mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Láska a vzťahy - 

Prečo sa niektorí ľudia stanú obeťami tyranov?

Antonidas
Antonidas » Aiwi | 9.4.2017 00:20
Ja osobne vnímam karmu ako súbor myšlienok , slov a činov. Duša vstupom do hmotného sveta si vybrala cestu čo sa chce naučiť ako zvládne skúšky , čo si zvolila. Nepamätanie si minulých životov je ochrana pre dušu v hmotnom svete aby nežila (hlavne duch - ego) v spomienkach na svoj minulý život , ak bola nejaká významná osobnosť alebo sa neumárala výčitkami svedomia v prípade negatívnych činov. Jedno ostáva , skùsenosti v podvedomí , čo všetko sa naučila v minulých životoch. O to ľahšie jej ide učenie v odbore ak v minulosti s tým mala skúsenosti. Plus k tomu dopomáhajú i planetárne vplyvy ako podpora či brzda. Zvládnutím skúšok v tomto hmotnom svete len napomáha duši rásť. Plán duše je určený hlavne v mesačných uzloch ...
Aiwi
Aiwi » Antonidas | 9.4.2017 00:53
Rozumiem, že sa mi snažíš vysvetliť obrazne ako to funguje, no ak je duša čistou abstrakciou a nehmotnou esenciou, ako je možné, že by mala spomienky? Ako je potom možné, že si pamätá? Ak priveľmi rýpem prepáč. :)

Celkom nerozumiem tomu, že plán duše je určený hlavne v mesačných uzloch...
milan08
milan08 | 28.4.2017 10:26
podla mna,obaja musia prist k pochopeniu,ze treba odpustat a donekonecna si vycitt,ved aj ty si ma tyral ale moja znama tiez podvadzala manzela a on jej to vratil v tmto zivote,rozviedla sa.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...