mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Voľný pokec - 

Rúška

simetra
simetra | 11.9.2020 14:43
Všade, všetci, všetko len o rúškach.

Rúška delia ľudí na dva tábory.

Rúška prejavujú oveľa viac, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Rúška symbolicky zakrývajú ústa, ale otvárajú vnútro, dušu. Z ľudí sa skrze rúška vynára všeličo....

Rúška sú zneužívané rôzne. Predavačka upozorní muža, aby si dal rúško, ten ju za to začne mlátiť. Muž skrze rúška prejaví svoju agresivitu, jeho vnútro zúri.
Predavačka musí upozorniť zákazníka, aby si dal rúško.
Stalo sa....vošiel muž do predajne bez rúška a išiel rovno za pult k predavačke so slovami..."Máte 500 € pokutu, mala ste ma upozorniť, že nemám rúško, som kontrolór".

Rúška ako forma buzerácie.
Polícia kontrolujúca rúška na tvárach ľudí. Policajný štát!



LENŽE.

Čo by sa bolo dialo, keby sa neboli robili opatrenia už pri prvej vlne?

Určite by sa vytvoril tábor ľudí, ktorí by kritizovali vládu za to, že nič neurobili. Poukazovali by na tých, čo umreli. V takom prípade už by to neboli ľudia, ktorí umreli "s" prítomným korona vírusom, už by to boli ľudia, ktorí zomreli "na" korona vírus, lebo ho v sebe mali a vláda nič nepodnikla.
Vláda a mocnosti sveta by nás v takom prípade chceli zámerne vyhubiť!



Veľmi veľa odkazov bolo nielen na facebooku, kde ľudia rozdávali rady, ako obísť nosenie rúšok. Treba povedať, že máte chronické ochorenie dýchacích ciest, netreba sa preukázať nijako, nikto nemá právo vás kontrolovať v tomto prípade.
To bolo poriadne parazitovanie na ľudoch, ktorí ozaj majú tento problém.
Prirovnám to k parazitom, ktorí bez kúska hanby zaparkujú na mieste vyhradenom pre invalidov, pričom nie sú invalidi.

Rúška sú otravné. Neznášam rúško na tvári.

Že nechránia? Chránili by, keby ste ich používali tak, ako treba. Nie jedno celý deň až celý týždeň. Že treba aby vláda rozdávala rúška každému tak, aby si ich menil každé dve-tri hodiny? Na tri rúška nemáte peniaze a na letecké dovolenky do zahraničia áno?

Aký význam by malo, ak by boli rúška dobrovoľné a pritom by boli medzi ľuďmi dva tábory? A hlavne ľudia, ktorí parazitujú na iných ľuďoch skrze ich choroby? Aký význam by to malo? Žiadny.
Tak buď nenosiť rúška vôbec alebo všetci.
Bola by som radšej, keby sa nosiť nemuseli, fakt nepoznám nikoho, kto by mal na sebe náhubok rád.
Ale ak sa moja chorá dcéra stretne s Tebou, ktorý si nosičom vírusu a nevieš o tom, lebo máš dobrú imunitu a odovzdáš jej ho, tak si ma nepraj stretnúť, zrátam Ti to aj s úrokami. Ani netušíš, ako ovplyvníš život nielen jej, ale celej jej rodine a celému veľkému zariadeniu plnému chorých ľudí.

Že je x prípadov, ktorí mali pozitívne výsledky a nič im nie je? Chválabohu. A že je pár (tým sa myslí dvaja) prípadov, ktorým prišiel domov pozitívny výsledok na korona, no pritom testovaní neboli? To je smutné, niekde sa stala chyba, bohvie kde, u koho.

Ja osobne poznám veľa ľudí, ktorí testovaní boli a všetci komplet boli negatívni.



Že je korona výmysel?

Veď aj skvelý výživový poradca, ktorý si vás získal až politickým žánrom hovorí, že korona prítomná je.

Snažia sa nás zastrašiť, lebo cez strach sú ľudia (teraz tí nadľudia radi používajú označenie pre tých menej uvedomelých...ovce) - čiže ovce ľahšie manipulovateľní. Všetkých si nás očipujú, zamoria 5G sieťami. A keď si nás takto upiekli, tak si nás aj zjedia.

A všetci tí, ktorí neradi pozerajú mainstream, lebo to je len pre ovce, všimnite si, že aj tie vyššie levely rôznych nadľudí, ktorí tak radi natáčajú svoje videá a snažia sa vyviesť ľudí z hmly, z klamstiev a zavádzaní.....aj tí sú len vašim zrkadlom a uchopili sa šance, ako mať svoje publikum.


PS: Rovnako by ľudia nemali chodiť ani s inými virózami medzi ľudí, hlavne s chrípkami.
emanuel
emanuel » simetra | 11.9.2020 15:01
mňa rúška nevzrušujú,ale začínam chápať aký význam má epidémia....sesternica učí v škole má v triede chlapca ktorého sestre zistili pozitívny výsledok na coronu.......tým pádom sa musela dať otestovať celá trieda a ostala som v šoku,že každý si test hradil sám........vždy som bola v tom že v podobnom prípade hradí test ZP ,alebo zamestnávateľ a čuduj sa svete nie......viete si predstaviť aké zisky sú len s testovania a to je len začiatok cesty corony....?
neznámy
neznámy » emanuel | 11.9.2020 15:14
Zisky... Tak aj laboratória potrebujú svojich päť minút slávy, čo budú zarábať len ropní magnáti alebo tvorcovia Googlu, Facebooku a Amazonu?

Konečne prišiel rad aj na nich, dostali šancu, Šťastena je na ich strane, nech si to užijú :-) koľko takých šancí dostanú za jedno storočie. Ja im zisky doprajem, ich práca je dnes potrebná a plácu si teda zaslúžia.
Ailin
Ailin » emanuel | 11.9.2020 20:30
Malo by to byť zadarmo, ak boli v prítomnosti človeka pozitívneho na Covid, nemali by si to hradiť sami. Ak by sa niečo také stalo mojim deťom trvám na tom, aby to mali bezplatné. Neviem v akom regióne to bolo - Bratislava, to chápem, že si to tam asi rodičia môžu dovoliť zaplatiť, tiež som počula o prípade, že si bratislavská rodina zaplatila komplet test, (pritom mali nárok na bezplatný, keďže boli v kontakte s chorými na Covid), ale ostatok Slovenska jednoducho na to platy nemá.
emanuel
emanuel » Ailin | 11.9.2020 20:34
aj ja som si to myslela,preto som bola doslova šokovaná.......veď podobná situácia sa môže opakovať každý mesiac a kto má na to?
Ailin
Ailin » simetra | 11.9.2020 20:46
Možno to má aj iné riešenie - ohrozeným skupinám - teda ľuďom chorým, a obéznym, a ľuďom nad 60 rokov dať na predpis od lekára zdarma respirátor ffp3, ktorý by ich maximálne chránil pred vírusmi. Ostatní, u ktorých je predpoklad, že chorobu budú znášať ľahšie alebo bez príznakov, by boli od nosenia rúšok oslobodení, prípadne by to bolo na dobrovoľnej báze.
Ale aj tak to beriem, že to nie je už taká hrôza ako na jar, kedy niektorí ľudia boli nútení chodiť s rúškom aj do lesa. Alebo behať... Panebože snáď sa táto stupidita nikdy nevráti.
milan08
milan08 » simetra | 12.9.2020 08:12
nosenim rusok sa porusuje ustava S.R.
milan08
milan08 | 12.9.2020 08:14
spravne!
milan08
milan08 » simetra | 13.9.2020 08:34
ruska vas neochrania!
milan08
milan08 » milan08 | 19.9.2020 09:52
neochrania ale oznackuju koho zrususit koho neskor.tak zacinal nacizmus v Nemecku ked zidia museli nosit zidovske hviezdy,nesmel sa verejne stretavat podnikat,predavat ostatnym.podoba cisto nahodna!?
emanuel
emanuel » milan08 | 19.9.2020 21:37
zas byť úplne proti rúškam nie je cesta,majú význam keby ich nosili ľudia čo sú nachladnutý,alebo ak majú príznaky chrípky
neznámy
neznámy » emanuel | 20.9.2020 14:26
Tiež si myslím, že rúška majú svoju ochrannú funkciu, používali ich lekári pri operáciach dávno predtým ako tu bol tento vírus.
emanuel
emanuel | 20.9.2020 15:11
určite ale udusiť v nich celý svet nie je nutné
Ailin
Ailin » emanuel | 20.9.2020 16:30
Súhlasím, mali by ich nosiť ľudia, ak idú k lekárovi, do lekárne do obchodu a sú chorí. U zdravého človeka, nevidím na to dôvod.
Magnician
Magnician » emanuel | 21.9.2020 13:05
to by bolo v skutku ideálne
emanuel
emanuel » Magnician | 21.9.2020 18:45
v jednom článku som čítala že v Číne bežne nosia ľudia čo majú chrípku rúška a roky
Ailin
Ailin » emanuel | 21.9.2020 19:49
Pre mňa je veľmi zaujímavou krajinou v súvislosti s rúškami Španielsko. Oni majú povinné rúška všade, vonku aj vnútri. Majú tam obmedzený počet ľudí na podujatiach, zrušené vinobrania a podobne. Napriek tomu ak si pozriete štatistiky, tak sa počet infikovaných neustále zvyšuje. Držalo sa to tam ešte od začiatku mája do začiatku júla na minime a potom júl august september maximálny vzostup ešte vyšší ako v marci a apríli./ vtedy Španieli rúška ale nenosili vôbec/. Tu sa pýtam : chránia rúška tak, ako je to prezentované? Neviem si to nejako vysvetliť. Jediné v čom majú zmenu k lepšiemu je počet úmrtí, aj keď im počty pozitívnych rastú, počet úmrtí sa drží na minimálnych číslach v porovnaní s marcom a aprílom.
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/spain/
emanuel
emanuel » Ailin | 21.9.2020 20:35
prečítam o Španielsku som ešte nečítala
milan08
milan08 | 22.9.2020 09:21
to ano ,aby vas niekto neoplul ale proti virusom? ludia spametajte sa ved nas chcu postupne likvidovat!!1!!!!!
emanuel
emanuel » milan08 | 22.9.2020 10:18
skôr si myslím že nás likvidujú iné veci
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...