mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Vtipy a haluze - 

Národný Mienkotvorca

neznámy
neznámy
neznámy | 23.1.2017 15:01
ahoj dávno si tu nebol, čo krásne domčeky pre detičky z dreva ? :)

Hríba mám rada, jeho večery pod lampou bol kedysi jediný program v tv na ktorý som si rada do predpolnoci počkala a bolo o čom premýšľať, jeho hostia boli vždy velmi zaujímaví a komorná atmoška štúdia atd. intimita myšlienok, bolo to prima dávno som o tom pánovi nič nepočula a preto si video rada pozriem, vďaka .....
neznámy
neznámy | 23.1.2017 16:04
ahoj, na domčeky neboli zatiaľ podmienky, ale na túto a podobnú prácu sa chystám v budúcnosti. zatiaľ idem zarábať inak. teraz mám prílžitosť na vytvorenie podmienok do budúcnosti. jupiter sa mi prehnal 10 domom ;)
neznámy
neznámy | 23.1.2017 20:01
tak to ti držím palce a fandím ti zo srdca, nech sú ti k príležitosti podmienky úrodné nech máš k zámeru všetko potrebné nástroje hmotné i tie nehmotné aby ťa práca bavila a mal si z tvorby potešenie :)

pozrela som video a prekvapil ma troška proamerický názor no amerika a jej ľudia to je hodne o lokalite a tiež osobnej skúsenosti, každého ..............
nedávno som tu položila otázku, že čím amerika prispela svetu a ani nie dve hodiny nato som vypočula rozhovor kde som na tú konkr otázku dostala odpoveď a tá znela "ťažko o amerike cez oceán ale čo dala svetu je - internet", tož amíci, díky!

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...