mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

(Ne)vhodné tranzity na počatie dieťaťa

Paaaulieee
Paaaulieee | 23.11.2021 10:22
Aké tranzity sú vhodné na počatie dieťaťa? A aké zase nevhodné?
Barny
Barny » Paaaulieee | 6.1.2022 19:32
https://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonasova-metoda-poceti

Úspešnosť Jonášovej metódy počatia sa odhaduje na 60-70%, osobne som o ňom prvý raz počul v roku 1989 od učiteľa gitary, ktorý sa astrológii venoval.
Tvrdil, že vysokí vládni činitelia si dávajú u Jonáša robiť výpočty, aby mali talentované deti.
Paaaulieee
Paaaulieee » Barny | 10.1.2022 13:35
Tým sa riadime, dokonca mi kryje približne aj ovuláciu, zatiaľ sa nepodarilo, avšak rok 2021 som mala každý mesiac kvantum tých rizikových výkričníkov, v roku 2022 by to malo byť lepšie podľa tohto.
emanuel
emanuel » Paaaulieee | 12.1.2022 10:32
čo mám odsledované v okolí je že nikdy nie je dobré tlačiť na pílu....páry čo sa snažili celé roky o dieťa ak aj prišlo väčšinou im neprinieslo očakávanú radosť...nechcem strašiť ale každá duša si vyberá čas kedy sem príde a aj do akej rodiny príde,niekedy je lepšie zmieriť sa s myšlienkou že budem bez vlastných detí,alebo poskytnem domov aj lásku cudziemu dieťaťu......
Barny
Barny » Paaaulieee | 17.1.2022 20:41
Kotvičník zemný ma ešte napadá, síce to nie je o astrológii, ale počul som o ňom samé chvály.
Paaaulieee
Paaaulieee » emanuel | 18.1.2022 14:21
Emanuel nehnevaj sa na mňa, ale toto som počula už asi tak milióndvesto krát - netlačiť na to. Ale absolútne neviem čo si mám pod tým predstaviť. Mám prestať sexovať, začať užívať antikoncepciu alebo ako mám presne na to prestať tlačiť? :D Normálne žijem, chodí do práce, sexujeme rovnako ako predtým, užívam nejaké vitamíny... neznamená to, že na to tlačím...

Pýtam sa z astrologického hľadiska - aké majú ľudia skúsenosti, pri akých tranzitoch počali dieťa, či existuje taký tranzit, alebo nie.

Som zdravá, vyšetrená, priateľ tiež, takže sa zatiaľ nemám prečo zmierovať s predstavou, že deti mať nebudem. :)
Paaaulieee
Paaaulieee » Barny | 18.1.2022 14:23
Na toto sa nepýtam, samozrejme o vitamínoch viem viac ako dosť - kotvičník, folandrol pre muža...

Pre ženu inofolic, kyselina listová, gynex, femibion... čo sa týka zdravia nechcem radu, som na astrologickom fóre.
emanuel
emanuel » Paaaulieee | 19.1.2022 08:00
Ani sa nehnevajte ,ale Vám asi astro rada nepomôže
Paaaulieee
Paaaulieee » emanuel | 10.2.2022 08:58
Myslela som normálne tranzity na počatie dieťaťa. :D Medzičasom som sa dozvedela, že sú vynikajúce tranzity na 5. dom. Ideálne teda Jupiterovský tranzit... a taktiež je výborný harmonický tranzit Jupitera (trigón, sextil) na Mesiac alebo na vládcu či planétu v 5. dome.

Je fajn nemať tranzitujúci Saturn v 5. dome.



Takúto radu človek očakáva keď sa pýta na astrologickom fóre. -BYE-
emanuel
emanuel » Paaaulieee | 10.2.2022 21:29
moja rada bola radou zdravotníka,nie všetko poriešia tranzity
Paaaulieee
Paaaulieee » emanuel | 14.2.2022 09:23
to je mi úplne isté a zdravotne to samozrejme riešim :)
emanuel
emanuel » Paaaulieee | 14.2.2022 17:41
asi som videla priveľa detí narodených nasilu a priveľa úsilia mať dieťa a nie je dobré nič chcieť nasilu,tak ako vo všetkom.....vo finále to neprinesie väčšinou očakávanú radosť
Paaaulieee
Paaaulieee » emanuel | 15.2.2022 13:58
A kto hovorí , že to je nasilu? Ja som zdravá - sliznica v poriadku, genetika v poriadku, partner je zdravý - spermiogram má výborný, nepodstupujeme žiadne umelé oplodnenia, máte príliš málo informácií aby ste súdili a predsa to robíte. Pravdepodobne je to u nás banálny problém súvisiaci s nedostatkom progesterónu u mňa, neriešili sme to hneď totižto vyšetreniami ale až po určitom období snaženia. Tento mesiac idem na hormonálny profil.

Mimochodom toto môže povedať a písať len žena, ktorá toto NIKDY nemusela riešiť. Som zvedavá, či by ste takto písal ak by sa dané "problémy" týkali Vás alebo Vašej dospelej dcéry, či sestry. Neviete o mne s prepáčením ani prd makový a takisto ani o mojom priateľovi. Žijeme pokojným harmonickým vzťahom, sme obaja výborne materiálne zabezpečení, vzdelaní scestovaní ľudia. Je totálne logické, že chceme dieťa a že to nemáme s prepáčením u riti. Kdejaký asociál má 13 deciek, kvôli sociálnym dávkam, prečo nie my, keď máme čo tomu dieťaťu ponúknuť?

Niekedy je mlčať zlato milá pani, pekný deň.
Paaaulieee
Paaaulieee » emanuel | 15.2.2022 14:04
A ešte si neodpustím, nie ste jediná zdravotníčka, otec aj mama mi pracujú na ARO oddelení v Trnave. Otec bol dlhé roky zdravotník aj na gynekológií, dovolím si tvrdiť, že čo sa týka zdravotnej stránky a možností v tomto smere, neni som jedna z tých čo by sa tomu rozumeli ako "hus petržlenu." , myslím, že som informovaná až až.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...