mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Pluto vstupuje do Vodnára 2023/2024 a UMELA INTELIGENCIA

Streda21
Streda21 | 3.6.2023 10:22
Fascinuje ma posledná vodnárska planéta, ktorá ide prejsť týmto storočím je PLUTO. Do popredia ide umelá inteligencia. Bude to os VODNAR/LEV, čo si o tom myslíte? Bude to boj medzi robotikou (VODNAR) a životom ako takým - umenie, monarchia, detstvo, kreativita, pedagogika (LEV).
Ako to vidíte? Čo si myslíte, čo nám to prinesie?
Adriana 72
Adriana 72 » Streda21 | 8.6.2023 09:59
:)
marcie
marcie » Streda21 | 16.6.2023 06:31
zrejme sa ukážu a budú eskalovať problémy s umelou inteligenciou spojené, to je už téma
damara
damara » Streda21 | 17.6.2023 15:08
Našla som v jednej astrologickej knižke staršieho vydania. Autor mal pravdu.

Pluto vo Vodnárovi –sa prejavuje ako túžba po slobode a nezávislosti, výstrednosti a vynaliezavosti a záľuba v neobvyklom. Osobnú premenu môžu dosiahnuť hlavne láskou ku slobode a uznaniu, že každá bytosť má na slobodu nárok rovnako ako oni. Túžba po reformách a zmenách môže byť až zničujúca pre človeka aj jeho okolie – záleží na ostatných aspektoch a tiež na spoločenskom vplyve dotyčného človeka. Hrozia choroby cievneho systému a pohlavných orgánov. Často sú hádky v kruhu priateľov, z čoho sa môže vytvoriť až neznášanlivosť. Naposledy bolo Pluto vo Vodnárovi v rokoch 1777 – 1799.
Vodnár znamená skupinové podniky a intuitívny a psychický vývoj a tiež vzťahy s ostatnými ľuďmi a preto Pluto v tomto znamemí prinieslo boje za nezávislosť, vznik nových štátov, demokratizáciu a rôzne revolúcie / napr. nezávislosť USA, francúzska revolúcia atď /. Ďalší nástup Pluta do tohoto znamenia bude dobou neuveriteľných vedeckých objavov a celosvetového pocitu bratstva. Tu vek Vodnára dosiahne svoj veľký rozmach a rozkvet. Generácia narodená s touto konšteláciou 2023-2042 bude predstavovať pre svet veľké nebezpečenstvo – hrozia prevraty a veľké spoločenské zmeny a revolúcie. Je možné, že sa objavia nové účinné zdroje energie, ale je aj možnosť zneužitia zbraní hromadného ničenia v kozmickom priestore. V pozitívnom zmysle nástup Pluta do tohoto znamenia bude dobou neuveriteľných vedeckých objavov a celosvetového pocitu bratstva. Tu vek Vodnára môže dosiahnuť svoj veľký rozmach a rozkvet.
danbrabec
danbrabec » marcie | 19.6.2023 20:29
Tiež verím, že sa objavia problémy v tejto oblasti. Veď Elon Musk sám hovoril, že umelá inteligencia je hrozbou pre ľudstvo. Zdroj: https://chi-nese.com/master-number-11-meaning-personality-sex-life/

Dodatok: Reagoval som na príspevok @marcie. Neviem ako citovať komentáre, som tu novo.
marcie
marcie » danbrabec | 21.6.2023 06:38
tak vitaj, je to vidno, že si reagoval na môj príspevok :D
Ailin
Ailin » damara | 24.11.2023 08:18
Myslíte, že by naopak mohlo Pluto vo Vodnárovi priniesť oslobodenie, teda nezávislosť od doteraz používaných energií, teda ropy, plynu a podobne a prejdenie k voľnej energii? Žeby sme sa naopak zamerali na zdokonaľovanie samých seba a nie na zdokonaľovanie technológií? Alebo je jedinou cestou , cesta Číny, t. j. absolútne sledovanie ľudí prostredníctvom technológií? Čo je ale v rozpore so slobodou a nezávislosťou, ktorú by mal Vodnár priniesť.
suhail
suhail » Ailin | 27.11.2023 10:01
Myslím že jakési kouzlo málo probadanych vlivů Pluta bude o tom, že nás donutí k proměnám nás samotných a v oblastech existence života, kde nás to nenapadne, nebo to možná nepřipustíme.....
Ailin
Ailin » suhail | 28.11.2023 07:51
Pri poslednom prechode Pluta Vodnárom, bolo napríklad zrušené nevoľníctvo v mnohých krajinách Európy. A pre ľud to bola sloboda po niekoľkých storočiach útlaku. V Rakúsku bolo zrušené v roku 1781 a v Uhorsku v roku 1785. Samozrejme môžeme zato poďakovať Jozefovi II, ktorý síce vo svojom živote nedosiahol uznanie, a bol neustále kritizovaný , ale to na tom, že veľa ľuďom zmenil život k lepšiemu a dal im aspoň nádej slobodne sa rozhodnúť, kde budú žiť, či budú študovať, alebo sa učiť remeslo, či si niekoho vezmú za manželku, a podobne. bola to veľká zmena a oslobodenie. Preto nie som naklonená scenárom, že by sa tu mala vytvoriť nejaká technokratická vláda strojov alebo ešte niečo horšie. Verím práveže v opak, že by malo prísť k oslobodeniu v určitých oblastiach života.
suhail
suhail » Ailin | 30.11.2023 06:57
Pluto boří a staví na nových základech...... Hlubokou transformaci....
Ailin
Ailin » suhail | 30.11.2023 07:31
S tým súhlasím, v poslednom prechode Vodnárom vlastne zboril feudalizmus.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...