mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Ľudská duša - 

KULTÚRA SMRTI

neznámy
neznámy | 14.4.2010 19:40
Toto je čo??????? -CONFUSED--CONFUSED- Toto sa fakt udialo???????? -CRY-

http://pro-zivot.pise.cz/25189-k-patemu-vyroci-vrazdy-terri-schiavo.html
neznámy
neznámy | 15.4.2010 08:50
smutne veru...ten jej manzel by si zasluzil "vylet" bez spatneho listka do hladovej doliny niekde v Etiopskej pusti...
neznámy
neznámy | 15.4.2010 14:49
Ale tu nejde IBA o jej manžela... Veď sudca mu vyhovel a uznal ju za "neperspektívnu" a "nehodnú života" , on ju odsúdil na smrť za to, že bola postihnutá, mňa z toho berie taká hrôza, že ju nedokážem ani opísať!!! A ešte AKO ju odsúdil na smrť!!! A desivé je to, že okolie na ňu pozeralo ako umiera hladom a smädom a nikto nič neurobil? Nepoznám detaily, iba čerpám z článku. Pre mňa nepochopiteľné, ale možno je chyba iba vo mne...určite -CONFUSED-
neznámy
neznámy | 15.4.2010 17:31
Zdenka, opíšem vlastnú skúsenosť. Pred 7 rokmi mi zomrel otec po 5 mesiacoch v kóme.
Mňa aj mamu lekári presviedčali, že nič necíti, že o ničom nevie, že jeho mozog nepracuje. On však, keď sme pri ňom boli reagoval. Veľmi jemne, dokonca otočil oči za mnou, keď som bola otvoriť okno, keď sme sa s ním rozprávali, mal v očiach slzy. Keď sme ho chytili za ruku, akoby ju stisol. Lekári hovorili, že to nič neznamená. Pre nich bol iba vegetujúce fyzické telo, ale my sme cítili, to čo oni nie.
V dnešnom, že civilizovanom svete vládne veľká krutosť, ale tvári sa inak. Akože humánne. Už nie sme krutí otvorene ako v stredoveku, už je to tak fajnovo zakamuflované, aby sme boli akože dobrí. Málokto to však vníma a venuje tomu pozornosť.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...