fica, potenciálne mohli, lebo predsa predpoklady na to majú. Minimálne vekové.
Z voličov Kotlebu sa robia čistí fašisti, hoci ide o niečo celkom iné.
Teraz je tu na pretrase Procházka a jeho falošnosť, o Dolárovi sa asi už nikto nebaví, lebo ten chlap ani nemá záujem robiť politiku. Zviditelnil sa aférami, peniazmi, cez smotánku a baví sa.
A ďalších ani vymenovávať nebudem...
To čo vidím a cítim je neznášanlivosť, uctievanie politikov, ktorí to tu majú akože zachrániť. No prd makový, keď už.
Medzi tými pánmi hore nie je ani jediný, ktorý by znamenal nádej pre Slovensko.
Tak by bolo fajn keby sa prestalo na jednu stranu kadať hnoj a na strane druhej robiť z niekoho hrdinu a záchrancu so štítom pravdy. Každá skupina voličov má na strane "zlo - dobro" rôzne postavičky. Takže asi v tomto nikam nezájdeme. Jedine, že by sa Slovensko rozdelilo na samostatné provincie Ficovcov, Kotlebovcov, Matovičovcov a iných.
Neviem prečo je to tu vždy tak. Miesto toho aby sa začalo čosi konštruktívne a naozaj robiť, trávime drahocenný čas nesvárom a neznášanlivosťou.
Je paradox, že asi jediný štandartne sa správajúci politik na Slovensku je Maďar.
Keby sme sa tak už prestali obhadzovať hnojom a radšej ho použili pri jarných prácach na poli. To má potenciál priniesť úrodu. -NOSMILE-
neznámy
neznámy | 16.3.2016 08:59
-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 16.3.2016 14:18
aj mne sa nepaci ta hysteria okolo volieb a tiez glorifikacia niektorych politkov a hadky medzi tabormi (mne tie hadky strasne pripominaju lustrovanie podla horoskopu:D co si volil??? kotlebu...to som si mohol o tebe aj mysliet:)alebo co to robis??? ukaz kolecko...aha kvader slnka s marsom...to sa na teba podoba:D-ROFL-)...ruku na srdce, kradnut sa tu bude vzdy, len otazka je, ze kolko a ci "na hulvata"...vzdy je dolezita miera... co vsak povazujem za spravne, tak dat najavo, ze clovek je nespokojny s konkretnym politikom...podla mna najhorsie je len mlcat, ticho sa pozerat, pripadne ignorovat...ved kazdy prispieva do statnej pokladnice, tak by mu to nemalo byt jedno, ze jeho peniaze idu do stratena...nie nahodou sme boli tisic rokov v podruci vzdy niekoho ineho...skoda, ze nemame naturu francuzov...tam by sa lumparne tak potichu nijakemu politikovi neprepiekli ako u nas...ak politik spravi hovadinu, tak povazujem za spravodlive, aby si to poriadne vyzral... treba sa ozvat, ale na spravnych miestach a v spravnom case... hasterenie medzi dvoma tabormi nic neriesi...
lak
lak | 16.3.2016 16:19
"Z ľudí dôchodkového veku sa robia dementi, ktorí by už mali len sedieť doma a držať hubu, lebo ak aj nevolili Fica, potenciálne mohli, lebo predsa predpoklady na to majú. Minimálne vekové."

v tomto s tebou suhlasim.. preto som tam dala privlastok "typicky".. viem, ze nie kazdy dochodca volil fica, dokonca aj tu som sa stretla so starsimi ludmi, ktori volili rozumom a nie podla vlakov zadarmo.. islo mi v prvom rade poukazat na spojenie "odliv volicov" - kedze vsetci vieme, ze ziadny realny odliv nenastal (v zmysle presunu preferencii k inej strane), a nikde sa o tom otvorene nehovori.. a prave som mala rozcitany vtipny clanok k teme, tak som to spojila :D trochu humoru, trochu nadhladu, trocha generalizacie som dala dokopy -LOL-.. dufam, ze sa to nikoho nedotklo..-FLOWER-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...